evde spor günlüğüm

Günaydınlar

dün ben öldüm yahu kollarımın gücü kalmadı. son sette son dk larda dambılları kaldırıp indirmek zor geldi. kendimi baya baya zorladım. bel hareketlerini yaparken de biraz belim ağrıdı ya güzel bir spor oldu uzun zaman sonra dayak yemiş hissiyatım geçmedi erkenden de uyumuşum :KK70:

bugün ölçü günüm normalde regl olcam şişim ödem topladı vücudum geçince haftaya ölçülcem doğru olması açısından.

bu arada ben programı değiştirdim. :KK70: niden????? dün youtube da spor hocasına denk geldim bi tane. kalça için 48 -72 saat dinlenme süresi olmalıymış büyük kas grubu olduğu için ben nerdeyse hafta da 4 gün üst üste yapıyorum. üst üste yaparak büyümezmiş. ama o gün kalça hareketlerini maksimum yapmak gerekiyormuş. kendini zorlama olmalıymış. eğer normal bi kalçam olsun büyümesin ama gelişsin isteniyorsa ard arda yapılabilir kendini çok zorlamadan dedi hoca. ben de bakıyorum kaç zamandır evet kalçam gelişiyor ama büyümüyor. ben büyütmek istiyorum. o yüzden programı değiştirdim. pazartesi ve cuma gününe kalça hareketleri koydum. ve maksimum çalışcam 1 saat nerdeyse. programa başka bir hocadan da antrenman ekledim ve ağırlık ile çalışcam hep. ağırlık çalışmakta gerekiyor zaten çalışıyordum kendimi daha zorlamam lazım. spor bitince popo kasları acımalıymış. :KK70: neyse acısın gelişsin yeter ki. :)

diğer antrenmanlarım aynı onlarda değişiklik yok. perşembe ile cumayı yer değiştirdim bi kalça normalde perşembe idi cuma yaptım yani. hafta sonu dinlenmiş olur kalçamda zaten pazartesi den cumaya da dinlenme var. aslında çarşamba kursum olmayacaktı pazartesi çarşamba cuma haftada 3 gün kalça çalışcaktım. sonra dedim cumartesi de yapayım bu sefer programı uyduramadım hafta sonları da spor çok koymak istemiyorum yapamam diye. aksar yani neyse böyle yapalım bi gelişme var mı yok mu duruma göre bakarız yine. :)

bugün perşembe günü sporu yapcam malum kaydırarak gidiyorum bugün sırt- bel ve hııt antrenmanları yapcam. sırt ile arka kol u da ayırdım bu arada dün kollarımı çok yordum bugün tekrar kol çalışmak istemiyorum hem dinlenme süresi de koymuş olayım ona da. ay çok konuştum hadi spor kalın :)

selammm iyi gidiyor dambılımın kg ını artırdım şuan 4'er kilo ile yapmaya başladım. kas ağrısı oldu 2 gündür ama zorlanmak iyi geldi 3 kg artık az geliyordu zorlamıyordu şuan daha iyim. :) senin nasıl gidiyorrrr
ooo harkasınnn
günaydın bu arada :)
ben de soğuk salona gidemiyorum bi ara çok kötü hastalandım ( covid gibiydi) çok zor toparlandım sürekli rapor rapor neyseki geçti

şimdi evde tekrar caroline yapmaya başladım
dün epic 2 day 1 yapıldı :KK70: fena ağrıyo her yanım :KK70: 6 aralığa kadar da üyeliğim var salonda ama soğuk ve hastalık geçirdim diye yemiyor gitmek :KK70:

Günaydınlar

dün ben öldüm yahu kollarımın gücü kalmadı. son sette son dk larda dambılları kaldırıp indirmek zor geldi. kendimi baya baya zorladım. bel hareketlerini yaparken de biraz belim ağrıdı ya güzel bir spor oldu uzun zaman sonra dayak yemiş hissiyatım geçmedi erkenden de uyumuşum :KK70:

bugün ölçü günüm normalde regl olcam şişim ödem topladı vücudum geçince haftaya ölçülcem doğru olması açısından.

