günaydın kızlar,
sabah
sade omlet
salata
göbek
yarım dilim börek
ekmek yok
dün salata yediğim için iki defa lavaboya çıktım.diyette malum kabızlık çok oluyor salata demekki işe yarıyor
sbh gec kalktım erken kaktımda gerı yattım uykum coktu:)
11 de kaktım 1 brdk suyumu ıctım
11:30 da 2 kasık sogan kavurma(soganlaama),1 dılım cavdar ekmegı,yarım salatalık,1 brdak yesılcay sekersız
ara :temıslık ve yarım lt su
st30 vıdeo dan spordun nurgulun paylasıtıgıı
bırazdan ustumu degısıp yuruyuse cıkacagım,sonra 1 elma yıyecegimm,,tabıkı suuuu
ikindi leyınde dunden kalan yarımkase pırasa var onu yerım belkıı
aksamda ıcın kuru fasulye pılav yaptım(yersem bıraz ondan yerım 6 gıbı yoksa salataaa ve formcayy
lıght tost
domates salatalık 4 zeytın cay
aksam haslama tavuk ve patates yedım bıde bol kozlnmıs kırmızı bıberle kozlenmıs patlıcan salatası yedım
sonra cayla azcık borek yedım
Herkese merhaba
Evlenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum sirf bu kilo muhabbeti yüzünden
Evlendigimde 67 kiloydum. Evlendikten sonra dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve ilk kullanmaya basladigim 1 ay boyunca cilginlar gibi yemek yedim doydugumu hic hissetmedim, önümden yemekleri almasalar catlayana kadar yiyecek gibiydim. Esim yurtdisindaydi bende vize bekliyordum 3 ay vize bekledim derken rahat bi 70 olmusumdur belki 71 - 72 bilemiyorum. Vizem cikti yurtdisina gittim beslenme düzenim degisti aliskanliklar degisti derken kilo almaya basladim ama kilo almamak yada vermek icin her hangi bir cabam olmuyordu zaman zaman tartilip tartida gördügüm rakami da derhal unutuyordum ta ki tartida 89 u görene kadar. Evet 90 kilo olmak üzereydim :18: benim icin korkunc bir rakamdi ve zayiflamaya karar verdim. Yaklasik 2 ay boyunca aksam yemeklerini biraktim günde 1 saat yürümeye basladim zar zor 85 kiloya düsmüstüm ki o da ne regl olmak üzereyim ve yine cilgina dönmüs durumdayim. Sürekli yiyorum benim regl dönemim korkunc gecer agrim sizim olmaz ancak vücudum siser ve sürekli yemek isterim burnuma yemek kokulari gelir gözümün önünde yemekler ucusur falan böylece yeniden 87 kiloyu gördüm tartida.
Internette diyet listeleri onlar bunlar arastirirken kadinlar kulübünde bi baslik buldum. Dukan diyeti deneyimleriniz diye. Okudum arastirdim aklima yatti ve basladim. Basladigimda 2011 Kasim sonuydu, 2012 Subat sonuna kadar 10 kilomdan kurtuldum sonra 76 kiloda cakildim kaldim Dukan ile veremiyordum artik kilolarimi ve biraktim.
Simdi kendimce bir seyler yapiyorum.
Kalkinca 1 adet sogan ve bir kac yaprak lahanayi kaynatip suyunu iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum.
Kahvalti : 1 dilim esmer ekmek, 1 domates ve peynir yedim. Aklimda haslanmis yumurta olmasina ragmen dukan diyeti boyunca sabahlari yedigim icin ara vermek istiyorum artik.
Kahvaltinin ardindan yürüyüs 45 dk
eve gelirken süt almak icin ugradigim markette kendime hakim olamayip almis oldugum 1 adet hamurisi kacamaginin ardindan yarim saatlik zumba.
ögleden : bol bol sebze icinde 1 kahve fincani bulgurla hazirladigim sebzeli pilav ve yogurt
aksam : bir elma
yatmadan önce yine 1 sogan ve birkac lahana yapragini kaynatip suyunu icicem.
Simdilik ara ögün falan koymadim fazla cünkü kahvalti 12 gibi falan yapiyorum esim ise gec gittigi icin.
