evde spor günlüğüm

günaydınlar

dün üst vücut antrenmanı yapıldı. oruçlu olmadığım için eve gelip hemen yaptı sporumu. iftardan sonra arkadaşlarla planımız vardı gelince spor yapamam deyip hemen yaptım iftar öncesi bi de aç karna :D farkında bile değildim yemek yemediğimin antrenmanın ortasında aç karna yapıyorsun dedim sonra bi anda tüm gücüm gitti sanki :KK48:
bugün kalça antrenmanım var ama eve gelip yemek yapcam iftara o yüzden iftar öncesi, spor yapamam. iftardan sonra arkadaşlar çağırdı çaya onlara gitcem sanırım gelince geç olmazsa yapcam inş olmadı yarın dinlenme günümdü yer değiştircem. bugün dinlenmiş olup yarın yapcam bakalım artık.

hadi sporla kalın :)

günaydınlar

salı günü arkadaşımdan geç geldim o yüzde spor kaldı. dün dinlenme günümdü normalde salı günkü antrenmanı dün yaptım. kalça antrenmanı yapıldı. antrenmanın ortasında ağırlık bi an hafif geldi. 20 kg halteri 1'er buçuk kilo plaka takarak iki yana toplam 23 kg ya çıkardım. Artık 23 kg halterle kalça yapıyorum valla güzeldi. :halay:

bugün karın günüm. hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün iftardan sonra 10 da evdeydim üşenmedim karın antrenmanını yaptım. bugün kalça antrenmanım var yine dışarı çıkcam artık gelince yaparım üşenmezsem umarım üşenmem :D
cumartesi günü hııt yapcam kaç haftadır hııt yapamadım. pazar günü misafirim var dinlencem o günde.

günaydınlar

bu hafta spor yapamadım. vücut direncim düştü. son oruç haftası bana bi yorgunluk hali geldi. hep uykum var uyku düzenim bozuldu. haliyle dinlenemedim ve bu durumdayım. bugün memlekete gidiyorum. yanıma direnç bantlarımı aldım ağırlık olmadığı için orda. onlarla spor yapcam ayrıca sahilde bol yürüyüş. ramazanda bol tatlı yedim sanki belim kalınlaştı onu düzeltmem lazım. anne evinde biraz börek filanda yerim sanırım. neyse artık gelince düzelticem bu son ayı. hadi iyi bayramlar sporla kalın :)

selamlarrrrr

memleketten döndüm ama hasta döndüm. :anne: ah ah bu hafta spora başlayacaktım yalan oldu spor. biraz dinlenip hastalığı atlatayım başlıcam inş. memlekette pek spor yapmadım. zaten vakitte yoktu.dolu dolu geçti. evde durmadım bol bol yürüdüm. hareketliydim yani vücut formum iyi o yüzden sadece kas kaybettim bence onu hissediyorum onu toparlamam lazım günlük kalori protein hesaplamalı beslenmeye geçmeliyim. ramazanda hiç dikkat etmedim hiçbişeye zaten tatlı çok yedim memlekette de yedim. hamur işi filan neyse kilom yerinde toparlarım yani. vücut ölçümü alıp hemen spora başlıcam hafta sonuna doğru iyileşirsem hemen başlarım hafta başını beklemem bi iyi olayım da spor yapmayı özledim, sağlıklı beslenmeyi özledim hadi sporla kalın :)

selammmm iyimm hastayım biraz bayramda memlekete gittim geldim. sen nasılsınn
Aaa geçmis olsunnn , ayy havalar bi degisik hep ondan, bn de annemlere gittim geldim bi baktim bogazim ağrıyor, hah dedik geliyor benim hastalık, neyse ki atlattim🤣😁

Onun dışında dewam

günaydınlar

hala yaşayabiliyorum gripin üzerine regl da oldum tam oldu. neyse iyi oldu o da bu hafta bitsin haftaya spora başlıcam gün sayıyorum artık ya sağlıklı beslenmeye başladım henüz hesapla yapmadım haftaya ona da başlıcam inş iyileşirim bol dinlenmeli bir hafta sonu geçircem haftaya zımba gibi olcam. hadi haftaya görüşürüz artık sporla kalın :)

günaydınlar bugün büyük gün bugün ara verdiğim spora başlama günü.

