• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde spor günlüğüm

aaa nasıl gelmiyor bildirim ben yazıyorum sürekli. :KK70: bu aralar aksattım spordan soğuma yaşadım. neyse toplucam inş. yememi biraz abartmaya başladım ona da el atarsam olacak bu iş :KK70:
ben de yarın evime dönüyorum veee ctesi diyete başlıyorum tabiki antrenmanlara da :D

günaydınnnn

2024 bitmeden tekrar baştan yeniden kendimi toparlama vakti yeni yıla yeniden eskisi gibi girme vakti.

sporu biraz boşladım 2 haftadır. kendimi toparlamam lazım. yeni bir program yapmıştım. onu bu hafta uygulayacağım.

salı-perşembe-cumartesi-pazar spor yapcam. bugün dinlenme günüm o yüzden. yarın başlıyorum baştannnn. hafta sonu bol bol yedim. cips, çikolata vs. (nerdeyse 6 aydır gofret yemiyordum yedim.) neyse arada lazımmış demekki tozutmanın. normale dönme vaktidir. hadi sporla kalın :)

günaydınn

salı günü spor yapmadım biraz moralim bozuldu son dk da tam heyacanla eve giidp spor yapcam diye heveslenirken son dk sinir olduğum bir şey yaşandı eve gidip yatmakla yetindim.

neyse dün başladım artık. sporu çok özlemişim. :) direkt bölgesel ile değil tüm vücut ile başladım. alıştırayım dedim vücudumu. baktımda vücudumda değişme olmamış hala iyidi aynadaki görüntüm bi yumaşama olmuş kollarımdaki o sertlik azalmış karnımda biraz yumuşak. tekrar sertleştirmem lazım. neyse başladım artık bırakmam. hafta bölgesele geçeceğim.

hadi sporla kalın :)

günaydınlar

yeni bir hafta bölgesel spora geçme vaktiii. tüm vücut yaptığım yeter alıştı artık vücut. :)

bugün sporum yok normalde ama yapacağım. çünkü perşembe günü planım var. pazartesi-salı -cuma-cumartesi veya pazar şekilde planlıyorum bu haftayı bakalım .

bugün karın-kalça günüm.77 dk lık bir spor olacak ısınma soğuma içinde. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün kalça-karın antrenmanları yapıldı. sporu özlemişim. bi de eve geç geldim kafaya koydum yapcam dedim yaptım. iyi ki yapmışım. bugün üst vücut ve hııt antrenmanım var. sporla kalın :)

günaydınlar

dün üst vücut ve hııt antrenmanları yapıldı. 3 set üst vücut yaptım 1 sette hııt nefes nefese kaldım hııt te iyi ter attım. özlemişim sporu. arkadaşlar iş çıkışı kandırmaya çalıştı spor yapcam diye reddettim. hiç pişman değilim :D kendimi ihmal ettim spor iyi geliyor gerçekten devammm. bugün dinlenme yarın da iş çıkışı planım var cuma günü yapacağım sporu ve pazar günü hadi sporla kalın :)

günaydınlar

geçen hafta haftalık 4 günlük sporumu tamamladım. hiç aksatmadım oleyyyyy :D

bu haftada konser, tiyatro etkinlikleri var ama yine sporumu tamamlıcam. bugün dinlenme günüm normalde yarın konser var o yüzden bugün yapcam. cuma günü de tiyatro var artık hafta sonu yapıcam. ayarlamaya çalışcam artık. artık günlere takmıyorum haftalık 4 günlük tamamlansın yeter.
planım pazartesi perşembe-cumartesi-pazar o günler sadece boşum. hafta sonuda planım olur da 1 güne ona da artık ayarlamaya çalışcam. hadi sporla kalın :)

günaydınlarr

dün karın ve kalça antrenmanım vardı karnım geçen sefer değil de bu sefer çok fena yandı. kalça zaten iyi gidiyor. sanki büyüdü popom :D karnımdan yine kilo aldım hissediyorum yazın ne güzel incecikti. spora ara verince karından alıyorum ben. sixpacklerimi çıkarcam diyorumda oooo daha çok. hiç ara vermemem lazım o zaman spora. neyse bu sefer ara yok yaza kadar devam. illa çıkacak o sixpacklar. karnımda hafif çizgi olmuştu ne güzel gittii yine ah kafam ah.

günaydınlarrrr

bugün spor günüüüüüü. salı konsere gittim. dün kursum vardı. spor yapamadım. bugün yapcam. yarın tiyatroya gitcem o yüzden. cumartesi ve pazar yapcam sporları. haftanın 4 günü tamamlanmış oluyor böylece.