Henüz yarim kilo verebildim, kalan 10 kilomdan da sizlerle beraber kurtulurum umarim.
Herkese saglikli zayiflamalar.
kk da bugun bısı okudum yesıl cay yag yakımını yuzde 45 arttırıyor gbı bısıydı sanırım kızın bırıde yazmıs ben gunde 4 5 fıncan ıcerek kılo werdım dıye
onu okuyunca esımın neden bnm 3 katım yıyıpte kılo almak yerıne verdgını kesfettım sanırım
benm esım bır yesıl cay canavarı her dk yesıl cay ıstıyor hatta artık kızıyodum yeter dıye
her turlusune bayılıyor ve yemek arkasından ıcmeye bayılıyor şişlıgım gecıyor dıyor
acaba gercekten ıse yarıomu bnde gunde 1 fıncan ıcmeye calısıorm ama bazen ıcmıyorum sewmıorm artık
bızdemı ıcsek 4 5 fıncan 3 fıncan cay 70 kalorı yakar dıyede yazmıs bırı dıyetsyen solemıs acaba gercekmı
sabah ıcmıstımama dur bende kendıme hazırlayım o vakıtt :))
kahvaltım kk peynır
4 zeytın
domates
bıdeber
salatlık
haslanmıs yumurta
2 dılım lıght ekmek
ooo gıdıyosun dımı
oley oley tatıl gbısı yok
kızlar bu hata kı tartımı salı yanı dun yaptım ama halen 76 gosterıyor hafta sonu sehır dısındaydım tam uyamadım menume:) ve regl gunum gecıktı ve halen olmadm ondanda olabılır dglmı????
sbh:08:00:1bardak sıcak taylot(grıbımde)
10:301 brdk su
11:00 1 tane haslanmıs yumurta,1bardak sekrsız yesıl cay 1 dılım ekmek,1kıbrıt kutusu buyuklugunde beyaz peynır:))
ara:3brdk su
öglen:komsularlar patatessalatası yaptık parkta,5 catal patates salatası,2kasık yogurtlu kuru patlıcan kavurması,ceyrekte yufka ekmegı,2bardak azsekerlı cay
ara:su ıcmeyı dusunuyorumm aksamda ne yerım allahbılır marketegıdersem salata malz.alıp bol salata yapmayı dsunuyorummmm
kızlar:))
oo yolculuk nereye baklaımmm tatılıbısıyokta ewımm gıbısıhıcccc yok
unuttum yazmayı hanı yemek yasakya:))
aksam esım markete gıtmiş seker pare ve sam tatlısı almıss ve yanında dondurmaaa ne zamandır cnm ıstıyordu
ama rejım de olunca yasak lıstesıne gırdı ve unuttum dunde esım almıs gelmıs cok kotu oldummm esım normalde kılo veremessın sen dıyodu tartıyı gosunce ınnandıkı dun cok ısrar ettı gunumde gecıncı bırsey ne olur dıye boll ısrar ettı bende 2 seker pare yanındede 1kasık dondurma yedımmm bılıyorum sucluyummmm ama ne yapımmm dayanamadımmmm yaa
selam kızlarrrr
suzaaannnnnn maşaAllah maşaAllah dıorum yani
anladın sen onu
az haslanmıs ıspanak (ustune yogurt pulbıber)
azcık semız otu kalmıstı 2 kasık kadar bıde onu yedım kızlar.
ben sabah sabah haşhaşlı lokum götürdüm. ooffff..
öğleyin az yiyeceğim inşallah.
günaydın,
dün öğle
birgün önceden kalan 3 tane çiğ köfte ince lavaşla
dışarı çıktım sonra pazara gitti ortalama 3 saat toplamda yürüyüş yapmışımdır.
akşam
2 kase karışık bol salata
sabah
yarım kk peynir
marul
domates salatalık
maydonoz
ekmek yemedim.
