• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu

Valla çok acı, gönül isterdi ki kendi ülkemde kalayım ağız tadıyla, mutlu olayım, herkes mutlu olsun... ama şartlar insanları göç etmeye itiyor... 😔

Ben ciddi ciddi düşünüyorum yurtdışına gitmeyi, şimdi İsveç hakkında bi araştırma yapayım bakalım 🥰🥰

Dil olarak hangileri kabul görüyor peki? 😊
İsveç çok güzel ve yaşanılacak bir ülke . İnsanları saygılı ve sıcak , gerçi bir çoğu tam tersini düşünüyor ama bana göre sıcak ve samimi insanlar . Ekonomiside gayet iyi , yani bir doktor olarak burda çok güzel standartlarda yaşayabilirsin . Dili İsveççe ama halkın yüzde 99 u ana dili gibi İngilizce konuşuyor .

İsveç çok güzel ve yaşanılacak bir ülke . İnsanları saygılı ve sıcak , gerçi bir çoğu tam tersini düşünüyor ama bana göre sıcak ve samimi insanlar . Ekonomiside gayet iyi , yani bir doktor olarak burda çok güzel standartlarda yaşayabilirsin . Dili İsveççe ama halkın yüzde 99 u ana dili gibi İngilizce konuşuyor .
Bence ben sana özelden mesaj atayım eğer kabul edersen, burayı daha fazla bölmeyelim, uygun mudur? 🥰🥰

Evet . Öncelikle başvuru formunu doldurup 1000 euro ön ödeme yapıyorsunuz 🤪🤪
Herkes kendi mesleğinden mi devam ediyor peki yoksa otomatik iş mi ayarlanıyor? 🤪
Bi de başvuru formuma daha önce danimarkada yaşamışlığım var onu eklesem daha kolay kabul edilir miyim?
Az çok iskandinav kültürüne hakimim yani
İdarelik danimarkacam da var
İsveç diliyle benzerler diye biliyorum
Mesleğim hariç bence elim çok güçlü 😎

Evlilik zor değil valla doğru adamla ama azalan ekonomi aniden yarıya çeyreğe düşen gelir. Gördüğün hayatın elinden gitmesi zor. Gerisini yazmayayım banlanırım😇🙂
:( Allah yardımcınız olsun. Ben de bazen yalnız hissediyorum kendimi, insan biraz daha sohbet etmek derdini paylaşmak istiyor biraz daha içtenlik istiyor. Sanırım kimse kimse şcin %100 dogru insan degil, birbirimizi tolere edebildiğimiz sürece doğruyuz sadece

Aaaa bana da yer var mı? Ingilizcem super daha dun kuruma Amerikalı biri geldi adam "iyi ingilizce bilen insan bulmak zor" dedi :) yanında az Türkçe bilen biri daha vardi hic yormadim.kendilerini 🤣🤣🤣

İsveçe gitmek için size mi başvuruyoruz 😂😂😂
Önce ben lütfen sirani bekle🤣

Herkes kendi mesleğinden mi devam ediyor peki yoksa otomatik iş mi ayarlanıyor? 🤪
Bi de başvuru formuma daha önce danimarkada yaşamışlığım var onu eklesem daha kolay kabul edilir miyim?
Az çok iskandinav kültürüne hakimim yani
İdarelik danimarkacam da var
İsveç diliyle benzerler diye biliyorum
Mesleğim hariç bence elim çok güçlü 😎
Örnegin ben hemşireyim ama ben burdayım zaten yani burda okudum ve meslek sahibi oldum . Ama dışardan gelen hemşireler görevine devam edemiyor . Cünkü buradaki hemşirelik sistemi çok daha farklı. Bir arkadaşım ve Türkiye’de hemşireymiş buraya geldi şuan hemşire altı olarak çalışıyor . Doktorlar icin daha farklı mesela. Onların diplomaları geçerli , sadece dereceli dil sınavını geçmeleri gerekiyor . Ayrıca bazı mühendisler içinde şirket uygulaması var , ve dil zorunluluğu olmuyor . Yani İngilizce devam edebiliyorlar . Meslekten mesleğe değişiyor .

Back
X