bugün üst vücut ve hııt antrenmanlarım var.

bu arada yapay zekayla beraber oturup düşündük bu böyle gitmez. bana beslenme programı yaz. karın kası çıkaran kalça büyüten cinsten :D yazdııı onu uygulamaya başladım bugünden itibaren bakalım nasıl olacak umarım karın kaslarım çıkar. beslenmeme dikkat etmem lazım artık

Günaydınlar

dün üst vücut ve hııt antrenmanı yapıldı. hııt o kadar terletti ki çok hızlı bir hııt antrenmanı soğuma egzersizi yaparken bile nefes nefese idim. muhteşemdi. bugün tiyatro var. hafta sonu full spor yapcam haftalık 4 günlük antrenmanı tamamlamam lazım.

yapay zeka ile oluşturduğum dünkü beslenme menüsü çok iyidi. baya baya doydum fazla bile geldi ben yemek yemiyormuşum :D

bakalım 1 ay değişim olacak mı şuan pms dönemindeki ödemim var aynadaki görüntümü beğenmiyorum. regl bitsin o zaman daha net olur.

haftaya için de program yaptırdım. her gün et yiyemiyorum dedim vejetaryen menüde yaz sebze olsun günlük 90 gr protein. yazdı haftada 3 gün et. geriye kalanlar sebze yemeklerinden oluşan menü günlük 90 gr protein alıyorum yağlar sağlıklı ben zeytin yağ mesela çok koyuyormuşum her yemeğe, salataya sadece 1 tatlı kaşığı yağ. kalori 1800 civarı günlük.mesela yazdığı yemek için tarifte istiyorum tek kişilik yazıyor böylece tek kişilik yemek yapıyorum. çok iyi değil mi? bakalım nasıl olacak. gelişmeleri yazcam.

hadi sporla ve sağlıkla kalın :)

Günaydınlar

cumartesi-pazar çok verimli geçti. sporlarımı aksatmadım. hatta pazar günü yürüyüş bile yaptım yürüyüşten sonra eve geldim spor yaptım. cumartesi günü kalça-hııt günümdü. pazar günü üst vücut karın çalıştım.

bugün spor yok dinlenme günüm. yapay zeka ile yaptığım beslenme programım çok iyi gidiyor ben daha önce çok az yiyormuşum. yani beslenmek gerekiyor zaten ben az yiyordum gelişemiyorum o yüzden neyse bakalım. 1 ay sonra nasıl bir değişim olacak. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün çok güzel bir gündü. arkadaşım senin popon mu çıktı dedi. :D yesssssssssss işte bu. :halay:bugünde pantolon giydim bi baktım harbi popom ne güzel gözüküyor. sporu, beslenmeyi bırakmak yok. şöyle bir karın kası da olsa tadından yenmez. :D

dün yürüyüş yaptım 1 saat. yapay zekacığım spor yapmadığım günler 30-45 dk yürüyüş yapmayı önerdi boş durma çalış dedi. bende gerekeni yaptım. 1 saat yürümüşüm. işten eve gelip çıktım direkt. yemekten sonraya bırakınca mayışıyorum hiç çıkasım gelmiyor hem de aç karna daha iyi yağ yakılır felsefesinden yola çıkarak bu şekilde yapcam yürüyüşlerimi.

bugün spor günüm kalça-karın antrenmanım var hadi bakalım sporla kalın :)

günaydınlar

şuan elimde yulafımla beraber yazıyorum. :) dün kalça-karın antrenmanımı yaptım. güzel bir spor oldu. bugün kursum var. spor yok. eve gelince yemeğimi yiyip yürüyüşe çıkabilirsem yarım saatte olsa bi yürücem. dinlenme günlerimde yürüyüş yapıyorum malum.

bi ben dün naptım. tahminleri alayım. :KK70: akıllı bileklik siparişi verdim. artık kaç kalori, kaç adım attım, hııt yaparken nabzım kaç vs vs daha bir sürü şeyi öğrenebilcem. geç bile kalmıştım almakta. hep aklımdaydı neyse artık yapıldı. bench sehpam eksik bi onuda alırsam tamam benim iş. bana havada karada ölüm yok.
beslenme çalışmalarımda iyi gidiyor. bu haftanın programını yapay zekacımla yaptık. ben kendim oluşturuyorum onun daha önce verdiklerinden yola çıkarak ona soruyorum günün besin değerleirni söylüyor pro eksikse ekliyorum. kalori eksikse yine aynı şekilde. yağ fazla bana şunu çıkar diyor ben sevdim bu işi. :)