marulun içine domatesli salatalıklı dürümler yaptım
haftasonuna az kaldı gidermi bu kilolar :44:
sbhkı menumm:
08:00 1 bardak su
09:00-kıbrıt kutusubuyuklugunde beyaz peynır-yarım bardak sekersız yesılcay -1dılım cavdar ekmegı ınce:)-2 dılım salatalık-2 ınce dılım domates-1 yesıl 1 sıyah zeytın-
ara:1ısırık elma-1bardak hayıtlı su(hamıskalmakıcınve reglduzenı ıcın)
bundan sonrası nı allah bılır yuruyuse cıkacagımbırazdannnn tatlılarrr:)
ah keşke bnde verebilsem ya
slm kızlar sirekli suyumu içtim
light ekmekli tost yaptım kendime onuda yedim
şimdi temizlik yapıcam biraz...
selam kızlar
kahvaltım:
domates
salatalık
nane
yumurta
ceyreğin yarısı kadar kepeklı bazlama
4-5 bardak su
tartıda 300 gr fazla cıkınca uyuz oldum gttım sucuklu yumurta yaptım yedım ustune calyla gazete keyfı yaparken tıme ın ıcı cıkolatalı seylerınden 3 tane ındrdım mıdeye kendıme uyuz oluyorum
merhabalarrr...!!!! 71,00'e düşmüş bulunmaktayım.artık tablomu etkileyecek kilo vermeye hazırımmmm
sabah kepekli bisküvi yedim,yaklaşım 7 tane fln.sonra 1 lt su içtim.öğlenleyin de bir kaşık yoğurt,az çorba ve et sote yedim.hedefim akşma kadar yine 1,5 lt su içmek.
öğle
1 kase karışık salata
1 kase yulaflı yoğurt
akşamda salata yerim herhalde,dün pazardan bol yeşillik aldım geçen haftadanda kalanlar var hem yemek yememiş olurum hemde dolabı temizlerim
hafta sonu hiç dikkat edememiştim şimdi pişmanlık duyuyorum.
1 gün bile dikkat edince hemen farkediyo hissediyorum.
kaçamakları ölçülü yapınca sıkıntı olmuyor abartınca toparlamak zor oluyor neyseki benim çok uzun sürmedi hafta sonuna az kaldı bakalım kaç kilo gidecek bende çok merak ediyorum
kızlar bende arada 2 tane burçak bisküvi yedim...
öğlen 1 kase çorba...
ara 1 elma yiyicem..
akşamada kabak pişiriyorum yoğurtlu yemeyi düşünüyorum....
afiyet olsun canım fıstık gibisin boyuna göre kilon gayet iyi sen sadece formunu korumanın keyfine bak.
vucudunu tanıdığında ne zaman dur diyeceğini iyi bilirsin önemli olanda bu bence.
bazen düşünüyorumda ben 20 li yaşlarda falan hiç kendimi tanımıyormuşum dikkat etmezdim hareketliydim şimdiki kilolardaydım ama pek takmazdım.
evlendikten 1 yıl sonra 54-56 lerde olan ben 64 kiloya çıktım sonra kilo vermeye çalıştım spora gittim sonra bıraktım 3-4ay sonra yediklerimede dikkat ettim ve geçen yıl 54 e düştüm.hep normal kilodayken hayatımda ilk defa o kiloya çıkmıştım piskolojim bozulmuştu.ondan sonrada hep dikkat etmeye çalıştım 1-2 kilo alınca hemen aynada kontrol ederim kendimi.çünkü hayatta kendim için yaşıyorum sonra çevrem geliyor.aynaya bakınca kendimi iyi hissedince mutlu oluyorum yoksa o alışverişlerde olmayan yada üzerinde istediğin gibi görünmeyen kıyafetler olunca çekilmez hale geliyor.
kendimi sorguladığımda daha bilinçli olduğumu düşünüyorum.
Menun super canım,gittım bilee
Gecmıs olsun canım patates yanında yufkaa olmadı.
