Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar merhaba dunku menum
lıght tost 3 4 zeytın

spor sonrası sut

aksam lıght lahana corbası 2 tabak

gece 10 da ve 2 de bol karpuz

ama 5 6 gıbı yattım

sımdıde lıght ekmegım kalmamıs o yudzen 1 dılım beyaz ekmekle 3 zeytın kk peynır yıcem okadar7

alıswerıse cıkmamız lazım

canm hosbuldum
valla benı unuttunuz sıldınız sandım ama hergun gırıp baktım sıze ne yedınız naptınız okudum benıde sılmedınız ehehe

hamburger ewet bıraz kalorılı ama
o gun baska bısı yemedysen bısı olmaz
hem bısı okudum ben

kılo werme durunca bı gun normal yıcekmıssın yanı kalorılı dıyette degıl gbı sonra
yıne dıyet
vucut bolelıkle basa sarıomus kızlar

canım o hamburgerleri yemeyin nasıl yapıldığını biiyosun demi.yıllarca beklemesine rağmen bozulmadan kalabiliyor gerisini sen düşün yani

Ya cnm ya deme öyle doğru dıyosun ıste amaa bılıyorum zararlı cok arada bır yerız esımle flört ederken kı bır alıskanlık.

Gecmıs olsun canımm

Super sen baya lahana corbasına alısmıssın ben daha yapmadım:18:

Senı hıc unuturmuyuz canım sen dedın ya gıremessem bılkı bı sorun vardır sakın sılmeyın dıye ben sağlıklı beslenmeye devam ederım.
Evet ama ıste zararlı bısey yedım dun corba ıcmıstım öğlen o kadar fazla oldu yanı bılıyorum.Dediğinde haklısın hanı dıyordum ya haftada bır gun ödul,metabolızma soka uğrayıp daha rahat kılo vermemızı sağlarmıs bunu baska bır topıcte okumustum,ben baya şoklandım

bısı olmaz hıc uzulme
bnde pzar gecesı neler yedım neler valla bu hafta daha hızlı verdım

lahana corbası 2 haftadr yıorm bıda yapmıcam
kusucam artık

1 fıncan yesıl cay(şekersız)
1 fıncan turk kahvesı('')
1 tabak tavuk corbası
yarım kase yoğurt
1,5 lt su

bısı olmaz hıc uzulme
bnde pzar gecesı neler yedım neler valla bu hafta daha hızlı verdım

lahana corbası 2 haftadr yıorm bıda yapmıcam
kusucam artık

Haftaya mersıne gıdıyorum,yiyeceklerim hazır kafamda cok kılo alıcam coookkkk,buraya yazıcam bana cok kızcaksınız

ama nıe yeme sende
yapma valla eskı kılona donersen cok uzulursun kac gun kalcaksın

15 gun kalıcam,ben orda yıyeceklerım hasretıylee annemın yemeklerını özledım canımm,dayımlar falanda gelecek hep beraber gezıp yıyıp ıcıcez,Porsıyon kucultup spora devam edıcem sanırım denıze gırıp yuzebılırımde.

tatlım ne yersen ye ekmege abanma pılav makarna borek tarzı yeme
ızgaradan yana kullan hhakkını porsıyonları dedgın gbı kucult ve kalorı hhesabı yap kafanda

ayrıca yuzebılırsen yuz muhakkak 1 saat denızde kalmak bıle kalorı harcatır sana
tatlde kılo alnmaz ne yersen ye ole olur

anne yemeklerı cok guzel olur
senı anlıorm ye ama az ye bıde sporunu yap bısıcık olmaz yuruyus falan yap sabah

aksam gezmesı yap havada ısınmıstr oda

kızlar diyet nasıl gidiyor ben bu sıra sanki aksattım diyetimi :S
bana gaz verin :))

Evet yazlık kıyafetlerımı göturecem,gecen sene mayıs da gırmıstım denıze gayet ıyıydı.Evet dedığın gıbı az yıyıp spor yapıcam yoksa eskı kıloma dönerım.PİLav sevmıyorum,börek de pek fazla yemıyorum,sabahları yıne aynı ekmekten aynı ölcu yıcem benı dusunduren;tantunıler,dönerler,kebaplar,kunefelerr offfffff

ooo kunefeeee
tantunı yemedım cok yaglı gorunuyo yıyeem gbı gelıo bana

kebapta her zaman sarmaz be sıcak havada
mesela kebapcıya gdnce tavuk şiş solersın bısı olmaz

ooo kunefeeee
tantunı yemedım cok yaglı gorunuyo yıyeem gbı gelıo bana

kebapta her zaman sarmaz be sıcak havada
mesela kebapcıya gdnce tavuk şiş solersın bısı olmaz

Kunefee ılk sırada cok ıyı yapan bır yer var kesme maras dondurmayla,tantunı mersınde ıyı bır yerde yersen cok asırı yağlı olmuyor.Kebap adana lokantısı var bıldığım super yapıyor.Ya ıste ben ne nerde guzel bıldığım ıcın tavuk şiş sevmem ama en azından yarım tavuk yarım et olabılır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…