özledim sporuuuu. bugün üst vücut günü bakalım nasıl olacak önce düşük ağırlıklarla kendimi deneyim sonra yükseğe geçerim. hala hasta gibiyim ama daha iyim artık başlayabilirim. vücudumu da sabah ölçtüm.

14 nisan durumum bu

bel 71 cm
göbek 82
kalça 95
bacak 55
kol 28

2 marttaki durumum buymuş

bel 70 cm
göbek 82
kalça 96
bacak 55
kol 28

bel 1 cm kalınlaştı. göbek aynı kaldı kalça 1 cm incelmiş :( neyse 1 ay sonra tekrar incelicem .kalça hariç kalça büyümeli. :D

bel ve göbek gidecek kalori açığı oluşturcam ramazanda zaten alıştım az yemeye şuan acıkmıyorum fazla. böyle devam edeyim. yaza az kaldı kurban bayramına kadar beli 67 cm en az çekmem lazım geçen yaz 67ydi. kışın kalça yapcam diye kalori fazlası yedim bel kalınlaştı şuan tersine çevircem. beli inceltcem kalçayı 96 cm de tutsam yeterli o haliyle beğeniyorum zaten. alt karnıda inceltebilirsem hııt kardiyo yapcam.

hedef 30 mayısa kadar

bel 67
göbek 79 cm
kalça 96

hadi bakalım :D sporla kalın :)

Günaydınlar

kollarım ağrıyarak yazıyorum dün üst vücut antrenmanı yaptım. hamlamış mıyım ne yahu. en son 5kg dambıla geçmiştim. önce yaptım sorun yoktu sonlara doğru ağır geldi 3 kg luk dambıla geçtim o bile zorladı sonra. biraz alışana kadar böyle olacak sanki. bakalım bugün kalçayı halterle çalışınca nolacak 23 kg ile çalışıyordum en son. bugün kalça günüm dediğim gibi hadi bakalım. bu arada ben programı değiştirdim biraz farklı hareketler eklendi bakalım bir de böyle deneyelim hadi sporla kalın :)

günaydınlar

dün arkadaşlarla planım vardı eve gelince yaparım demiştim sporu eve de geç geldim kaldı. bugün kursum vardı kursum yarına ertelendi bugün dinlenme günümdü bugün dünkü sporu yapcam. yarında kurstan gelince devam ederim. yani dün dinlenmiş oldum yer değiştirdim. ayy kollarım hala felaket nasıl ağrıyor keşke kendimi zorlamasaydım hemen ağır girdim aradan sonra neyse artık olan oldu hadi sporla kalın :)

günaydınlar

üst vücudumun ağrısı yetmedi bir de kalça ağrısı eklendi hayırlı olsun :halay:
yani nasıl hamlamış olabilirim ya bu kadar 3 hafta yapmadım alt tarafı. resmen dayak yemiş gibiyim. oy anam oyyyyy

dün kalça antrenmanı yaptım zaten belli olmuştur. 383 kalori harcamışım görselde ekledim.
23 kg halteri kaldırmadım 20 kg ya düşürdüm. zorladı biraz direndim. bulgarian split squat yaparken bi ara dengemi kaybettim ağırlığı düşürdüm (toplam 10 kg ile yapıyordum çok geldi demek)

bugün kursum var kurs dönüşü yapcam sporu bakalım karın ve hııt yapcam hadi sporla kalın :)

WhatsApp Image 2025-04-17 at 09.34.41.webp

günaydınlar

dün kurstan sonra eve gelip yemek yedim zaten saat 8 oldu. 2saat geçmesi lazım spor için malum. o arada kendimi yorgun hissettim bir de her yerim ağrıyor popom, üst vücudum her yerim ara verip tekrar başlamak sanki sıfırdan spora başlamak gibi.şuan oturduğum yer nasıl ağrıyor anlatamam. dedim yarın yapayım normalde bugün kalça antrenmanım vardı ama bugün kalça yapamam çok ağrıyor. bugün o yüzden karın hııt yapcam. ve bu haftayı kapatcam 3 gün spor yapmış olcam bu hafta yeterli. daha fazla kendimi hırpalamak istemiyorum. vücudumu hemen yormayayım dinleneyim biraz. haftaya daha az ağırlıkla yapcam sanırım çok zorladım bi anda.

Back
X