Mersıne canımm,anneme burasıda evım yanı
COK sıkı spor yap canım erıttt
Minnak canım sen ne azımlısın böyle ya brawosupper
Ne dıyelım kı sımdı
Supersın canım benım,gidicek merak etme
supeeerr
Verırsın sende sadece sabır ırade katılabılırsın bıze.
cok cok ıyı gidiyorsun canımm
Yıne superr
Manken ne yedın ya,regl dönemın dıye vucut su topluyor yapmaa
OO tebrıkler beklıyorum devamını
Kepeklı bıskuvı lıght dusuk kalorılı ıse super
cok sağlıklı superrrr
guzel menu cnm
Kesınlıkle bılınclısın,7511 zaten mankennnncok az kılo verse adrıana lıma rakıp olamaz
arkadaşlar bende varım benide alın aranıza :)
Merhaba ben yeni üye odum ,
Bende evlendikten sonra kilo alanlardanım( 4 ,5 Aylık evliyim ama rahat 5 kg aldım
Boyum 167 kilom 62 :S Diyet yapmıyorum ama sabah 1 dılım kepeklı tost ekmegıyle dıyet peynır ve bol yesıllık, oglen ızgara et/tavuk + salata aksam salata(ton balıklı yada beyaz peynırlı) yiyorum hergun aynı :) arada cok acıkırsam 2 tane cevız yada badem atıp bol su ıle gecıstırıyorumlazer lipoliz yaptırmayı dusunuyorum bende sizler bu konu hakkında bayağı konuşmuşsunuz ama ben dedikoduarı kaçırdım işe yarar mı acaba ....
akşam
2 kase salata
spordan sayarsak evi temizledim.
bugünü böyle atlatırsam çok iyi olacak.
kızlar sizlere başka topikten bişi çaldımm:)))
Bài t
kadının biri hergün bu videyoyu uyguluyomuş dıyet eslığınde ayda 5 kg verıyomus 3 ayda 15 kilo allahııımm rüya giibii:)))))
başka videolarda var onlarada bakın vucudun heryeri hareket ediiyy valla :119::119:
bugun gene coktum affedın kızlar ne olurrrr.....
regl gununden olsa gerek 5 undur yuruyuzte pek yapamıyorummm musaıt olmuyorum
sabah ıyıydı
öglende ıdare eder
aksam-171 brdk su ıle-1 kase karısıksalata-3 kasıkmantar sote-1dılım cavdar ekmegı-
18:001brdak sekersız form cy
sonra19:00-komsum tavuk etı ıle durum yapmıs getırdı taze yagsız bazlama ıle gelde yeme esım zorladı gene ben 1 ısırık yeter dedımamazorla durumu bıtıttırdı,affedın benı
bgun2,5 lt su ıctım, toplam yarım st yurudum,merdıven ınıp cıktım o kadar bekıvıdeodan harekette yaparımınsl....
aynen canım bende bebiş düşünüyorum.hakkımızdan hayırlısı olur inşallah
bende şimdi 1 dilim börek yedim ama tadına bakmak için evde incecik lavaşlar varya çiğ köfteyle verilen onlardan vardı ziyan olmasın diye börek yaptım şimdide çayla 1 dilim yedim:18:
gün boyu ekmek bile yemedim salata yedim akşam akşam bu börek olmadı yaaa :26:
günaydın kızlar,
sabah
sade omlet
salata
göbek
yarım dilim börek
ekmek yok
dün salata yediğim için iki defa lavaboya çıktım.diyette malum kabızlık çok oluyor salata demekki işe yarıyor
ara
1 elma
öğle
1 kase salata
sbh gec kalktım erken kaktımda gerı yattım uykum coktu:)
11 de kaktım 1 brdk suyumu ıctım
11:30 da 2 kasık sogan kavurma(soganlaama),1 dılım cavdar ekmegı,yarım salatalık,1 brdak yesılcay sekersız
ara :temıslık ve yarım lt su
st30 vıdeo dan spordun nurgulun paylasıtıgıı
bırazdan ustumu degısıp yuruyuse cıkacagım,sonra 1 elma yıyecegimm,,tabıkı suuuu
ikindi leyınde dunden kalan yarımkase pırasa var onu yerım belkıı
aksamda ıcın kuru fasulye pılav yaptım(yersem bıraz ondan yerım 6 gıbı yoksa salataaa ve formcayy
lıght tost
domates salatalık 4 zeytın cay
aksam haslama tavuk ve patates yedım bıde bol kozlnmıs kırmızı bıberle kozlenmıs patlıcan salatası yedım
sonra cayla azcık borek yedım
slm kızlar
sabah yarım simit,1kk peynir
öğlen
1 kase çorba
çeyrek dürüm çiğ köfte...
