Evimizdeki yatılı kadın misafir ve eşim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi herkes çıkıp başlar erkek de bakmasın canım yapmasin etmesin diye ama ben eşimin kafasını kaldırıp bakmicagina emin dahi olsam ki dedginiz gibi bizim bile dikkatimizi çekiyor onunda gözünün bı anlık kayması muhtemel bişey. İlla ilerisini düşünmeye gerek yok mesela ben şahsen o şekilde aynı ortamda olmayı tercih etmem ne gerek var.

Okadar gereksiz uzun yazmissinizki herseyi cok ince dusunen biri oldugunuz burdanda belli oluyor. Yanlis yapmissiniz yabanci bir kadini evinize alarak bu hata en basta. Kizi evden yollayin acinacak bir tarafi yok saf olmayin. Psikolojisi duzelcek diye elalemin kocasini ayartmaya calismasina goz yummayin

Doktorunuzun “ortamı değişmesin” derken evlat edinin, sizde yaşasın dediğini sanmıyorum. Kızın yaşadığı ortam kendi aile ortamı sonuçta. Güvenilir mutlaka teyze vs birileri vardır, onların halletmesi gerekir. Annesini çağırın ve bir şekilde bu kişiyi asıl sorumlu olması gereken insanlara yönlendirin. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Gece yatak odanızı vs de kilitleyin. Böyle biriyle bir gece dahi aynı ortamda kalmanıza gerek yok. Şu an aldığınız kendi hayatınıza gereksiz sorumluluk.

Kadinin kocaniza göz koymasini falan gectim hic bir bagim olmayan, akli dengesi bozuk, intihara meyilli birini böyle gunlerce evimde barindirmazdim. Düzeldi zannedilir, rahatsizligi devam eder tekrar intihar eder ve basarili olursa? Büyük bir sorumluluk almissiniz bunu nasil goze aldiniz.

Psikolojik sorunlari olan bir kadin evli bir erkegi bastan cikarmaya calismaz.sevdayi hemen yollayin iyilesmis iyilesecegi kadar ki akli baska seylere calismaya baslamis

Bir an önce gönderin evinizden, eşinize de bravo gerçekten, çok akıllıca davranmış hissedip.

Saçmalamaz mısınız???

Iyiniyetten maraz doğuyor işte. Yolla gitsin. Bu kadının intihar edeceği falan yok iyileşmiş iyice belli

Kızın sizin evinizde ne işi var ki. Arkadaşınızın kuzeni. Alakaya maydanoz. Peygamberimiz akraba için bile ölümdür demiş siz tutmuş yabancı bir kadını eve uzun süreli yatılı almışsınız

Bence sizinki en basindan gereksiz bir iyilik olmus.herkese iyilik yapilmaz
Ailenizden biri olsa neyse derim ama en basindan intihara kalkmis tedavi goren birini evinize getirmeniz cok sacma.bu bence iyi haliniz ya kiz intihar etseydi kendine bi zarar verseydi.ailesine polise ne aciklama yapardiniz baisniz derde girerdi.allah askina ilk iş gonderin kizi.sizin ona bakmaniz kesinlikle gorevinzi degil.konunun basinda soyledigim gibi cok gereksiz bi iyilik yapmissiniz

Sonraki bölümde ne olacak?

Sevda meğerse eski sevgilisinden yediği kazıklardan bunalıma girmiş ve kocayı onun yerine koyarak kancayı takacak mı?
Koca, Sevda'nın hastalıklı sevdasına ve külotsuz poposuna kanıp karşılık verecek mi?
Esas kadınımız kocasını Sevda'yla yatakta basacak mı?
Beyimiz Sevda'ya gercekten aşık olacak ve esas kadın yerine Sevda'yı koyacak mı?
Yoksa deli Sevda evden kovulacak ama böyle mi olacaktı dizisindeki Şebnem gibi, kara melekteki Yasemin gibi çiftimizin başına türlü türlü çoraplar örecek mi?

Pöfff bu ne ya...

Böyle bir olay yaşıyorsunuz, çok öfkelisiniz ve 5 dakika önce oje sayfasına bakıyordunuz. Çok ilginç.

Konu gerçekse hala neyin vicdanını yapıyorsunuz onu hiç anlamadım.
Ya ben çok fazla gerilim filmi izledim ya da siz hiç böyle olaylar görmediniz, duymadınız.

Akli dengesinin yerinde olmadığını söylediğiniz birisi var karşınızda.
Yarın bir gün, eşinizle yaşamayı umduğu şeyler için sizi engel olarak görüp "dur şunu balkondan itekleyeyim" derse ne olacak?
Ya da eşinizden yüz bulamadığı için adama iftira atarsa?
Ya da hayal kırıklığıyla kendi canına kıyarsa?

Düşünecek bir şey kalmamış artık. Arayın anasını babasını, gönderin gitsin.

İnşallah sosyal deneydir bu ya böyle temiz karşımdaki düşünen inşarın üzülmesi çok acı yoksa bana gelince ben baştan başka bir kadını evimize sokmam şeytan bu nefiste var yasaklar cazip gelir kimisine soktumsada hemen geri çıkarırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…