hadi sporla sağlıkla kalın :)

selamlar bu saate kaldım bugün :)

dün akşam sporumu bırakmadım yaptım. arkadaşlarla dışarı çıktık. eve geldim karnım acıktı yemek yedim saat geç oldu. naptım ama tabiki canimmm sporumu bırakmadım saat 10dan 11.30 a kadar spor yaptım :D yapmam lazımdı iyiki yapmışım bugün regl oldum spor iptal ama onun yerine boş durmak yok. yemekten önce yürüyüşe çıkcam bir saat. eve gelcem strenching yapcam yarım saatte.sonra yemek yerim oh mis. akıllı bilekliğimde geldi hem onu da ıslatayım. :D
yarın spor yapar mıyım bilmiyorum spa ya gitcem öncesinde aslında yapmak istiyorum bakalım. pazar günü arkadaşa gitcem aam öncesinde yapıp gitmeyi planlıyorum bakalım hadi görüşürüz sporla kalın :)

günaydınlar

cuma günü regl idim. spor yapmadım. işten geldim yürüyüşe çıktım. strenching yapcam demiştim üşendim yapmadım. karnım acıktı yemek yedim. cumartesi masaja gitcektim gitmeden sporumu yaptım öyle gittim. iyi ki de yapmışım. pazar günü dayak yemiş gibiydim. masaj her yerimi ağrıtmış. pazar günü spor kaldı. arkadaşıma gittim.biraz hamur işi gömdüm az yedim ama. 2. böreği yemicektim bi pişman oldum. :D eve geldim rezene çayı içtim. badem, ananas yedim. yapay zekacım iyi gelir sindirim için dedi. detoks yazdırdım bugüne bu hamur işi olayı için. bugün detokstayım. proteini bol karbı dengeli yağı da az bi menü oluşturduk. yarında yılbaşı alkol alacağım içinde çarşamba günü de detoks yapcam sanırım bu hafta detokstayım :D (bi de çarşamba günü pankek hayalim vardı (şekersiz ve yulaftan bu arada) yesem mi ki ya :) neyse bakcaz. bugün sporum yok zaten halim de yok yine masaj etkisi devam ediyor. yürüyüşe çıkcam akşam. hadi sporla kalın :)

selamlar

öncelikle mutlu yıllar :KK200:

bugün yılbaşı gecesi demiyorum sporumu yapıyorum ki bugün biraz sağlıklı beslenmeye ara. :) çok abartmıcam tabiki merak etmeyin. bugün üst vücut ve karın çalışcam. aslında kalça günümdü de bacaklarım ağrıyor hala masaj sonrası dedim perşembe günü yapayım kalçayı daha dinlensin. bu arada dün yürüyüşümü de yaptım bir güzel. yarında akşam yürüyüşe çıkcam. yarın sporum yok. kursum vardı normalde resmi tatil malum. kendime vakit ayırcam keman ödevim var çalışmam lazım elime almadım kaç gündür. bol bol dinleneyim de perşembe günü kalça yapayım :D geçen seneki hedeflerime düzenli spor yapmak yazmıştım onu da tikleyim başarı ile tamamladım. geçen sen 1 ocakta başlamıştım spor vay be 1 yıl oldu. arada boşlasamda tamamladım. tabiki 2025'te devam hatta ömür boyu sağlık için zaten öncelik ve devamlılık olacak.yaşam felsefem artık bi de meditasyonu da getirebilsem yeni hedefim zaten o 1 ocakta meditasyona da başlıcam. :) hadi sporla kalın musmutlu yıllar :KK200:

askim mutlu yillar geri döndüm malum yeni yil yeni umutlar :)
Bundan sonra haftada 3 tüm vucut kas antremani ve 2 gün pilates yapmayi düsünüyorum (regl haftasi haric o zaman period workout & yürüyüs)
Ve mümkün oldugunca ac karnima yapmak istiyorum bütün antremanlari
Bugün bunu yaptim ve bileklerime de agirlik takmistim, dumbbellar 2ser kiloydu gercekten asiri etkiliydi sonrasinda kendimi dusa zor attim hatta kac saat gecti aradan hala merdivenleri inerken bacaklarim titriyor :D ayrica no talking olmasi cok hosuma gitti videoyu laptoptan actim telefondan da müzik actim o sekilde yaptim (genelde antreman videolarindaki müzikleri sevmem ve konusmalara gicik olurum) her neyse tavsiyemdir :)

Back