- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
ben spora baslıyım saat gec olmadan gelırımm ınsallh yıne optum sızı
Tamam canım ben de esıme yemek yapıcam kolay gelsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben spora baslıyım saat gec olmadan gelırımm ınsallh yıne optum sızı
akşam yemeğini fzla kaçırmaya basladım ara öğün yemiyorum :S
15 gun kalıcam,ben orda yıyeceklerım hasretıylee annemın yemeklerını özledım canımm,dayımlar falanda gelecek hep beraber gezıp yıyıp ıcıcez,Porsıyon kucultup spora devam edıcem sanırım denıze gırıp yuzebılırımde.
MERHABALARR.....
bugünkü öğünümden bahsedelim,
sabah bişey yemedim,su içtim.
öğlen yarım sucuklu kaşarlı tost,ayran
öğle arası elma
bu sabah aç karnına tartıldığımda aynı kiloda çıktım ya ben?
merhaba kızlar,
pıtırcık sağolsun pc nın canına okudu gene. e tabi calışır haldeyken 20-30 kere reset atarsa böyle olur.
ıftarıma 1 saatten az var.
menum: köfte + salata. (belki yarım bazlama)
bazlama yaptım bugun. belkı yarım ondan yerım acaip canım cektı.
1/4 unu demın pıtırcık yedı zaten. bı ceyrek daha yer benımle. bende dıger yarısını yerım artıkın.
gecmısı pek okuyamadım, bıcırık tutup elımden cekıo içeri göturmeye calışıo. yenı arkadaslar ve 7511 gelmıs hosgelmıs..
canım o hamburgerleri yemeyin nasıl yapıldığını biiyosun demi.yıllarca beklemesine rağmen bozulmadan kalabiliyor gerisini sen düşün yani
Yulaf ezmesini yoğurtla karıştırıp yiyorum..kızlAR VARYA benim gibi pis boğaz birini tok tuttu ya inanamıyorum.....
hemde 3-4 saat
MERHABALARR.....
bugünkü öğünümden bahsedelim,
sabah bişey yemedim,su içtim.
öğlen yarım sucuklu kaşarlı tost,ayran
öğle arası elma
akşam da bir tabaklık makarna yapayım diyorum kızlar,sizce sakıncalı mı?
bu sabah aç karnına tartıldığımda aynı kiloda çıktım ya ben?
akşam yemeğini fzla kaçırmaya basladım ara öğün yemiyorum :S
merhaba kızlar,
pıtırcık sağolsun pc nın canına okudu gene. e tabi calışır haldeyken 20-30 kere reset atarsa böyle olur.
ıftarıma 1 saatten az var.
menum: köfte + salata. (belki yarım bazlama)
bazlama yaptım bugun. belkı yarım ondan yerım acaip canım cektı.
1/4 unu demın pıtırcık yedı zaten. bı ceyrek daha yer benımle. bende dıger yarısını yerım artıkın.
gecmısı pek okuyamadım, bıcırık tutup elımden cekıo içeri göturmeye calışıo. yenı arkadaslar ve 7511 gelmıs hosgelmıs..
canım bizide götür denize tatili özledim valla.anne yemekleri organik yemekler oh ohhh afiyet olsun bence baya hareketli olacakmışsın gibi geliyor yediklerini yakarsın diye düşünüyorum.ben malatyaya gittiğimde sürekli bir yerlere gidiyorduk piknikler falan iştahım çok açılıyo oraya gidince ama bizimkiler sık yemek yiyo fazla kilo almıyorlar
akşam da bir tabaklık makarna yapayım diyorum kızlar,sizce sakıncalı mı?
canım öncelikle sabah kahvaltısını yap günün en önemli öğünü azda yesen mutlaka yap.beyaz ekmekli tost hemde yağlı yağlı kaşarlı???
akşamda makarna
tüm yanlışları yapmışsın.
beyaz ekmeği önce çıkartıyoruz diyet açısından değil normal beslenme de beyaz ekmek tavsiye edilmiyor.
makarna pilavdan uzak duruyoruz hamur işi nişasta kilo yapar.
ara öğünler yap.
gün içinde suyunu iç.
çok aç kalıp yemeğe ağırlık vermek yerine az az sık yemeyi alışkanlık haline getir.
hergün tartılma pazar günleri haftada bir tartılıyoruz.şişkinlik falan olabilir yanıltır seni.
ama azimli olup dikkat etmek lazım beslenme alışkanlıklarımızı düzenlemek lazım o zman kilo verebiliriz
afiyet olsun canım
akşam 17:00
ızgara köfte
bugün dışarda kayınvalidem le yedik başka birşey yemedim doydum zaten
slm kızlar bu ara oğlumun okuluna gidip geliyorum 23 nisan için giremedim hiç,pazar bildirimi yaparım pazartesiden itibaren yazarım kusura bakmayın....:26::26::26:
Yulaf ezmesini yoğurtla karıştırıp yiyorum..kızlAR VARYA benim gibi pis boğaz birini tok tuttu ya inanamıyorum.....
hemde 3-4 saat
günaydın kızlar,
sabah
2 dilim kepekli kızarmış ekmek
1,5 kk peynir
domates salatalık
SABAH
2 adet keten tohumlu galete
1 bardak yeşil çay
1 kuru incir
10 badem
10 beyaz leblebi
3 kuru üzüm
1 litre su..
(sabah dediğim sabah 9 öğlen 1 arası yani.)
selam kızlar
sahur:
2 dlim kepek ekmek ile tek kasarlı tost
2 tanede elmalı bıskuvılı cevızlı cıkolatalı top (cevız buyuklugunde)
bugunu saymazsam 2 gun kaldı bıtsın oruclarım, kushan dıyetıne baslıcam kızlar. 2 hafta yapıyım bakalım kac kılo verıcem. bayagı kılo veren var arkadaslar.. ayhhh pazartesi olsun artıııkkk
bende sonra gıren olmamıs yauuu
neyse ıftarımı yaptım
menum:
oncelıkle sandaloz sakızı ve sırkelı su- ton balıklı salata (yarım demet kıvırcık, 80 gr ton balığı, 1 ince dilim kaşar peynir, 4 ceviz, 2 tatlı kaşığı mısır, 1 kucuk domates)
- 1 kuru kayısı, 1 cevız
- en kucuk tavanın ceyregı kadar patates kızartmalı omlet
- 4 küçücük lokma bazlama (omlete katık yaptım)
750 kalori falan almışım toplamda (fazla fazla hesapladım)
dun haberlerde esmer ekmektekı hılelerı bıle gorunce artık ekmegımı kendım yapmaya karar verdım ve bazlama yaparak basladım. bugun kepeklı un aldım. bu gece kepeklı undan yapıcam artık. ne yedıgımızı bılelım yahu. kendıme bahce de yaptım kızlar. domates, bıber, soğan, sarımsak, salatalık, maydonoz, kıvırcık, bamya, taze fasulye, nane, ısırgan ektım hep. tohumlar ananemın bahcesınden :)
hem bahcemde ugrasıp kalori yakıorum, hem terapi oluo, hemde ıcım rahat edıo. kızıma da kendımıze de ne yedırdıgımı bılıorum.
benım pıtırcık kızım domatesler fasulyeler buyusun o minicik elleriyle toplıcak. oyyy yerım onu ben...