bu arada ben programı değiştirdim. :KK70: niden????? dün youtube da spor hocasına denk geldim bi tane. kalça için 48 -72 saat dinlenme süresi olmalıymış büyük kas grubu olduğu için ben nerdeyse hafta da 4 gün üst üste yapıyorum. üst üste yaparak büyümezmiş. ama o gün kalça hareketlerini maksimum yapmak gerekiyormuş. kendini zorlama olmalıymış. eğer normal bi kalçam olsun büyümesin ama gelişsin isteniyorsa ard arda yapılabilir kendini çok zorlamadan dedi hoca. ben de bakıyorum kaç zamandır evet kalçam gelişiyor ama büyümüyor. ben büyütmek istiyorum. o yüzden programı değiştirdim. pazartesi ve cuma gününe kalça hareketleri koydum. ve maksimum çalışcam 1 saat nerdeyse. programa başka bir hocadan da antrenman ekledim ve ağırlık ile çalışcam hep. ağırlık çalışmakta gerekiyor zaten çalışıyordum kendimi daha zorlamam lazım. spor bitince popo kasları acımalıymış. :KK70: neyse acısın gelişsin yeter ki. :)

diğer antrenmanlarım aynı onlarda değişiklik yok. perşembe ile cumayı yer değiştirdim bi kalça normalde perşembe idi cuma yaptım yani. hafta sonu dinlenmiş olur kalçamda zaten pazartesi den cumaya da dinlenme var. aslında çarşamba kursum olmayacaktı pazartesi çarşamba cuma haftada 3 gün kalça çalışcaktım. sonra dedim cumartesi de yapayım bu sefer programı uyduramadım hafta sonları da spor çok koymak istemiyorum yapamam diye. aksar yani neyse böyle yapalım bi gelişme var mı yok mu duruma göre bakarız yine. :)

bugün perşembe günü sporu yapcam malum kaydırarak gidiyorum bugün sırt- bel ve hııt antrenmanları yapcam. sırt ile arka kol u da ayırdım bu arada dün kollarımı çok yordum bugün tekrar kol çalışmak istemiyorum hem dinlenme süresi de koymuş olayım ona da. ay çok konuştum hadi spor kalın :)
4 gün üst üste aynı grubu mu çalıştırıyosun? ben genelde 1 gün bacak kalçaysa ertesi gün sırt göğüs gibi yapıyorum araya da hiit eklemek lazım tabi..

4 gün üst üste aynı grubu mu çalıştırıyosun? ben genelde 1 gün bacak kalçaysa ertesi gün sırt göğüs gibi yapıyorum araya da hiit eklemek lazım tabi..
Pazartesi ve cuma idi kalça günlerim salı ve perşembeye de 1 video koyuyordum 15 dk lık. bi de hip dips için video yapıyordum. şimdi yapmıcam onları da hiç çalışmayıp pazartesi cuma sadece max kalça çalışcam. karında aynı şekilde her gün 1 er video koyuyordum onu da çıkardım o da haftada iki gün max çalışcam. yani kalça ve karın ben her güne eklemiştim asıl günler harici 1-2 video yani evet her gün çalışmış oluyordum evet yanlışmış. üst vücut için böldüm tabi onu doğru yapıyormuşum zaten üst vücudum gelişti baya :KK70: hııt zaten yapıyordum düzenledim tekrar programı bakalım :)

günaydınlar

cuma günü sırt-karın ve hııt antrenmanlarını yaptım. yani perşembe günkü programı. cuma günkü program kaldı maalesef cumartesi günü yürüyüşe gittim 14,85 km yürüdüm onun yerine yürüyüş yapmış oldum yani. pazar günü misafirim vardı hazırlık yaptım hamur işi yedim biraz suçluyum o_O

neyse olan oldu kaçamaklar yapıldı. yeni hafta yeni düzen :KK70:

bugün omuz-kalça günüm bakalım yanacak kalçalar yeni bir kalça videosu çalışcam heyecanlıyım :KK70:

sporla kalın :)

günaydınlar

dün omuz-kalça günümdü. araya başka başka antrenmanlar eklemeyince güzel oldu. kalçam şuan ağrıyor. farklı hareketler yaptım bu sefer. gym de yapılanlardan. zamanında salona giderken yapıyordum hareketleri hatırladım sonra. aynen kalçayı geliştiriyor. bakalım biraz daha araştırıp ekleyeceğim üzerine.

bugün göğüs- ön kol - karın günüm hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün regl oldum aşırı ağrı yaşadım. eve kendimi zor attım spor kaldı tabi. bugün dinlenme günüm kursum var zaten.

yarın dünkü sporu yaparım artık. hafta sonu yine spor yolu gözüktü neyse hafta sonu planım yok spor yaparım artık :KK70:

hadi sporla kalın :)

