Konuyu çevirmeyin. Siz tüm Türklere istismarcı ve yalancı dediniz. Yani siz ırkçısınızBende Türk erkeği istemiyorum daha doğrusu yalancı , dolandırıcı kadınına istismar eden Türk erkeği istemiyorum, ama ben ırkcı oldum
Bence 25 yaşında birinin evlilikle kafayı bozması ve üstelik davranışlarından dolayı kimseyi bulamaması daha büyük bir sorun. Siz beni takmayın, ben gayet sosyal , çevresiyle güzel ilişkiler içinde olan, kendine sonuna kadar güvenen bir kadınım . Siz kendinizi düşünün yaniIrkçılık bir hastalıktır canım.
He he de geçKonuyu çevirmeyin. Siz tüm Türklere istismarcı ve yalancı dediniz. Yani siz ırkçısınız
Türk erkeği istemiyosunuz diye siz de ırkçı olmazsınız. Ama sanki tüm Türk erkekleri yalancı, dolandırıcıymış da konu sahibi yalancı dolandırıcı istismarcı biriyle evlenmek istiyormuş gibi konuşuyorsunuz. Altı üstü kendi ırk ve inancımdan biriyle evlenmek istiyorum demiş. Yalancı dolandırıcı istismarcı olsun dememiş. Gayet makul bir istekBende Türk erkeği istemiyorum daha doğrusu yalancı , dolandırıcı kadınına istismar eden Türk erkeği istemiyorum, ama ben ırkcı oldum
Tüm basından okuyun neden bunu dediğimi anlarsınız. Birincisi 25 yaşında hemşireyim diyor Avrupa gibi bir yerde ki inanmıyorum . Cünkü bende hemşireyim ve işimden dolayı çok çevre edindim . Ayrıca verdiği cevaplara bakarsanız Türk erkeği degil yabancı erkek bile beraber olmak istemez. İnsanları tersler ve azarlar gibi cevaplar veriyor. Yani kendini bile kültürlü karakterli biri kendine göre birini seçer ...Türk erkeği istemiyosunuz diye siz de ırkçı olmazsınız. Ama sanki tüm Türk erkekleri yalancı, dolandırıcıymış da konu sahibi yalancı dolandırıcı istismarcı biriyle evlenmek istiyormuş gibi konuşuyorsunuz. Altı üstü kendi ırk ve inancımdan biriyle evlenmek istiyorum demiş. Yalancı dolandırıcı istismarcı olsun dememiş. Gayet makul bir istek
Haha bana cahil dediBir milete istismarcı ve yalancı demek ne oluyor acaba. Neyse sizin gibi ırkçı ve cahil birine yazmak zor
Bense darp gören , aldatılan , dolandırılan kadınları savundum diye ırkcı oldum. En çok ona yanarımtarih 28 aralık 2020.işsizlikte parasızlıkta yalanmış konusuna konu sahibi suriyeliler hakkında neler yazmış bir bakınnn isterseniz.kim ırkçı gayet belli orada.iyi geceler.
Türk erkeğinin avukatlığı yapmış gibi oluyorum ama basında yer alan haberler bin tane ülkede yaşayan erkek sayısı 40 milyon.Tüm basından okuyun neden bunu dediğimi anlarsınız. Birincisi 25 yaşında hemşireyim diyor Avrupa gibi bir yerde ki inanmıyorum . Cünkü bende hemşireyim ve işimden dolayı çok çevre edindim . Ayrıca verdiği cevaplara bakarsanız Türk erkeği degil yabancı erkek bile beraber olmak istemez. İnsanları tersler ve azarlar gibi cevaplar veriyor. Yani kendini bile kültürlü karakterli biri kendine göre birini seçer ...
Bak aklıma ne geldi . Türkiye’de Türk vatandaşı olan ve Türkçeyi çok iyi konuşan çok sayıda Suriyeli var . Onlardan biriyle evlenebilir mesela . Sonuçta Türktarih 28 aralık 2020.işsizlikte parasızlıkta yalanmış konusuna konu sahibi suriyeliler hakkında neler yazmış bir bakınnn isterseniz.kim ırkçı gayet belli orada.iyi geceler.
Bence Türk erkeğinin degil konu sahibin avukatlığını yapıyorsunuz daha çok. Benim demek istediğimi anlayan anladı . Anlatamadıysam da kusura bakmayın Türkçem bazen böyle derin konular icin yeterli degil . İyi geceler ...Türk erkeğinin avukatlığı yapmış gibi oluyorum ama basında yer alan haberler bin tane ülkede yaşayan erkek sayısı 40 milyon.
konu sahibi için bununla kimse beraber olmak istemez falan demek de çok ağır bence
tarih 28 aralık 2020.işsizlikte parasızlıkta yalanmış konusuna konu sahibi suriyeliler hakkında neler yazmış bir bakınnn isterseniz.kim ırkçı gayet belli orada.iyi geceler.
evet maalesef kuzum.eski yazdıklarını üyelerin görebilmemiz çok iyi.yoksa doğru değerlendirmemiz imkansız insanlarıO konudaki yorumlarina boyle oldum.
Yav tam diyorum olabilir secimdir, üstüne gidiliyor filan sonunda böyle cikiyor konu sahipleri...
Aslında üç beş mesajla karakterleri ortaya çıkıyor, üyeler fark ediyor ya da hissediyor o yüzden üzerine gidiliyor. Sonra bir falso çıkıyor muhakkak.O konudaki yorumlarina boyle oldum.
Yav tam diyorum olabilir secimdir, üstüne gidiliyor filan sonunda böyle cikiyor konu sahipleri...
tarih 28 aralık 2020.işsizlikte parasızlıkta yalanmış konusuna konu sahibi suriyeliler hakkında neler yazmış bir bakınnn isterseniz.kim ırkçı gayet belli orada.iyi geceler.
Çoktaan uzak diyarlara yelken açmışsınızBen seviyorum. Anlamadığım bu kadar türklerden nefret ediyorsanız neden suriyeliye gitmiyorsunuz
Beni alintiladiginiz yorumu baska birine demistim acaba ikinci uyeligi mi ya da o kişi erkek mi diye yani siz değilseniz ustunuze alinacak bir durum yoktu alınması gereken her yoruma begenmedim basan kisiydi :)))Burada olmak için erkeklerden nefret edip lezbiyen mi olmak lazım. Anlamadım. Gerçekten bir anlatın.
O zaman önce psikolojik destek alacak, kendi kendine bir yasam kurmayi ve kendi fikirlerini net bir sekilde ifade etmeyi öğrenecek. Zaten iletişim insanlarla aranda bag kurmayi saglayan şeydir. Doğru iletişim de arkadaslik, dostluk, flört, evlilik gibi şeylerin saglikli sekilde ilerlemesine vesiledir. Buradaki yorumlari bile pasif agresif. Ve bir cok üyenin kudranin dedigi gibi ustune gelmesinde var bir sebep. Çünkü her ne kadar yüz yüze görüsmesek de, bir nickname arkasindan "iletisim" kuruyor olsak da, yazi dilimizden bile birbirimizin karakterini cozebiliyoruz.eski yorumlarının hepsini okuyunca durumu anladım.aşırı aşırı baskıcı bir aile.Avrupada yaşamasına rağmen özel hayatında tek söz hakkının olmaması.psikolojik sorunlar tedaviler . devamlı bir evlenme takıntısı yaşı çok genç olmasına rağmen tüm konularda aylardır buna değinmiş.bir de devamlı çirkin olduğunu düşünüyor onu da anlamadım.üzüldüm bunları okuyunca aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?