Almanca kursuna da gitmiştim öğrenciyken,ancak hem derslerin ağırlığından hem de kesinlikle bana çok soğuk bir dil gibi geldiğinden devam ettiremedim. yoksa aklıma gelmişti :)
şu boldladığım yerde aslında benim dediğimi desteklediniz ama farkında değilsiniz. :)
ben doktor halimle gitmek istiyorsam, (siz böyle dediğiniz için ben de böyle diyorum ) ki sizin de dediğiniz gibi doktorluk memurluğun üst segmentlerinde yer alıyor, düşünün ülkedeki mutsuzluğu. kimsenin burada neden yaşamak istemediğini,herkesin ne kadar mutsuz olduğunu anlayın.
şu altını çizdiğim yer ne alaka ? ben yurtdışında değilim ki? eğer ben yurtdışında hekimlik yapıyor olmama rağmen mutsuz olsaydım dediklerinizde haklı olurdunuz. ben de burada mutlu değilim doktor olmama rağmen,o yüzden yurtdışına gitmek isterdim diyorum. bu yüzden elinizdeki şartların ne kadar kıymetli olduğunun farkına varın diyorum konu sahibine. anladınız mı?
ben elma diyorum siz armut diyorsunuz. konu sahibini destekleyeceğim diye beni desteklemişsiniz haberiniz yok