evde spor günlüğüm

aaa nasıl gelmiyor bildirim ben yazıyorum sürekli. bu aralar aksattım spordan soğuma yaşadım. neyse toplucam inş. yememi biraz abartmaya başladım ona da el atarsam olacak bu iş
ben de yarın evime dönüyorum veee ctesi diyete başlıyorum tabiki antrenmanlara da

günaydınnnn

2024 bitmeden tekrar baştan yeniden kendimi toparlama vakti yeni yıla yeniden eskisi gibi girme vakti.

sporu biraz boşladım 2 haftadır. kendimi toparlamam lazım. yeni bir program yapmıştım. onu bu hafta uygulayacağım.

salı-perşembe-cumartesi-pazar spor yapcam. bugün dinlenme günüm o yüzden. yarın başlıyorum baştannnn. hafta sonu bol bol yedim. cips, çikolata vs. (nerdeyse 6 aydır gofret yemiyordum yedim.) neyse arada lazımmış demekki tozutmanın. normale dönme vaktidir. hadi sporla kalın :)

günaydınn

salı günü spor yapmadım biraz moralim bozuldu son dk da tam heyacanla eve giidp spor yapcam diye heveslenirken son dk sinir olduğum bir şey yaşandı eve gidip yatmakla yetindim.

neyse dün başladım artık. sporu çok özlemişim. :) direkt bölgesel ile değil tüm vücut ile başladım. alıştırayım dedim vücudumu. baktımda vücudumda değişme olmamış hala iyidi aynadaki görüntüm bi yumaşama olmuş kollarımdaki o sertlik azalmış karnımda biraz yumuşak. tekrar sertleştirmem lazım. neyse başladım artık bırakmam. hafta bölgesele geçeceğim.

hadi sporla kalın :)

günaydınlar

yeni bir hafta bölgesel spora geçme vaktiii. tüm vücut yaptığım yeter alıştı artık vücut. :)

bugün sporum yok normalde ama yapacağım. çünkü perşembe günü planım var. pazartesi-salı -cuma-cumartesi veya pazar şekilde planlıyorum bu haftayı bakalım .

bugün karın-kalça günüm.77 dk lık bir spor olacak ısınma soğuma içinde. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça-karın antrenmanları yapıldı. sporu özlemişim. bi de eve geç geldim kafaya koydum yapcam dedim yaptım. iyi ki yapmışım. bugün üst vücut ve hııt antrenmanım var. sporla kalın :)

günaydınlar

dün üst vücut ve hııt antrenmanları yapıldı. 3 set üst vücut yaptım 1 sette hııt nefes nefese kaldım hııt te iyi ter attım. özlemişim sporu. arkadaşlar iş çıkışı kandırmaya çalıştı spor yapcam diye reddettim. hiç pişman değilim kendimi ihmal ettim spor iyi geliyor gerçekten devammm. bugün dinlenme yarın da iş çıkışı planım var cuma günü yapacağım sporu ve pazar günü hadi sporla kalın :)

günaydınlar

geçen hafta haftalık 4 günlük sporumu tamamladım. hiç aksatmadım oleyyyyy

bu haftada konser, tiyatro etkinlikleri var ama yine sporumu tamamlıcam. bugün dinlenme günüm normalde yarın konser var o yüzden bugün yapcam. cuma günü de tiyatro var artık hafta sonu yapıcam. ayarlamaya çalışcam artık. artık günlere takmıyorum haftalık 4 günlük tamamlansın yeter.
planım pazartesi perşembe-cumartesi-pazar o günler sadece boşum. hafta sonuda planım olur da 1 güne ona da artık ayarlamaya çalışcam. hadi sporla kalın :)

günaydınlarr

dün karın ve kalça antrenmanım vardı karnım geçen sefer değil de bu sefer çok fena yandı. kalça zaten iyi gidiyor. sanki büyüdü popom karnımdan yine kilo aldım hissediyorum yazın ne güzel incecikti. spora ara verince karından alıyorum ben. sixpacklerimi çıkarcam diyorumda oooo daha çok. hiç ara vermemem lazım o zaman spora. neyse bu sefer ara yok yaza kadar devam. illa çıkacak o sixpacklar. karnımda hafif çizgi olmuştu ne güzel gittii yine ah kafam ah.

günaydınlarrrr

bugün spor günüüüüüü. salı konsere gittim. dün kursum vardı. spor yapamadım. bugün yapcam. yarın tiyatroya gitcem o yüzden. cumartesi ve pazar yapcam sporları. haftanın 4 günü tamamlanmış oluyor böylece.

bugün üst vücut ve hııt antrenmanlarım var.

bu arada yapay zekayla beraber oturup düşündük bu böyle gitmez. bana beslenme programı yaz. karın kası çıkaran kalça büyüten cinsten yazdııı onu uygulamaya başladım bugünden itibaren bakalım nasıl olacak umarım karın kaslarım çıkar. beslenmeme dikkat etmem lazım artık

Günaydınlar

dün üst vücut ve hııt antrenmanı yapıldı. hııt o kadar terletti ki çok hızlı bir hııt antrenmanı soğuma egzersizi yaparken bile nefes nefese idim. muhteşemdi. bugün tiyatro var. hafta sonu full spor yapcam haftalık 4 günlük antrenmanı tamamlamam lazım.

yapay zeka ile oluşturduğum dünkü beslenme menüsü çok iyidi. baya baya doydum fazla bile geldi ben yemek yemiyormuşum

bakalım 1 ay değişim olacak mı şuan pms dönemindeki ödemim var aynadaki görüntümü beğenmiyorum. regl bitsin o zaman daha net olur.

haftaya için de program yaptırdım. her gün et yiyemiyorum dedim vejetaryen menüde yaz sebze olsun günlük 90 gr protein. yazdı haftada 3 gün et. geriye kalanlar sebze yemeklerinden oluşan menü günlük 90 gr protein alıyorum yağlar sağlıklı ben zeytin yağ mesela çok koyuyormuşum her yemeğe, salataya sadece 1 tatlı kaşığı yağ. kalori 1800 civarı günlük.mesela yazdığı yemek için tarifte istiyorum tek kişilik yazıyor böylece tek kişilik yemek yapıyorum. çok iyi değil mi? bakalım nasıl olacak. gelişmeleri yazcam.

hadi sporla ve sağlıkla kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…