Zeki Müren’ de bizi görecekmi ?KoşunnnYurtdışı diyor. Almanya diyor. Finlandiya diyor. Türk erkeklerine maruz kalmak istemeyenler için ufak bir jest
Eki Görüntüle 2877650
Beynim ve okuduklarım hala birbiriyle bağ kuramadıallahımmm ben ne okudummm böyleeeee..
Kimse kimseyi linç etmiyor . Herkes düşüncesini paylaşmakta özgür diye biliyorum . Konu sahibi eleştiri alınca sinirlenip tepki vermiş olabilir de size ne burundan peki ? Garibanların savunulugunamı soyundunuz yoksa ? Gerçi gariban demeye bin şahit gerek eski konulara ve yorumlara bakılırsa... Sizede masallah bu arada . Hayal aleminden uyanıp gerçeklere dönebilmişsiniz sonunda . Yoksa insanları işleten onlarla dalga geçen , onların iyi duygularını istismar etmeye çalışan fırsatçı mı demeliyim ... neydi o dizinin adı ? Sihirli annem miydi öyle bişeydiBu arada arkadaşlara ban gelmiş tüh birkaç gün linç edemeyeceksiniz neyse süreniz dolar dolmaz damlarsınız çok bilmişler:)
Oyyy canımsın , inanırım ama bak ?Otrera tatlım yurt dışına gelmeyi düşünürsen hiç çekinmeden benimle iletişime geç . Bizim burda doktorlara fazlasıyla ihtiyacımız var.
İnan vallaOyyy canımsın , inanırım ama bak ?
Kuzenim başhekim , o bile pandemiden sonra gelmeyi düşünüyorOyyy canımsın , inanırım ama bak ?
Yurtdışı meraklısı adammmm tüüüüüü derler. Heryerde anlatmasın bariiiKuzenim başhekim , o bile pandemiden sonra gelmeyi düşünüyor
Evet ordaaldım sözünü, İsveç'tesin değil mi
Evet İsveçaldım sözünü, İsveç'tesin değil mi
Gerçeğini de alırsın insallahEvet ordabana oyuncak volvo araba getirecekti sözü var. Eşim yıllar önce gitti isveçe o da getire getire 3 volvo termos bir de oyuncak volvo araba getirdi. Gerçek volvoyu almak hayalll oldu
Türkiyede bir volvo ne kadar haberin yok sanırımGerçeğini de alırsın insallah
Valla çok acı, gönül isterdi ki kendi ülkemde kalayım ağız tadıyla, mutlu olayım, herkes mutlu olsun... ama şartlar insanları göç etmeye itiyor...Evet İsveç
Çok mu pahalı ? Benimkini getirip orda satmak lazımTürkiyede bir volvo ne kadar haberin yok sanırım
Bunu ben de hatirliyorum aylar öncesindenEvet ordabana oyuncak volvo araba getirecekti sözü var. Eşim yıllar önce gitti isveçe o da getire getire 3 volvo termos bir de oyuncak volvo araba getirdi. Gerçek volvoyu almak hayalll oldu
Çok çok pek çok pahalı. Değil almak bakmaya bile gitmiyoruz galeriyeÇok mu pahalı ? Benimkini getirip orda satmak lazım
Temmuzda geliyor Türkiyeye. Hadibea bak şahidim de var isterin volvoyuBunu ben de hatirliyorum aylar öncesinden
Türkiyedeyim evliyim hiç kaynana kayınpederim olmadı ama mutsuzummm geçinemiyorumm son 2 yıldır çünküYurtdışında yaşıyorsun mesleğin var ve Türkiye’ye gelip evlenip kaynana derdi mi çekmek istiyorsun... peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?