nereden cikardin ya, gayet de var erkekler. pazarda bile insan ilk begendigini almiyor "bir dolanayim,daha iyisini bulamazsam donuste alirim" diyor. ne bu es dost tanismasiyla görüştüğün ilk vasat adamla evlenme sevdan hic anlamadim
kesinlikle katilmiyorum ve bakis acinizi coook sagliksiz buldum. gelen her cicegi acip bakiyor musunuz bu kac para, bu kac para diye? daha ucuzu alan daha mi az sevmiş oluyor? daha pahaliyi alan puan mi kazanıyor?
sevgilimle uzak mesafedeyken bir adetimiz vardi, her bulusmada o da ben de cicek alirdim, birbirimize verirdik, o nereden alir bilmem ama ben havaalanina giderken metrobusteki çingene saticilardan aliyordum
Eki Görüntüle 3465870 cingeneden aldim, alirken de pazarlik yaptim diye az mi seviyorum yani :)
bence sevgiyi, degeri baska sekillerde olcmeye calisin. yoksa yalandan iki jest yapan insani kendinize cok asik zanneder, yanlis kararlar alip üzülürsünüz.
biptirsin gitsin ya, sen kac sene hazirlanmis, atanmis memur olmussun. senin paranin yaninda kuş gibi bir sey aliyor "istersen calisma" diyor.
artiz
adi kadar emin memuriyeti birakmayacagina.
senin malina cimri degil. gercek cimriler baskasinin mali uzerinden rahatca plan yaparlar:) onemli olan kendi elindekini veriyor mu?
ayrica para harcamaya aliskin değilse bu saatten sonra degismez. tatil dersin, "masraf cikarma" der. heveslenir cocuga 1 yas cekimi yapmak istersin "iyice ozenti oldun" der. çünkü adama göre para harcanacak bir sey degil. kitlik bilincinde olabilir.
annecidir diye vesvese mi yapiyorum dedigin adama bak hele. ne guzel gostermis kendisini. o anasini 2 sene bile birakamasin ama senden tum omrunu, hastalikta mutlu gunde ailenden uzakta gecirmeni istesin
oldu pasam
boylesini bulmada ne var ki? elini carpsan anasinin kuzusu erkege carpiyor:) bulursun bir benzerini.
asil buna benzemeyeni ara bence
niye bulamayasin ki? ama toksik olan yonlerini torpüle, sen sen sen diye suclayici konusmayi birak, trip atmaya ara ver. duygularini susup konusmayarak anlamaya calismasini bekleyerek gostermektense karsindakini suclamadan, iletisim kurarak anlatmaya calis. hayata daha pozitif bakmaya calis. bunlar saglikli bir iliski surdurmekte etken seyler. adam sizin negatif tepkilerinizin onu soguttugunu soylemis mesela. olaylara negatif bakan insanlar beni de sogutur, askimdan ölsem bir sekilde ayrilirim. negatif bakis acisina sahip biriyle evlilik keyifle yasanacak bir evlilik degildir bence.
hayata baktiginiz tarafi degistirmeye calisin.
o zaman hayatiniza daha tatliş insanlar cekersiniz zaten.
insan bunu hayatındaki insana niye soyler ki?
odun
iyi olmus ayrildiginiz
benden 5 yas gencsin :)) genceciksin
hayatimi birlikte gecirecegime emin olali bir sene bile olmadi. iyi ki de genclik atesiyle salak bir karar verip kafamda oturmayan seyler olmasına rağmen exlerden biriyle evlenmemisim. su an aklimda hic suphe yok, içim rahat.
sen de "ben en iyisine layigim" diye dusun biraz.
miy miy miy vallahi icim bayildi yok sevilir miyim, yok yalniz ölür müyüm bilmem ne.
tabii ki sevilirsin ama önce kendiji seversen.
sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez, sen kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez