Evde kalma korkusu

Ben de daha önce danimarkadan kısmı diploma denkliği almıştım ama orada devlet okullarında çalışabilmem için tam hatırlamıyorum ama 30 veya 15 kredilik daha ders almalıydım
Sadece özel okullarda çalışabiliyorum bildiğim kadarıyla
Onun için de bana bi hayırsever lazım
Yolumu bulana kadar beni işe alacak
Ay neyse hayali bile güzeldi
Valla iyi geldi akşam akşam

Ben elimin daha güçlü olduğunu düşünüyorum
İyi olan kazansın
Ben de 3 sene Danimarkada yasadim bi kerem ama danca bilmem
Ingiltere gecmisim de var, lise bitirme belgelerim de var, 2 uni.mezunuyum şu an kamudayim ama ayni yerimde sayiyorum ilerleyemiyorum maalesef.
Şaka bir yana sartlar ne acaba? Kendim olmasa bile kardesim gitsin isterim daha yeni mezun o da araştırıyor yurtdisini.

Aslında burda olsan yardımcı olurdum. Hatta iş konusunda bile , yani geçici ek iş . Daha önce öğrenci kalmıştı evimde , hafta sonları benim çocuklarla vakit geçiriyor bende kira almıyordum ondan

Aslında burda olsan yardımcı olurdum. Hatta iş konusunda bile , yani geçici ek iş . Daha önce öğrenci kalmıştı evimde , hafta sonları benim çocuklarla vakit geçiriyor bende kira almıyordum ondan
Yok anacım benden geçti
Bi kere 10 yıllık ev kredim var
Çok bağlayıcı
Doğacak çocuklarım için seni aklımda tutuyorum ama
Ayrıca bekar olsaydım her işi yapardım valla
Yeter ki beni kurtarsın diye

Hacı yok mu içiniz de bir yurdum anadolu kadını. Hepiniz mi güçlü rakipsiniz ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…