İsveç çok güzel ve yaşanılacak bir ülke . İnsanları saygılı ve sıcak , gerçi bir çoğu tam tersini düşünüyor ama bana göre sıcak ve samimi insanlar . Ekonomiside gayet iyi , yani bir doktor olarak burda çok güzel standartlarda yaşayabilirsin . Dili İsveççe ama halkın yüzde 99 u ana dili gibi İngilizce konuşuyor .Valla çok acı, gönül isterdi ki kendi ülkemde kalayım ağız tadıyla, mutlu olayım, herkes mutlu olsun... ama şartlar insanları göç etmeye itiyor...
Ben ciddi ciddi düşünüyorum yurtdışına gitmeyi, şimdi İsveç hakkında bi araştırma yapayım bakalım
Dil olarak hangileri kabul görüyor peki?
Bence ben sana özelden mesaj atayım eğer kabul edersen, burayı daha fazla bölmeyelim, uygun mudur?İsveç çok güzel ve yaşanılacak bir ülke . İnsanları saygılı ve sıcak , gerçi bir çoğu tam tersini düşünüyor ama bana göre sıcak ve samimi insanlar . Ekonomiside gayet iyi , yani bir doktor olarak burda çok güzel standartlarda yaşayabilirsin . Dili İsveççe ama halkın yüzde 99 u ana dili gibi İngilizce konuşuyor .
DiyosunÇok çok pek çok pahalı. Değil almak bakmaya bile gitmiyoruz galeriye
Tabiki :)Bence ben sana özelden mesaj atayım eğer kabul edersen, burayı daha fazla bölmeyelim, uygun mudur?
Cıks mümkün değil kanunenDiyosun. Tamam hadi seninle araba ticareti yapalım. Ben arabaları burdan getirip sen orda satıyorsun . Bir sene sonunda köşeyi dönüyoruz
Evet ama buluşmak şartıylaTemmuzda geliyor Türkiyeye. Hadibea bak şahidim de var isterin volvoyu
evlilik zor ya, yorum yapamıcam bu konudaTürkiyedeyim evliyim hiç kaynana kayınpederim olmadı ama mutsuzummm geçinemiyorumm son 2 yıldır çünkü
Hımmmm ama Antalyaya gelmeyeceğim bu sene fakirim mersine gldeceğim . Adana da buluşalım en iyisiEvet ama buluşmak şartıyla
Sanki uyusturucu satıyoruzCıks mümkün değil kanunen
Evlilik zor değil valla doğru adamla ama azalan ekonomi aniden yarıya çeyreğe düşen gelir. Gördüğün hayatın elinden gitmesi zor. Gerisini yazmayayım banlanırımevlilik zor ya, yorum yapamıcam bu konuda
Haha Adana Mersin zaten nerdeyse bitişik kimi kandırıyon senHımmmm ama Antalyaya gelmeyeceğim bu sene fakirim mersine gldeceğim . Adana da buluşalım en iyisi
Evet . Öncelikle başvuru formunu doldurup 1000 euro ön ödeme yapıyorsunuzİsveçe gitmek için size mi başvuruyoruz
Herkes kendi mesleğinden mi devam ediyor peki yoksa otomatik iş mi ayarlanıyor?Evet . Öncelikle başvuru formunu doldurup 1000 euro ön ödeme yapıyorsunuz
Bu arada bebiş hayırlı olsun, Allah sağlıklı şekilde kucağınıza vermeyi nasip etsin . Aminİsveçe gitmek için size mi başvuruyoruz
Evlilik zor değil valla doğru adamla ama azalan ekonomi aniden yarıya çeyreğe düşen gelir. Gördüğün hayatın elinden gitmesi zor. Gerisini yazmayayım banlanırım
Aaaa bana da yer var mı? Ingilizcem super daha dun kuruma Amerikalı biri geldi adam "iyi ingilizce bilen insan bulmak zor" dedi :) yanında az Türkçe bilen biri daha vardi hic yormadim.kendileriniİsveç çok güzel ve yaşanılacak bir ülke . İnsanları saygılı ve sıcak , gerçi bir çoğu tam tersini düşünüyor ama bana göre sıcak ve samimi insanlar . Ekonomiside gayet iyi , yani bir doktor olarak burda çok güzel standartlarda yaşayabilirsin . Dili İsveççe ama halkın yüzde 99 u ana dili gibi İngilizce konuşuyor .
Önce ben lütfen sirani bekleİsveçe gitmek için size mi başvuruyoruz
Ben elimin daha güçlü olduğunu düşünüyorumÖnce ben lütfen sirani bekle
Ben de danimarka dizisi Rita dan biraz danca öğrendim. İngilizcem zaten var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimBen elimin daha güçlü olduğunu düşünüyorum
İyi olan kazansın
Örnegin ben hemşireyim ama ben burdayım zaten yani burda okudum ve meslek sahibi oldum . Ama dışardan gelen hemşireler görevine devam edemiyor . Cünkü buradaki hemşirelik sistemi çok daha farklı. Bir arkadaşım ve Türkiye’de hemşireymiş buraya geldi şuan hemşire altı olarak çalışıyor . Doktorlar icin daha farklı mesela. Onların diplomaları geçerli , sadece dereceli dil sınavını geçmeleri gerekiyor . Ayrıca bazı mühendisler içinde şirket uygulaması var , ve dil zorunluluğu olmuyor . Yani İngilizce devam edebiliyorlar . Meslekten mesleğe değişiyor .Herkes kendi mesleğinden mi devam ediyor peki yoksa otomatik iş mi ayarlanıyor?
Bi de başvuru formuma daha önce danimarkada yaşamışlığım var onu eklesem daha kolay kabul edilir miyim?
Az çok iskandinav kültürüne hakimim yani
İdarelik danimarkacam da var
İsveç diliyle benzerler diye biliyorum
Mesleğim hariç bence elim çok güçlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?