evde spor günlüğüm

Günaydınlar

dün ben öldüm yahu kollarımın gücü kalmadı. son sette son dk larda dambılları kaldırıp indirmek zor geldi. kendimi baya baya zorladım. bel hareketlerini yaparken de biraz belim ağrıdı ya güzel bir spor oldu uzun zaman sonra dayak yemiş hissiyatım geçmedi erkenden de uyumuşum

bugün ölçü günüm normalde regl olcam şişim ödem topladı vücudum geçince haftaya ölçülcem doğru olması açısından.

bu arada ben programı değiştirdim. niden????? dün youtube da spor hocasına denk geldim bi tane. kalça için 48 -72 saat dinlenme süresi olmalıymış büyük kas grubu olduğu için ben nerdeyse hafta da 4 gün üst üste yapıyorum. üst üste yaparak büyümezmiş. ama o gün kalça hareketlerini maksimum yapmak gerekiyormuş. kendini zorlama olmalıymış. eğer normal bi kalçam olsun büyümesin ama gelişsin isteniyorsa ard arda yapılabilir kendini çok zorlamadan dedi hoca. ben de bakıyorum kaç zamandır evet kalçam gelişiyor ama büyümüyor. ben büyütmek istiyorum. o yüzden programı değiştirdim. pazartesi ve cuma gününe kalça hareketleri koydum. ve maksimum çalışcam 1 saat nerdeyse. programa başka bir hocadan da antrenman ekledim ve ağırlık ile çalışcam hep. ağırlık çalışmakta gerekiyor zaten çalışıyordum kendimi daha zorlamam lazım. spor bitince popo kasları acımalıymış. neyse acısın gelişsin yeter ki. :)

diğer antrenmanlarım aynı onlarda değişiklik yok. perşembe ile cumayı yer değiştirdim bi kalça normalde perşembe idi cuma yaptım yani. hafta sonu dinlenmiş olur kalçamda zaten pazartesi den cumaya da dinlenme var. aslında çarşamba kursum olmayacaktı pazartesi çarşamba cuma haftada 3 gün kalça çalışcaktım. sonra dedim cumartesi de yapayım bu sefer programı uyduramadım hafta sonları da spor çok koymak istemiyorum yapamam diye. aksar yani neyse böyle yapalım bi gelişme var mı yok mu duruma göre bakarız yine. :)

bugün perşembe günü sporu yapcam malum kaydırarak gidiyorum bugün sırt- bel ve hııt antrenmanları yapcam. sırt ile arka kol u da ayırdım bu arada dün kollarımı çok yordum bugün tekrar kol çalışmak istemiyorum hem dinlenme süresi de koymuş olayım ona da. ay çok konuştum hadi spor kalın :)

ooo harkasınnn
günaydın bu arada :)
ben de soğuk salona gidemiyorum bi ara çok kötü hastalandım ( covid gibiydi) çok zor toparlandım sürekli rapor rapor neyseki geçti

şimdi evde tekrar caroline yapmaya başladım
dün epic 2 day 1 yapıldı fena ağrıyo her yanım 6 aralığa kadar da üyeliğim var salonda ama soğuk ve hastalık geçirdim diye yemiyor gitmek

4 gün üst üste aynı grubu mu çalıştırıyosun? ben genelde 1 gün bacak kalçaysa ertesi gün sırt göğüs gibi yapıyorum araya da hiit eklemek lazım tabi..

4 gün üst üste aynı grubu mu çalıştırıyosun? ben genelde 1 gün bacak kalçaysa ertesi gün sırt göğüs gibi yapıyorum araya da hiit eklemek lazım tabi..
Pazartesi ve cuma idi kalça günlerim salı ve perşembeye de 1 video koyuyordum 15 dk lık. bi de hip dips için video yapıyordum. şimdi yapmıcam onları da hiç çalışmayıp pazartesi cuma sadece max kalça çalışcam. karında aynı şekilde her gün 1 er video koyuyordum onu da çıkardım o da haftada iki gün max çalışcam. yani kalça ve karın ben her güne eklemiştim asıl günler harici 1-2 video yani evet her gün çalışmış oluyordum evet yanlışmış. üst vücut için böldüm tabi onu doğru yapıyormuşum zaten üst vücudum gelişti baya hııt zaten yapıyordum düzenledim tekrar programı bakalım :)

günaydınlar

cuma günü sırt-karın ve hııt antrenmanlarını yaptım. yani perşembe günkü programı. cuma günkü program kaldı maalesef cumartesi günü yürüyüşe gittim 14,85 km yürüdüm onun yerine yürüyüş yapmış oldum yani. pazar günü misafirim vardı hazırlık yaptım hamur işi yedim biraz suçluyum

neyse olan oldu kaçamaklar yapıldı. yeni hafta yeni düzen

bugün omuz-kalça günüm bakalım yanacak kalçalar yeni bir kalça videosu çalışcam heyecanlıyım

sporla kalın :)

günaydınlar

dün omuz-kalça günümdü. araya başka başka antrenmanlar eklemeyince güzel oldu. kalçam şuan ağrıyor. farklı hareketler yaptım bu sefer. gym de yapılanlardan. zamanında salona giderken yapıyordum hareketleri hatırladım sonra. aynen kalçayı geliştiriyor. bakalım biraz daha araştırıp ekleyeceğim üzerine.

bugün göğüs- ön kol - karın günüm hadi sporla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…