• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Konuyu ve aynı minvaldeki bazı yorumları şaşkınlıkla okudum.
Benim bildiğim yatağa yatarken üzerinde olan kıyafet-pijama/gecelik artık her neyse,
sabah kalkar kalkmaz çıkarılıp, havalandırılır.
İki üç günde bir yıkanır.
Bütün gün evde dolaştığı,
mutfakta yemek yaptığı
pijamayla nasıl yatağa girer insan?
Aklım almıyor.
Bu kadar da miskin olmayın gözünüzü seveyim.

Nisanlimimda zamaninda " bol seyler alma, guzel degil onlar demisligi var :)".
Demek ki az bi vucudu belli eden seyler lazim
Erkekler dikkat etmez gibi durur ama bilincaltlarinda hep farklisi vardir. O nedenle onun dikkat etmekesine guvenme. Kocamaldatir diye giyinme ama evin icinde o guze giyinse senin de gozunngonlun acilacagi gibi sende iyi giyin ki o da hos gorsun.

Evin icinde oturdugunuz kiyafetle yataga girilmez ki. Pis olur sonucta. Yatakta ayri pijama giyilir,sabah uyaninca cikarilir ev kiyafeti giyilir. Aksi durumu dusunemiyorum ben yaaa,bunu cidden yapan var mi?
Bende inanilmaz sasirdim konuyu okuyunca
Resmen camasir suyu icecek titizlikte , temizlikte cigir acan turk kadini yataga ayri pijama giymiyor
Anam hep derdi turk kadininin temizligi tamamen gosteristen diye cok hakliymis ya dumur oldum

Benim kışlık pijamalarımın çoğunun altı taytlı, taytlı olmayanlar paçası lastikli. Ama pijama olarak üretilmiş pamuklu kumaştan taytlar. Bol paça şeyleri sevmiyorum. Yazın da moduma göre gecelik ya da şortlu takım. Hatta bir de tulumum var penye.
Konu ile alakasız ama pamuklu ürün aldığım birkac marka var benim, alternatif olması acısından kullandığınız ürünlerden öneriniz var mı marka olarak?

Nisanlimimda zamaninda " bol seyler alma, guzel degil onlar demisligi var :)".
Demek ki az bi vucudu belli eden seyler lazim
Sana tavsiyem ne giyersen giyin öncelikle kendin için giyin, önceliğin kendi zevkin ve rahatın olsun. Evdeki adam için yapılan şeyler sürdürülebilir değil çünkü. Bi yerden sonra sıkılıp vazgeçeceksin işte o zaman sorun çıkacak.

Bende inanilmaz sasirdim konuyu okuyunca
Resmen camasir suyu icecek titizlikte , temizlikte cigir acan turk kadini yataga ayri pijama giymiyor
Anam hep derdi turk kadininin temizligi tamamen gosteristen diye cok hakliymis ya dumur oldum
Ayri pijama giyenler "eviniz çok pis o zaman hı hı çok pis" laflarina maruz kaldi az önce :D

Ay en sevmediğim şeydir. Günüm kötü geçiyor. Evde yalnızken bile kalkar kalmaz giyinirim. Evde düzgün gezmek varken niye pijamayla fizi çıkmış eşofmanla gezeyim. Kendine saygı bence bu. Yemek dökülüyor, oturup kalkıyorsun sonra üstünde onlarla yatıyorsun. Asla yapamam

3 çocuklu ve 9 yıllık evli olmama rağmen pijamayı yatarken giyerim Sabah ta çıkarırım.Çocuklar kucuk oldugu icin bazen sabah uzerimi değiştirmeye fırsat bulamam o zaman da direk makinaya atarım. Eşim pijamayla gezmeyi sever onu da uyarırım tüm gün gez yemek ye onla yatağa gir sacma yâda gündüz evde o şekilde dolaşması sinirimi bozuyor
.

Bunu söyleyen de her gün duş almayı aşırı titizlik olarak niteledi az önce 😂😂
burası resmen arkadan dedikodu yapanlar kulubüne dönmüş. ama şunu söyliyim size boş tenekeden çok ses çıkar. bu kadar titizlik muhabbeti yapanlardan korkucaksın. insan eksikliği duyduğu şeyi ön plana çıkartmaya çalışırmış.

Eşimde bu olaya gıcık oluyodu yatarken pijama giymeye 🤣adama okadar zor geliyodi ki onu giymek 😂 şimdi alıştı artık şükür. Bende evde rahat giyerim ama sabah pijamamı çıkarırım her duş aldığımda pijamamı değiştiririm.Gün içinde de güzel derli toplu olmaya çalışırım. İnsan daha iyi hissediyo kendini öyle.

bu konuyla ilgili son olarak şunları yazıp sizin boş muhabbetlerinize dahil olmayacağım.
şurda her gün duş alırım, günde 35 kez iç çamaşırı değiştiririm, ay nasıl evde giydiğin pijamayla yatarsın diyenlerin evine gidip baksan, ya da yanına yaklaşsan belki kokudan duramazsın. ayrıca tekrar söylüyorum insan ne ile ilgili çok fazla atıp tutuyorsa o yönden bir eksiğini kapatmaya çalışıyordur. şimdi burada yazanlar da eminim sanal bir tatmin peşinde.
neyse gereksiz uzadı konu. ama sebebi burada kendince dalga geçmeye çalışan boş yazılanlar yüzünden.
hadi gırgırınıza devam edin. ha arada duş alıp tekrar yazmaya devam edin.
çünkü siz çok temizsiniz. biz pisiz. tamam. oldu.

canım işte bunu evini pislik götürenlere soracaksın. koltuklarını düzenli silip halılarını temiz tutup dış kıyafetinle evde gezmezsen sorun yok. ama bazıları evi sokak sanıyor sanırım
Evim tertemizdir. Düzenli koltuk temizliği halı temizliği yapılır.
Ama hiç bir güç beni evde tüm gün pijamayla gezdiremez. Bence pasaklı bir görüntü veriyor.
Eşim ve çocuğumun da öyle gezmesini asla istemiyorum.Günüm kötü geçiyor resmen.Kuralımızdır kalkınca saç taranır, dv kıyafeti giyilir, temiz temiz oturulur. Dışarıda tanımadığımı insanlara güzel görünüyorsak aynı saygıyı her gün gördüğümüz en kıymet verdiğimiz insanlara ve elbette kendimize de göstermeliyiz. Kendine saygıdır bu.
Evinizin temizliğine gösterdiğiniz özeni biraz kendinize de gösterip bakımlı gezebilirsiniz. Zira, klozete oturunca fayansa değen, lavabo kenarına değen, mutfaktaki her şeye değen bir pijamayla yatağa yatmak cidden hoş değil. Yaşanmışlıl kokmaz o kötü kokar.

Yatarken bende pijamayla yatarım temiz kiyafetle girilmesi lazım huy kapatırım ne bileyim oturup kalktıgım kıyafetle yatmak

canım işte bunu evini pislik götürenlere soracaksın. koltuklarını düzenli silip halılarını temiz tutup dış kıyafetinle evde gezmezsen sorun yok. ama bazıları evi sokak sanıyor sanırım

Dısarda giydigimiz kıyafetle biz evde gezmeyiz ama misafir gelince mecbur geziyor. Misafire de mi pijama giydirip oturtuyorsunuz?

Back
X