merhaba hala devam ediyorum ama beli az incelttim. o yüzden değişiklik yaptım programda. ben squat yaparken popomu hissedemiyorum sanırım yanlış yapıyorum :)Ne yaptiniz? Squat candir
Merhaba evet devam ediyorum. 1 ocaktan beri düzenli spor yapıyorum. ramazan da da iftardan 2 saat sonra yapmaya devam edicem hedefim 65 cm bel. kalkık bir de popo :)Squatsız o kalça kalkmazyayvan yayvan kalır söyliyim
Benim 65 cm zorMerhaba evet devam ediyorum. 1 ocaktan beri düzenli spor yapıyorum. ramazan da da iftardan 2 saat sonra yapmaya devam edicem hedefim 65 cm bel. kalkık bir de popo :)
zor diye bişey yok devam edicez. benim de şuan 74 cm. ah ah bi zamanlar 69 du. 69 a indiyse 65 e de iner ama ben sporu yaşam felsefem olarak benimsedim artık. hep devam edicem inş. :)Benim 65 cm zor77 şuan 70 e gelince bırakıyorum 90 70 94 anca yapabildim şimdi kalça yine 100 e çıktı 98 e indim
Ben de haftada en az 2 gün spor yapan biriyim ama bir ara baya saldım 1 ay gibi o ara olan olduzor diye bişey yok devam edicez. benim de şuan 74 cm. ah ah bi zamanlar 69 du. 69 a indiyse 65 e de iner ama ben sporu yaşam felsefem olarak benimsedim artık. hep devam edicem inş. :)
başlayın kesinlikle ben önceden pilates yapardım severim pilatesi. bugün iftardan 2 saat sonra tüm vücut antremanınıma başlıyorum bacaklarım hala trekkingten dolayı ağrıyor ama hamlamak istemiyorum devam edicem spora.Bende bugün pilates ile başlayayım diyorum
süper hep beraber zayıflayalım, sıkılaşalım, fitleşelim. :)Bende reformer pilatese başladım dün güncel kilom 66. Yediklerime dikkat ediyorum. Hedefim 55. Evde de yarım saat eliptik ekliyorum. Bir an önce sonuca ulaşmak için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?