evde spor günlüğüm

merhabaaa, aradan bir ay gecmis ama ben duzenli spor yapmaya basladim :) arastirmalarim sonucu (sen de soylemistin) ilk 2/3 ay ayda 3 defa tum vucut antremani yapmaya calisiyorum, 2 gun de kardiyo (yuruyus) yapiyorum. bu hafta bir sey yapamadim regl oldugum icin ama onumuzdeki hafta yine 3 antreman bitirecegim insallah. sen nasilsin? tatilin nasil gecti?
ayda demisim , haftada 3 defa olacakti tabi ki :)

merhabaaa, aradan bir ay gecmis ama ben duzenli spor yapmaya basladim :) arastirmalarim sonucu (sen de soylemistin) ilk 2/3 ay ayda 3 defa tum vucut antremani yapmaya calisiyorum, 2 gun de kardiyo (yuruyus) yapiyorum. bu hafta bir sey yapamadim regl oldugum icin ama onumuzdeki hafta yine 3 antreman bitirecegim insallah. sen nasilsin? tatilin nasil gecti?
merhaba iyim sen nasılsın : tatilim güzel geçti çabuk geçti :) yine işe başladım aynı tempoya devam. bende 2 aydır düzensiz spor yaptığım için şu 2 hafta tüm vücut antrenmanları yapıyorum direkt bölgesele geçmedim. bu haftada yapıp haftaya bölgesel aynı yerden devam. :)

merhabalarrrr

dün tüm vücut antrenmanımı yaptım. vücudum hemen alıştı spora zorlamadı fazla neyseki. bugünde aynı devam edeceğim yarın dinlenme günüm zaten kursum var :)

vücut ölçülerim şu şekilde ölçtüm hemen paylaşıyorum 12 ekim itibarıyla

bel 68
göbek 82
bacak 52
kol 27
kalça 91

Eylülde göbeğim 78miş (göbekten hemen sporu bırakınca alıyorum yanlarım çıktıydı belli etti kendini ) 4 cm kalınlaşma bu kadarını beklemiyordum :KK43:
bacaktan 1 cm almışım neyse hallederiz )
belim aynı değişmemiş 68 cm

ay başında tekrar ölçülüp yazarım yani 1 Kasım'da 15 gün sonra 80 cm yapmam lazım göbeciğimi :) sporla kalın :)

günaydınlarr

dün tüm vücut antrenmanlarımı yaptım aksatmadım tabiki. artık dambılım hafif geliyor yeni dambıl almam lazım. sanırım bugün dambıl seti sipariş vereceğim. haftaya bölgesele geçince 3,5 kg ile başlayıp 4 e geçmeyi planlıyorum şuan 3 kg ile yapıyorum.

bugün dinlenme günüm kursum var zaten ona gideceğim. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün tüm vücut antrenmanı yapıldı. vücudum alıştı artık haftaya bölgesel spora geçebilirim. bugün yine tüm vücut antrenmanım var hafta sonu dinlenme. pazartesi görüşürüz artık sporla kalın :)

Günaydınlarr

cuma günü son tüm vücut antrenmanımı yapmış bulunmaktayım.

bu hafta bölgesele geçiyorum. dün biraz hamur işi yedim. neyse arada kaçamak yapalım yahu bişeycik olmaz. :KK70:

bugün omuz- kalça günüm araya bir tanede bel antrenmanı ekledim. incelsin beller

hadi bakalım sporla kalın :)

Günaydınlarrr

dün omuz-kalça antrenmanı yapıldı. bugün göğüs-ön kol-karın ve hııt antrenmanım var.

bu arada dambıl seti sipariş verdim az önce :KK70: 38 kg toplam 4 adet 5 kg, 4 adet 2,5 kg, 4 adet 1,5 kg halter barı da var. bu şekilde araştırıp son kararı bunda kıldım. dedim şu kalça için halterle hareket var ya onu da yaparım lazım olur illaki. :KK70: 150 tl fark vardı haltersizle arasında dedim o da olsun iyi yapmışım dimi :)

bench sehpam eksik bi onuda artık önümüzdeki aya inş hepsini bi anda alamıyorum. kettlebell de alcam daha şu anlık dambıl ile yaparım kettlebell ile olan hareketleri neyse artık.