Günaydınlar

bugün spor günüüüü. dün kursum iptal oldu ama spor yapmadım. zaten spor günüm değildi zaten evde değişiklikler yapacaktım onlarla uğraştım. hem yapsamda 3 gün ard arda yapacaktım o da beni yorar kalsın dedim. hafta sonuna yapacağım. bugün salı günü yapamadığım sporu yapcam yani bugün göğüs-ön kol-karın günü. ödemim biraz indi 2 gündür şiş geziyordum bu ay aşırı şiştim regl olunca. haftaya yepyeni kararlarla başlıyorum dur bahsedeyim madem

önce pazar günü vücut ölçülerimi alıyorum sabah aç karna. pazartesi günü 21 günlük şekersiz beslenmeye başlıyorum. yapay şeker yok. meyve serbest doğal şeker serbest yani. karbonhidratı da azaltcam. yani şöyle mesela sebze veya et yemeği yapınca pilav, makarna, özellikle makarna çok yedim. bu 21 gün süreçte çorba ,sebze yemeği veya et yemeği salata veya meze yapmayı planlıyorum artık çorba mevsimi başladı. bayadır çorba içiyorum hem besleyici daha ne olsun bir nevi ketojenik beslenme ama tamamen kesmicem azaltcam :)

21 gün sonra tekrar ölçülüp sonuca bakcam. şekersiz beslenme karbonhidratı azaltma karın kası yapmamı hızlandırır belki. bu aralar yemeyi abarttım tatlı özellikle çok yedim. buna ihtiyacım dukan birası da yapcam aynı zamanda uzun zamandır onu da yapmıyorum. yani pazartesi günü 21 gün değişim sürecine giriyorum gelişmeleri yazarım zaten takipte kalınız :) hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün normalde göğüs-ön kol-karın günü idi ama ben dün kan verdim. kan verince kol çalışmak istemedim. kan vereli 3 saat olmuştu hemen 3 saat sonra kol-göğüs çalışmak zararı olur diye çalışmadım onun yerine perşembe günü olan (normalde salı günü yapamadığım programı yapacaktım) programım sırt-karın- hııt yaptım. sırt yaparken bile kolumda ağrı oldu iyi ki kol çalışmadım yani. bugün cuma günkü programı olan arka kol-kalça antrenmanlarını yapcam. yarında salı günkü antrenmanı yapıp bitiriyorum haftayı. :)

günaydınlar

cuma günü gittim eve nasıl heyecanlıyım bugün kalça günü farklı program yapcam aradığımı buldum filan diye sen o heyecanla salı günkü programı aç. göğüs- ön kol yap sonra bi anda karna geçti antrenman bi baktım yanlış program. kalça olacaktı cuma günkü programı yapmam lazımmış. salı günkü programı hafta sonu demiştim karıştırdım. :KK70:
neyse dedim üst vücut yaptım artık kalçaya geçtim. o gün kalça yapmam lazım ki dinlenme günüm olacak pazartesi tekrar kalça var çünkü. kalçaya başladım artık. salı günü ile cumaya karıştırmış oldum yani. :KK70: ama var ya kalçam hala ağrıyor yok böyle bişey ya o kadar çok zorladım ki anlatamam spordan hiç bişeyim yok diyorum ki aman bu kalça egzersizi de işe yaramadı bunda da zorlanmadım filan cumartesi günü popomda öyle bir ağrıyla uyandım ki işte bu dedim :KK70:

bu arada hafta sonu spor yapmadım. cumartesi işlerim vardı. pazar günü de programım çıktı eve gel yemek yap kaldı.

bugün farklı program yapcam biraz. buğçe kondakçı nın videolarıyla devam etme kararı aldım. kalça antrenmanı onundu zaten gerçekten işe yaradı beğendim karın- üst vücut- hııt onla devam etmeyi düşünüyorum. bi de kalça antrenmanında konuşuyor mola veriyor (eylem abacı ara vermiyor) sanki karşımda eğitmen varmış gibi hissettirdi hoşuma gitti. ilk başta onun bi antrenmanını yapmıştım konuşuyor diye o ara yok filan dedim ama böyle daha iyimiş aslında. eylem abacıdan kaç aydır karın çalışıyorum hala aynı bu seferde bunu deneyelim.

vücudumu da ölçtüm cumartesi günü. hiç iyi değil sonuçlar ben tatilden döndüğümden beri kendime dikkat etmiyorum zaten o da etkilidir kesin. bugün artık şekersiz beslenmeye geçtim. karbonhidratı azaltıyorum. kalori hesabı yapmıyordum yine ona da başladım. hadi vücut ölçülerime geçelim