akşam parka gidicez sandviç yapıcam kepekli ekmek ve peynirle,light kola...
mrblarrrr;
üstümü degsıtırıp dısarı cıktım
13:30 da 1,5 st boyunca yuruyus ve beledıyenın spor eltlerınde hareketler yaptımmm kosa kosa eve geldımmmm
dogru dusa...
tabı yuruyus arasındakan sekerım dusmesın
dıyede(1 yesılelma1,5 salatalık 1 caglayedımmm yarım lt de su),
sımdı komsumla ince bazlama arasına tavuk sote(2 dolu kasık),ve salatakoydum 1 bardak su eslıgınde onu yedımmm gene suya devammm
aksamıda yazarımınsl.agır yemem de 1 haftadır yapmadıgım formuma gerıgelırımmm
Herkese merhaba
Evlenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum sirf bu kilo muhabbeti yüzünden
Evlendigimde 67 kiloydum. Evlendikten sonra dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve ilk kullanmaya basladigim 1 ay boyunca cilginlar gibi yemek yedim doydugumu hic hissetmedim, önümden yemekleri almasalar catlayana kadar yiyecek gibiydim. Esim yurtdisindaydi bende vize bekliyordum 3 ay vize bekledim derken rahat bi 70 olmusumdur belki 71 - 72 bilemiyorum. Vizem cikti yurtdisina gittim beslenme düzenim degisti aliskanliklar degisti derken kilo almaya basladim ama kilo almamak yada vermek icin her hangi bir cabam olmuyordu zaman zaman tartilip tartida gördügüm rakami da derhal unutuyordum ta ki tartida 89 u görene kadar. Evet 90 kilo olmak üzereydim :18: benim icin korkunc bir rakamdi ve zayiflamaya karar verdim. Yaklasik 2 ay boyunca aksam yemeklerini biraktim günde 1 saat yürümeye basladim zar zor 85 kiloya düsmüstüm ki o da ne regl olmak üzereyim ve yine cilgina dönmüs durumdayim. Sürekli yiyorum benim regl dönemim korkunc gecer agrim sizim olmaz ancak vücudum siser ve sürekli yemek isterim burnuma yemek kokulari gelir gözümün önünde yemekler ucusur falan böylece yeniden 87 kiloyu gördüm tartida.
Internette diyet listeleri onlar bunlar arastirirken kadinlar kulübünde bi baslik buldum. Dukan diyeti deneyimleriniz diye. Okudum arastirdim aklima yatti ve basladim. Basladigimda 2011 Kasim sonuydu, 2012 Subat sonuna kadar 10 kilomdan kurtuldum sonra 76 kiloda cakildim kaldim Dukan ile veremiyordum artik kilolarimi ve biraktim.
Simdi kendimce bir seyler yapiyorum.
Kalkinca 1 adet sogan ve bir kac yaprak lahanayi kaynatip suyunu iciyorum yarim saat sonra kahvalti yapiyorum.
Kahvalti : 1 dilim esmer ekmek, 1 domates ve peynir yedim. Aklimda haslanmis yumurta olmasina ragmen dukan diyeti boyunca sabahlari yedigim icin ara vermek istiyorum artik.
Kahvaltinin ardindan yürüyüs 45 dk
eve gelirken süt almak icin ugradigim markette kendime hakim olamayip almis oldugum 1 adet hamurisi kacamaginin ardindan yarim saatlik zumba.
ögleden : bol bol sebze icinde 1 kahve fincani bulgurla hazirladigim sebzeli pilav ve yogurt
aksam : bir elma
yatmadan önce yine 1 sogan ve birkac lahana yapragini kaynatip suyunu icicem.
Simdilik ara ögün falan koymadim fazla cünkü kahvalti 12 gibi falan yapiyorum esim ise gec gittigi icin.
Henüz yarim kilo verebildim, kalan 10 kilomdan da sizlerle beraber kurtulurum umarim.
