Evde kalma korkusu

her yoruma beğenmedim basmıyorum beğenmediklerime basıyorum. Bunu anlamak neden bu kadar zor ki. Karşıt fikirde olduğumu belli ediyorum. Türk erkeklerine kötü yorumda bulunmanız ve beğenmedim atana erkek damgası yapıştırmanız hoşuma gitmedi.

Damgası yapistirmadim acaba dedim emin olsam evet damgalamis olurum
Ayrica siz konu sahibi kotu yorum da yapsa insanlari irkcilikla da suclasa begenmissiniz demek ki önemli olan duzgun yorum yapmak değil, ben erkekleri de kotulemedim kendimden örnek verdim "tek dogru benim dedigimdir" diye saygı duymayı reddeden bir erkeğe tepki vermemin nesi kötü mesela? Ben erkekler kötüdür düşüncesini savunmadim, her erkek ayni degildir oyle olsa erkeklerle hiç iletisimde olmazdım degil mi? Yani ben de sizin makul yorum yapanlara begenmedim derken hakaret eden konu sahibini begenmenizi doğru bulmadım mesela konu sahibi icin kendi ırkından ve dininden evlenmek istemesi normal diyeni begendim nedeni de saygı cercevesinde makul yorum yapmasiydi. Bilmem anlatabildim mi?

Emin olamazsınız zaten anonimsiniz acaba siz de mi erkeksiniz? Ah sadece acaba dedim.
Kızın üstüne gidildi. Türk erkeklerine laf söylemek ırkından dolayı ayırmakla aynı şey. Türk erkeği kötüdür fikri lanse edildi gerek siz gerek diğerleri tarafında.. Kötü yorumlara beğendim de atmadım haklı bulduklarıma attım. Öyle erkek yok ben denk gelmedim diyorsunuz. Avrupalı erkek arıyormuşsunuz. Tek doğru benimki diyen erkeği engellediğinize kızmadım merak etmeyin. Ben nereden bileyim sizin kiminle hangi erkekle ne şekilde iletişime geçtiğinizi.. Ama öyle erkek olsa bizde evlenirdik değil mi tarzında yorumlarda bulunmuşsunuz.

Böyle yaparak sizde benim fikrim doğrudur demeye getiriyorsunuz. Beğenmedim diye bir ortalığı yıkmadığınız kaldı. Hakkımda atılıp tutulmuş. +18den çıkmıyor aman koca arıyor. Bu yorumlara da kızsaydınız ya.. Her yere beğenmedim atıyormuşum kimse kendine bakmıyor, sanki güllük gülistan yorumlara beğenmedim atıyorum. Bazılarının aksine gönderi arayıp arka arkaya beğenmedim atanlardan değilim ki ben. Aynı konuda sırf size değil diğer insanlara da beğenmedim attım. Size beğenmedim attım diye buranın en naif insanına nasıl beğenmedim atarsın diyorlar. Adamına göre mi muamele edeceğiz? Arkadaşı diye herkese beğendim atanlar var diye bizim yaptığımız yanlış oldu.

Genel

Konu hakkında kız evlenmek istiyorum diyor soru dışında her şeye cevap veriyorsunuz. Aman evlenip ne yapacan kızzz. Avrupa'da diye salakmış muamelesi yapıyorsunuz çık gez diye. Herkesin yapısı aynı mı kız evlenmek istiyor size sormuyor evlensem mi evlenmesem mi diye. Nerden ne şekilde arkadaş edinebilirim diyor. Müslüman istiyor. Aynı gelenek görenek istiyor.

Elma isteyen birine aman ben sevmem sen portakal ye ya da meyve yeme hiç güzel değil demek gibi bir şey bu dediğiniz. Kız şurada şu manav var oradan istediğin gibi bulabilirsin demenizi bekliyor.

Hayır yeterli değil. Almanya'ya akın akın gidiyorlar. İngilizceniz yeterli değilse almanca öğrenin.
Bakın bir de doktormuşsunuz. Siz konu sahibine yurt dışında diye elindeki kıymeti bilmiyor diye kelimenin tam manasıyla saldırmışsınız. Ortalama bir Türk insanına sorsanız sizin için doktorun daha ne istiyorsun sizin aldığınız maaşı biz 3 4 ayda zor alıyoruz, ülkedeki en kıdemli mesleklerden birine sahipsiniz der. Ama bakın siz de mutlu değilsiniz gitmek istiyorsunuz. O zamn yurt dışında olup mutlu olmayabilir insan. Orada bir telefonu taksitsiz alıyor diye hiçbir derdi olamaz mı insanın...