hadi sporla kalın :)

Günaydınlar

dün göğüs-ön kol-karın ve hııt antrenmanı yapıldı. sporu özlemişim gerçekten çok iyi geliyor. :) dambıllarım henüz kargoya verilmedi heyecanla bekliyorum pazartesiye kadar gelir umarım 3 kg dambıl artık hafif gelmeye başladı. gelişme için artırmam gerek.
bugün dinlenme günüm. yarın görüşürüz sporla kalın :)

Günaydınlar

dün göğüs-ön kol-karın ve hııt antrenmanı yapıldı. sporu özlemişim gerçekten çok iyi geliyor. :) dambıllarım henüz kargoya verilmedi heyecanla bekliyorum pazartesiye kadar gelir umarım 3 kg dambıl artık hafif gelmeye başladı. gelişme için artırmam gerek.
bugün dinlenme günüm. yarın görüşürüz sporla kalın :)
Merhabaaa,
Maşşallahh. Disiplininize hayran kaldım. Evde spor yaparken nasıl çalışıyorsunuz? Video,uygulama?

Günaydınlar

dün dinlenme günümdü. bugün kalça ve karın günü ama bugün arkadaşımın kınası var o yüzden spor biraz sıkıntı olacak gibi bugünün sporunu yarın yapıp yarınınkini de cumartesi veya pazar yaparım büyük ihtimal. neyse zaten kınada bol bol oynucam spor olarak geçsin lütfen :KK70: dün bu arada tatlıyı da biraz kaçırdım. yemekte supangle yedim bi de işyerinde 2 tane cevizli sarma bu aralar canım aşırı tatlı istiyor sözde ben 21 günlük şekersiz beslenme yapacaktım he yaparım he offfff :KK43: bana bi destek atınız :63:

dambıllarım kargoda şuan. ptt ile geliyor o yüzden haftaya anca gelir :KK70: pazartesiye yetişsinde haftaya 3,5 veya 4 kg ile başlayım. bakalım hangisi ile olacak kendimi de çok zorlamak istemiyorum 0,5 kg olarakta artırabilirim.

merhaba hanımlar öncelikle yeni yılınız kutlu olsun :KK200:

yeni yılda kararlar aldım. düzenli spor yapmak hedeflerim arasında. o yüzden 1 Ocak 2024 itibariyle spora başladım evde. spor salonu sevmeyen biriyim. zaten yaşadığım şehirde de güzel bir spor salonu yok. gitmesi de zaten zor geliyor. kalabalık oluyor tam iş çıkışı. o yüzden evde yapmaya karar verdim. Günlük oluşturayım dedim hem ben motive olurum hem de benimle beraber spor yapmak isteyen hanımlar varsa birbirimize destek oluruz. :halay:

programı şu şekilde ayarladım ben. amacım kilo vermek değil zaten zayıfım. vücudumu şekillendirmek istiyorum bel ve kalça ağırlıklı program yapmak istiyorum. kısaca kalkık popo istiyorum be abi :KK45:

programım şu şekilde:

1. gün (pazartesi )= kalça hareketleri
2. gün (salı) = dinlenme
3. gün (çarşamba) = tüm vücut egzersiz
4. gün (perşembe) = dinlenme
5. gün (cuma) : bel ve kalça hareketleri
6. (cumartesi) ve 7.(pazar) gün tatil şaka şaka :)
cumartesi günü kursa gidiyorum genelde hareket halinde oluyorum.
pazar günü de yarım saatlik kısa bir yürüyüş.

bu hafta program biraz farklı olacak bazı değişiklikler yaptım gelecek hafta yukarıdaki program uygulanacak.