9 kasım

bel 69
göbek 82
kalça 92
bacak 52
kol 27

12 ekimde şöyleymiş

bel 68
göbek 82
kalça 91
bacak 52
kol 27

spor yapıp bel kalınlaştıran ben :KK70: çünkü hamur işi ve tatlı çok yedim geçen ay dikkat etmedim yememe. kalça 1 cm büyümüş iyi hadi o iyi. hamurişinden mi acaba arkadaşım hamur işi ye kalçan büyür demişti. hamurişi yiyince bende büyüyen sadece kalça olmuyor maalesef karında onla büyüyor :KK70:

aralık ayı hedefim

bel 66
göbek 80
kalça 94
bacak kol aynı kalabilir onları önemsemiyorum ne yalan söyleyim :KK70:
ay ne çok konuştum sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça-karın antrenmanları yapıldı. kalçam fena yandı ama bugün iyim sanırım alıştım. :KK70: Buğçe Kondakçı'dan yapıyorum artık tamamen değiştirdim programı. karında kalça da ondan yaptım dün beğendim kendisini bazı hareketler 3 bazıları 4 set art arda yapıyoruz. dinlenme de var arada. karın da 3 set art arda vardı hareketler ben 1. seti bitirdim başa aldım 3 kere tekrar ettim. bu şekilde yapcam hepsini. kalça antrenmanı direkt zaten 54 dk lık video 3-4 set olarak yapıyor kendisini başa almıyorum videoyu bu şekilde çok iyi olmuş. kendisini de doğru olan bu diyor (spor salonunda da mantık o şekil zaten) video da bakalım gelişme olacak mı?

bugün arkadaşımın babası öldü ona taziyeye gitcem geldiğimde yaparım sporu veya duruma göre bakcam bilmiyorum.

dün şekersiz beslenmemin 1. günüydü tamamlandı. ay şeker ve hamurişi gerçekten benim belimi kalınlaştırıyor ya belim baya kalınlaşmış. offffff neyse iyi gelecek,inanıyorum.

bugün yapabilirsem üst vücut ve hııt antrenmanlarım vardı.

yeni programımı da paylaşayım fikir olur belki

pazartesi
kalça-karın
salı
üst vücut -hııt
çarşamba
dinlen
perşembe
üst vücut-karın
cuma
kalça-hııt
hafta sonu dinlen yürüyüş olabilir
tüm hareketler 3 veya 4 set art arda yapılıyor.

günaydınlar

dün spor yapamadım arkadaşıma gittim taziyeye. eve geldim 9 oldu karnım açtı bi tost yaptım proteinli tabikiii. :KK70:

şekersiz beslenmemin 2. günü de tamamlandı. öğle arası arkadaşlarım karşımda tatlı yedi hiç canım çekmedi ama hafta sonu bende şekersiz tatlı yapcam. haftada bir gün doğal şekerlerden tatlı hakkım var. rafine şeker tüketmiyorum ve hamur işi belirteyim tekrardan. hala ödemim varmış gibi hissediyorum. dukan birasına devam dün sıcak içtim yani ılık içilmiyor. soğuk içicem ya.

bugün kursum var spor yok yarın devam. dünkü sporu hafta sonuna aktarcam yani yapcam eminim :)

günaydınlar şekerler kimse girmiyor ama ben kendi kendime öyle konuşayım bari biri görür halime acır belki :KK70:

tık tık kimse yok mu yahu herkes mi fit. hadi kaldırın totoları spor vaktiiiiii :halay::halay:

neyse dün dinlenme günümdü. bugün perşembe günü sporu salı günden yapamadığım hafta sonu yapılacak.

bugün üst vücut- karın günü sanki bayadır üst vücut yapmıyorum dicem evet yapmıyorum kollarım yumuşadı sanki ya. o sertlik yok oldu bugün toparlamam lazım. şekersiz beslenme 3.günü dün tamamlandı canım çok isteyince bi hurma attım ağzıma gitti o his. that sugar diye bir belgesel varmış onu izlicem merak ettim. bu arada bende kansızlık çıktı 3 ay ilaç kullancam dedim mi bilmiyorum o yüzden çayıda azalttım. 4-5 bardak içiyordum 2 anca içiyorum. ilaçtan dolayı yemekten 2 saat önce ve sonra içemiyorum çayda azaldı öyle hepsi bi araya geldi :)

Son düzenleme:
X