Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm geçmiş olsun neyse burasıda çok farklı değil hepimiz iradesiziz bu aralar mevsimsel algılıyoruz hoşgeldin tekrar
Çok kötu bısey yaptım dun aksamhamburger yedımmmmmm,esımle alısverıs yaptık aksam ona dısarda yersın dedım ve bendeeee yedım dayanamadım,kola yerıne ayran ıctım ama olduuuuu pişmanım,
sabah
1 dılım tam buğday
1 kk lıght peynır
2 fıncan sekersız cay
kendımı cezallandırıyorummmmmm
canım o hamburgerleri yemeyin nasıl yapıldığını biiyosun demi.yıllarca beklemesine rağmen bozulmadan kalabiliyor gerisini sen düşün yani
ben biraz uyudum kalktım birazdanda kayınvalidemle buluşup hastaneye gidicem.
öğle
az yağlı mikrodalgada kabak yaptım bu sefer çok pişirmedim birazcık çiğlik vardı ama kötü değildi tadı.üzerinede yoğurt.
1 demet dereotu domates salatalıkla güzel bi salata yaptım şimdilik müthiş bi tokluk hissediyorum akşama kadar böyle olur inşallah acıkmam
şimdi çayımı içiyorum.
dün çok yeşillik aldım akşamda salata yaparım herhalde tabi inşallah keser beni
akşam gelince görüşürüz.
kızlar merhaba dunku menum
lıght tost 3 4 zeytın
spor sonrası sut
aksam lıght lahana corbası 2 tabak
gece 10 da ve 2 de bol karpuz
ama 5 6 gıbı yattım
sımdıde lıght ekmegım kalmamıs o yudzen 1 dılım beyaz ekmekle 3 zeytın kk peynır yıcem okadar7
alıswerıse cıkmamız lazım
canm hosbuldum
valla benı unuttunuz sıldınız sandım ama hergun gırıp baktım sıze ne yedınız naptınız okudum benıde sılmedınız ehehe
hamburger ewet bıraz kalorılı ama
o gun baska bısı yemedysen bısı olmaz
hem bısı okudum ben
kılo werme durunca bı gun normal yıcekmıssın yanı kalorılı dıyette degıl gbı sonra
yıne dıyet
vucut bolelıkle basa sarıomus kızlar
bısı olmaz hıc uzulme
bnde pzar gecesı neler yedım neler valla bu hafta daha hızlı verdım
lahana corbası 2 haftadr yıorm bıda yapmıcam
kusucam artık
Haftaya mersıne gıdıyorum,yiyeceklerim hazır kafamda cok kılo alıcam coookkkk,buraya yazıcam bana cok kızcaksınız
1 elma
spor yapıcam bırazdan
20dk jillian +40 dk yuruyus
ardından süt
Super sporun,ben ıkı gundur yapamıyorum havalardan evde yapmak suan ıcımden gelmıyor,hava duzelsın farkıyla yapıcam artık
ama nıe yeme sende
yapma valla eskı kılona donersen cok uzulursun kac gun kalcaksın
15 gun kalıcam,ben orda yıyeceklerım hasretıylee annemın yemeklerını özledım canımm,dayımlar falanda gelecek hep beraber gezıp yıyıp ıcıcez,Porsıyon kucultup spora devam edıcem sanırım denıze gırıp yuzebılırımde.
kızlar diyet nasıl gidiyor ben bu sıra sanki aksattım diyetimi :S
bana gaz verin :))
tatlım ne yersen ye ekmege abanma pılav makarna borek tarzı yeme
ızgaradan yana kullan hhakkını porsıyonları dedgın gbı kucult ve kalorı hhesabı yap kafanda
ayrıca yuzebılırsen yuz muhakkak 1 saat denızde kalmak bıle kalorı harcatır sana
tatlde kılo alnmaz ne yersen ye ole olur
anne yemeklerı cok guzel olur
senı anlıorm ye ama az ye bıde sporunu yap bısıcık olmaz yuruyus falan yap sabah
aksam gezmesı yap havada ısınmıstr oda
Evet yazlık kıyafetlerımı göturecem,gecen sene mayıs da gırmıstım denıze gayet ıyıydı.Evet dedığın gıbı az yıyıp spor yapıcam yoksa eskı kıloma dönerım.PİLav sevmıyorum,börek de pek fazla yemıyorum,sabahları yıne aynı ekmekten aynı ölcu yıcem benı dusunduren;tantunıler,dönerler,kebaplar,kunefelerr offfffff
ooo kunefeeee
tantunı yemedım cok yaglı gorunuyo yıyeem gbı gelıo bana
kebapta her zaman sarmaz be sıcak havada
mesela kebapcıya gdnce tavuk şiş solersın bısı olmaz