1. gün (Pazartesi) = kalça hareketleri yapıldı.
2. gün (salı)= tekrar kalça hareketleri yapıldı( normalde ben sadece kalça hareketleri yapmayı planlamıştım başta. 2 gün hareket 1 gün dinlenme şeklinde sonra bugün araştırdım, kararımı değiştirdim son bu şekilde oluşturdum. bugün dinlencem zaten şuan çok fenayım 2 gün art arda kalça yapınca bacaklarım o kadar kötü oldu ki hamlamışım. :)
3. gün( çarşamba) yani bugün dinleniyorum. :)

Katılmak isteyen hanımları, henüz karar aşamasında olanları, poposunu bi türlü kaldıramayanları benim bu yazım ile tamam ben de varım diyenleri beklerim. :KK54:

**** ne çok popo demişim be :KK53:
Ah çok güze lama bunu yapsam ben tüm gün hareket edememm

Protein alımını nasıl hallediyorsun ?

günaydınlar

dün kınaya gittim o yüzden spor yapamadım. zaten demiştim hafta sonu yapacağım artık. zaten dün spor yapmış kadar oldum. kınada dönüşte arkadaşla dönelim dedik arabası olan dolmuşla dönmesi zor baya yürüme mesafesi var durağa. dedik onla gidelim onlarda arabayı cehennemin dibine park etmiş yürüdük baya. (dolmuşla gitsek daha iyidi en azından kafenin önünde inerdik) sonra dedik saat erken hadi kafeye gidelim kafeye kadar yürüdük sonra kafe kapanmış ciddi ciddi :KK70: sonra geri döndük o yolu. başka kafeye gittik biraz tatlı yemiş olabilir ama sütlü :) teselli seviyem :KK70:

10500 adım atmışım ama dün o kadar yürümeye yine iyi. :)

neyse olan oldu bugün spora devam dünkü sporu yaparım bugünkünü de pazar günü. yarın işlerim var temizlik sporu ve dışarı çıkma sporu yine aktifim yani :)

not: dambıllarım yarın teslim gözüküyor hadi bakalım pazar günü yeni dambıllarla spor yaparım :)

Günaydınlar

cuma günü sporumu yaptım. perşembe günü yapamadığım kalça- bel antrenmanımı yaptım. dün de yani pazar günü cuma günkü sporu yaptım. arka kol-sırt ve karın antrenmanı 1 tanede kalça antrenmanım vardı onu da ekledim. veeeeeeeeeeee dambıllarım cuma günü geldi :KK70: dün 4 kg ile çalıştım. 4 kg derken 4 sağ 4 sol elime alıyorum toplam 8 kg yani. daha önce 3 er kg ile ile yani toplam 6 kilo çalışıyordum ama aşırı zorlanmadım. zorlandım ama aşırı değil yapabildim yani hareketleri :KK70: zorlanmak iyi geldi zorlana zorlana gelişeceğim sonuçta zorlanmadan spor yapınca insan anlamıyor spordan çok iyi geldi bu şekilde. manyağım sanırım neyse :KK70:

bugün omuz- kalça günüm. omuz antrenmanımı 8 kg ile yapcam bakalım nasıl olacak. :KK70:

sellaaammmm nasıl gidiyoooo
selammm iyi gidiyor dambılımın kg ını artırdım şuan 4'er kilo ile yapmaya başladım. kas ağrısı oldu 2 gündür ama zorlanmak iyi geldi 3 kg artık az geliyordu zorlamıyordu şuan daha iyim. :) senin nasıl gidiyorrrr

günaydınlar

pazartesi günü omuz- kalça- bel antrenmanı yapıldı. 4'er kilo ile yapmak çok iyi geldi ama feci ağrıyor kollarım. :KK70:

dün gezmeye gittim akşam geç döndüm o yüzden spor kaldı. yürüyüş yaptım bol bol. yine spordan sayılır yani :) dünkü sporumu hafta sonuna eklicem yine. kaçmak yok :KK70:

bugün dinlenme günüm kursum var o yüzden bugün spor yapamam. artık yarına salı günün programını uygulayıp kaydıra kaydıra giderim. yarın görüşürüz artık sporla kalın :)

Günaydınlar

bugün spor günüüüüüü. nasılda heyecanlıyım ama farklılık olunca heyecanlanıyorum yahu :KK70:

dün dinlendim yani kursa gittim spor yoktu :KK70: bugün devam salı gün yapamadığım programı yapcam kaydıra kaydıra yine. bi programı tutturamadım. :) bugün göğüs- ön kol karın var. yine 4 kg dambıllarımla ilk defa yapcam bu programı kesin yine ağrıyacak kollarım yeni geçmeye başlamıştı ağrılarım halbuki neyse 1 haftaya alışır bünye :)

X