Herkese saglikli zayiflamalar.
ara oglen nıyetıne 1 muz
spor arkasından ayva ve süt
az once yıne ara olarak 2 3 cevızle yesıl cay
wowww dusunuyorum bugun kacamak yapmamısım henuz
kendımı tatlı sakıza werdım canm bısıler ıstıo sureklı
bırazdanda 4 yemek kasıgı kuru fasulye yıyebılırım yanındada 1 haslanmıs patates
kk da bugun bısı okudum yesıl cay yag yakımını yuzde 45 arttırıyor gbı bısıydı sanırım kızın bırıde yazmıs ben gunde 4 5 fıncan ıcerek kılo werdım dıye
onu okuyunca esımın neden bnm 3 katım yıyıpte kılo almak yerıne verdgını kesfettım sanırım
benm esım bır yesıl cay canavarı her dk yesıl cay ıstıyor hatta artık kızıyodum yeter dıye
her turlusune bayılıyor ve yemek arkasından ıcmeye bayılıyor şişlıgım gecıyor dıyor
acaba gercekten ıse yarıomu bnde gunde 1 fıncan ıcmeye calısıorm ama bazen ıcmıyorum sewmıorm artık
bızdemı ıcsek 4 5 fıncan 3 fıncan cay 70 kalorı yakar dıyede yazmıs bırı dıyetsyen solemıs acaba gercekmı
bnde yarından ıtıbaren abartıcam en az 4 fıncan ıcıcım
umarım ölmem ehehehe:26:
mrblarrrr;
üstümü degsıtırıp dısarı cıktım
13:30 da 1,5 st boyunca yuruyus ve beledıyenın spor eltlerınde hareketler yaptımmm kosa kosa eve geldımmmm
dogru dusa...
tabı yuruyus arasındakan sekerım dusmesın
dıyede(1 yesılelma1,5 salatalık 1 caglayedımmm yarım lt de su),
sımdı komsumla ince bazlama arasına tavuk sote(2 dolu kasık),ve salatakoydum 1 bardak su eslıgınde onu yedımmm gene suya devammm
aksamıda yazarımınsl.agır yemem de 1 haftadır yapmadıgım formuma gerıgelırımmm
aksammmmm;
1 kepce kuru fasulye,2 yemek kasıgı prınc pılav(uzunzamandır yemeyınce kendımı zor zapdettım:),yarımlt su
2 cılek
1 bardak sekersızyesıl cay
heee bu arada canımmm cıpsıcekıyordu 1 paket fıstıklı yedım haberınız olsunne yapımm 1 aydır uzagım ve en dusuk kalorısı okanfıstıklıydı:)
kızmayın olurmuuuuuu:) amabugun cok spor yaptımmmm :)
aksammmmm;
1 kepce kuru fasulye,2 yemek kasıgı prınc pılav(uzunzamandır yemeyınce kendımı zor zapdettım:),yarımlt su
2 cılek
1 bardak sekersızyesıl cay
heee bu arada canımmm cıpsıcekıyordu 1 paket fıstıklı yedım haberınız olsunne yapımm 1 aydır uzagım ve en dusuk kalorısı okanfıstıklıydı:)
kızmayın olurmuuuuuu:) amabugun cok spor yaptımmmm :)
Sonunda mersındeyımdun menum
sabah:ceyrek az yağlı omlet
1 dılım denge lıght
1 kk lıght peynır
domates,salatalık,dereotu
öğlen ara:bır fıncan sekersız turk kahvesı
1 elma
aksam:et suyuna sehrıye corbası
VE sabah saat 8 de Mersındeydım
annem kahvaltı hazırlamıs
3 kasık kekik salatası(bayılırım)
bıraz yağlı bır tulum peynır 1 kk
3 sıyah zeytın
2 yesıl zeytın
2 esmer ekmek
öğlen ara:1 fıncan turk kahvesı
4-5 adet zeytın yağlı yaprak
bır kucuk bıber dolması
ara:ilk kacamak yarım porsıyon künefeeeşerbetı azdıı
aksam:
3-4 yaprak sarması(zeytınyağlı)
1 tabak yesıl fasulye
salata
Bugun cok yorgunum gece hıc uyumadım acayıp bıtkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?