lily86 Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 15.265 En iyi cevaplar 1 14.073 498 Muğla 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Suheyda96 #341 giggles .!.: Ruhen danimarkalıyım ben Bi danimarkalıdan daha fanatik danimarkalı olabilirim hatta Hygge danimarka işidir Genişletmek için tıkla... Dogrudur valla sen deyince kafa yordum adi baska miydi acaba diğer hatirlamadiklarimdan mi biriydi isvec diye bende de isvec diye kalmis aklimda Danimarka da güzelmiş ben küçüktüm cok hatirlamiyorum
giggles .!.: Ruhen danimarkalıyım ben Bi danimarkalıdan daha fanatik danimarkalı olabilirim hatta Hygge danimarka işidir Genişletmek için tıkla... Dogrudur valla sen deyince kafa yordum adi baska miydi acaba diğer hatirlamadiklarimdan mi biriydi isvec diye bende de isvec diye kalmis aklimda Danimarka da güzelmiş ben küçüktüm cok hatirlamiyorum
lily86 Guru Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2011 15.265 En iyi cevaplar 1 14.073 498 Muğla 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Suheyda96 #342 Hadi bea .!.: Arkedeşler ben yine barajımı aştım sanırım. Yine banlanacak olursam haftaya görüşmek üzere . Beni unutmayın sakın Genişletmek için tıkla... Bence biz baska konuya atlayalim orada devam edelim
Hadi bea .!.: Arkedeşler ben yine barajımı aştım sanırım. Yine banlanacak olursam haftaya görüşmek üzere . Beni unutmayın sakın Genişletmek için tıkla... Bence biz baska konuya atlayalim orada devam edelim
Hadi bea White & Black Pro Üye 23 Ağustos 2020 6.717 12.669 198 26 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Suheyda96 #343 lily86 .!.: Bence biz baska konuya atlayalim orada devam edelim Genişletmek için tıkla... Bencede kızın evlenmek istiyorum konusunu uluslar arası iş ve işçi bulma kurumuna çevirdik , ne alakaysa artık
lily86 .!.: Bence biz baska konuya atlayalim orada devam edelim Genişletmek için tıkla... Bencede kızın evlenmek istiyorum konusunu uluslar arası iş ve işçi bulma kurumuna çevirdik , ne alakaysa artık
toscanatoscana Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2015 2.904 8.150 158 27 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Suheyda96 #344 yurtdışında yaşıyorum derken tr dışındaki ortadoğu ülkelerinden birindesiniz herhalde? Konunun genel bütünlüğü ve başlığa bakınca başka ihtimal yok
yurtdışında yaşıyorum derken tr dışındaki ortadoğu ülkelerinden birindesiniz herhalde? Konunun genel bütünlüğü ve başlığa bakınca başka ihtimal yok
bossa nova Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2019 227 262 23 27 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Suheyda96 #345 Bu konuda yorumlar ne kadar dagilmis. Acilan bir konuya bu kadar konu disi yorum yapilmasi normal mi? Bence yapilan saygisizlik.
Bu konuda yorumlar ne kadar dagilmis. Acilan bir konuya bu kadar konu disi yorum yapilmasi normal mi? Bence yapilan saygisizlik.