Almanca kursuna da gitmiştim öğrenciyken,ancak hem derslerin ağırlığından hem de kesinlikle bana çok soğuk bir dil gibi geldiğinden devam ettiremedim. yoksa aklıma gelmişti :)

şu boldladığım yerde aslında benim dediğimi desteklediniz ama farkında değilsiniz. :)

ben doktor halimle gitmek istiyorsam, (siz böyle dediğiniz için ben de böyle diyorum ) ki sizin de dediğiniz gibi doktorluk memurluğun üst segmentlerinde yer alıyor, düşünün ülkedeki mutsuzluğu. kimsenin burada neden yaşamak istemediğini,herkesin ne kadar mutsuz olduğunu anlayın.

şu altını çizdiğim yer ne alaka ? ben yurtdışında değilim ki? eğer ben yurtdışında hekimlik yapıyor olmama rağmen mutsuz olsaydım dediklerinizde haklı olurdunuz. ben de burada mutlu değilim doktor olmama rağmen,o yüzden yurtdışına gitmek isterdim diyorum. bu yüzden elinizdeki şartların ne kadar kıymetli olduğunun farkına varın diyorum konu sahibine. anladınız mı?

ben elma diyorum siz armut diyorsunuz. konu sahibini destekleyeceğim diye beni desteklemişsiniz haberiniz yok

hmmm ben de diyorum ki çerez hanımı bir yerlerden hatırlıyorum,demek sihirli annem cosplaydenmiş...

siz bana vermeye çalıştığınız aklı kendinize saklasanız daha iyi olur,zira biraz zor durumda gözüküyorsunuz :) iyi forumlar :)

Mutsuzum dediği bir cümle kurmamış ki

ya kurmuş olsam bile ben ne diyorum o ne diyor, alakasız bir yorum olmuş yani :))
Sırf bu ülkeden gidebilirim düşüncesi olanlara anti tez olsun diye yazıyorlar yukarida birkac yorum da böyleydi hatta biri de bana elmayla.armutu karistirma demiş de kendi ne dediginin farkında değil

Ne demek istediğinizi anladım siz beni anlamadınız. Normal bir Türk vatandaşı size "daha ne istiyorsun doktor olmuşsun işsizlik çekmemişsin maaşın iyi niye şikayet ediyorsun hayatından der" Ama asli farklıdır. Siz daha rahat yaşamak için kendinizce daha birçok sebep için yurt dışına gitmek istersiniz ancak bunu X asgari ücret ile geçinen vatandaş anlamaz.
Konu sahibi yurt dışında yaşıyordur ve maaşı ortalamadan düşüktür. Sevmek sevilmek istiyordur. Mesela otreranın almanca dilini soğuk bulduğu gibi o da yabancı erkekleri soğuk buluyodur bu yüzden Türk erkekle evlenmek istiyordur ama otrera adlı Türk vatandaşı tarafından yurt dışındasın daha ne istiyorsun gibi saçma bir şekilde linçleniyordur.
İşte burada X ile Otreranın arasında fark yoktur
umarım anlamışsınızdır.

Konu sahibi derdini artık sevmek sevilmek istiyorum olarak açmış siz yurt dışındasın gibi alakasız bir argümanlar linçlemişsiniz

Son düzenleme:
İstanbul Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği, 6 farklı başlığındaki içeriklere erişim engelleme kararı getirdi. Engellenen başlıklar arasında, “Bilal’e anlatır gibi anlatmak” başlığı da yer aldı

Son düzenleyen: Moderatör:
yazdım yazdım sildim... amacınız provakasyon,insanları banlattırmak istiyorsunuz. oyununuza gelmeyeceğim. iyi forumlar.

yazdım yazdım sildim... amacınız provakasyon,insanları banlattırmak istiyorsunuz. oyununuza gelmeyeceğim. iyi forumlar.
Verecek cevap olmayınca..
Herkesin hayattan beklentisi isteği farklıdır. Otrera yurt dışına gitmek ister, Oradaki dönmek. Otrera yurt dışına gitmek ister, oradaki evlenmek. Otrera yurt dışına gitmek ister, oradaki Türk sevgili bulmak. Otrera yurt dışına gitmek ister, oradaki evde oturmak ister. İster yani.

Neyse size de iyi forumlar umarım insanların yurt dışında olduğu için farklı dertlerinin de olabileceğini hatta evlenmek bile isteyebileceğini öğrenmişinizdir.

allahımmm ben ne okudummm böyleeeee. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…