evde spor günlüğüm

mutlu yıllar

ay hadi bakalım. yeni bir yıl yeni bir sen. bırakmak yok.yola devam :)
çokta aç karna yapma bu sefer bayılır kalırsın ben yıldızları sayıyordum o ara. en azından 1 muz yiyebilirsin. hadi bakalım bekliyorum her gün ben burdayım

günaydınlar

dün feci şekilde uyandım. salı günü üst vücut ve karın antrenmanımı yaptım. hiç bişeyim yoktu. sabah bi uyandım. ayak baldırlarım çok kötü. yürüyemiyorum. sıcak su torbası koydum. ağrı kesici içtim. hiç bişey yapmadım dün yattım tüm gün. yatmadan h. cevizi yağı sürdüm iyi gelirmiş. şuan daha iyim. en azından yürüyorum :) nasıl bir masajsa geçmedi ya acısı. halbuki alt vücut çalışmadım bile. karın yaparken biraz bacaklarımı kullandım. bi de üst vücutta deadlift yaptım belkio bişey yaptı. neyse artık. bugün de spor yapmıcam. yürüyüşte yok. dinlencem biraz. ağrı geçmeden spor yaparsam böyle devam edermiş geçmesini beklemeliyim olmadı hafta sonu hafif bir antrenman yaparım. offf ya ne güzel sporumu düzenlemiştim olacak şey mi ya. hadi sporla kalın :)

yok birakmayacagim cunku nasipse sonbahar veya kisin dugunum var insallah :)
Creatine icmeye basladim simdi onu alacagim antremanlar öncesi. Bu arada dün bu antremani yaptim ac karnima sonra ara vermek zorunda kaldim ama kendim agirliklarla antreman yaptim 40 dakika dolana kadar.

Bu kremi cani gönülden tavsiye edebilirim, tesadüfen kesfettim ve türkiye'ye giden kuzenimden istedigim tek sey oldu

Yaaaa tebrikler

günaydınlar

sabah 6 da kalktım. meditasyon yoga yaptım. artık böyle hafta sonları da dahil. 21 gün devam etmeyi düşünüyorum sonrasına bakarız. bu gün ilk günümdü.

dün spora başlayabildim geçti baldır ağrım ne lanet bişeymiş ya. kalça yaptım bi de risk budur dedim
kendimi iyi hissediyorum hafta sonu da yoga yaptım iyi geldi. birazda kendimi yordum hafta sonu evde işler vardı dedim spor yapmalıyım dün yaptım. evde hala işler bitmedi onları bıraktım yani spor için

bugün dinlenme günüm. sanki çok spor yaptım da neyse ya bugün programımda yok yani spor napayım. zaten keman çalışcam bugün tembellik yaptım. hadi sporla kalın :)

Merhaba günlüğünüzü takip ediyorum çok güzel gidiyorsunuz bende her gün tüm vücut work out yapıyorum ama artık bölgesel çalışacağım alt Karın için her gün yapabileceğim bi program arıyorum bildiğiniz önerdiğiniz bi video vs var mı Pamela Reife başladım ama pek etkili olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…