Bana yazmamissiniz ama fikir veresim geldi bence su tarz çok hoş yaz icin. Tam yatakta giymelik :)
Yoo bence hoş olur. Bunlarin daha günlük olanlari da onlar tişörtlerle daha güzel olur.Tesekkur ederim oncelikle :)
Bekar olarak boyle sortlar giyerim uyurken normalde. Ceyiz icinde boyle set yapmak icin bi kac sort aldim, ama niyetim evde giyecegim tisortlerle eslestirmek bu sortlari.
Cok mu abes olur bu?
Tatlim aynı şey sürekli çekici gelmiyor. Sürekli tayt giyersen bu çok standart olur bence.Nisanliyim ve ceyiz diziyorum.
Konuya dahil olmusken acaba ceyizime nasil sekil versem diye dusunuyorum simdi.
Su zamana kadar aldigim work out taytlar/ tsortler ve uzun kollu badiler.
Taytlar daha cekici diye onlari aldim.
Bunlar evde giymek icin.
Peki gundelik yatarken ne giyiyorsunuz tam olarak anlatirmisiniz fikir olarak?
Konuda bi cok kisi ' aaaa olur mu hic evde giydigini uyurken giymek" diyince kafam karisti dogrusu. Hani tabi giydiklerim pis olmasina ragmen paspal bi sekilde dolanmam evde. Ama ne biliyim, belki sizinde benimde yazdgim yorumu abesleyenler olacak yine ama. Bence kocam olacak nisanlim " aaaa nasil yani sen evde giydigini uyurken mi giyiyosun" diye kinamaz galiba ya. Cunku dikkatini bile cekmez. Erkekler duz dusunur, yanlismiyim?Yoo bence hoş olur. Bunlarin daha günlük olanlari da onlar tişörtlerle daha güzel olur.
Konuda bi cok kisi ' aaaa olur mu hic evde giydigini uyurken giymek" diyince kafam karisti dogrusu. Hani tabi giydiklerim pis olmasina ragmen paspal bi sekilde dolanmam evde. Ama ne biliyim, belki sizinde benimde yazdgim yorumu abesleyenler olacak yine ama. Bence kocam olacak nisanlim " aaaa nasil yani sen evde giydigini uyurken mi giyiyosun" diye kinamaz galiba ya. Cunku dikkatini bile cekmez. Erkekler duz dusunur, yanlismiyim?
Peki gecelik denidiginiz pamuksu, alt ust set, hatta dugmeli bisey mi? Resim koyacaktim ama olmadi.Tatlim aynı şey sürekli çekici gelmiyor. Sürekli tayt giyersen bu çok standart olur bence.
aşırı titiz erkek de çekilmez yayanlışsın. Benim kocam evde pijamayla dolaşılmasından nefret eder mesela. Yatak kıyafeti ayrı olmalı ve bir giyilen şey bir daha giyilmemeli. Günde en az bir kez duş alınmalı iç çamaşırlar iki kez değişmeli. Bizim alışkanlıklarımız aynı olduğu için hiç zorlanmadık. Ama böyle bir adama denk gelirsen dikkatini çeker.
Yazilanlarda evde giyilen yatakta giyilmemeli dusuncesi soyle idi mesela gun icinde temizlik, yemek yapiyorsun onunla yatağa girilmemeli, kirleniyor, koku siniyor vs. Ve sabah kalkinca farkli bir sey giymenin enerjiyi yukselttiği, uyku modundan cikardigi, kisiyi daha iyi hissettirdigi manasinda yazildi.Konuda bi cok kisi ' aaaa olur mu hic evde giydigini uyurken giymek" diyince kafam karisti dogrusu. Hani tabi giydiklerim pis olmasina ragmen paspal bi sekilde dolanmam evde. Ama ne biliyim, belki sizinde benimde yazdgim yorumu abesleyenler olacak yine ama. Bence kocam olacak nisanlim " aaaa nasil yani sen evde giydigini uyurken mi giyiyosun" diye kinamaz galiba ya. Cunku dikkatini bile cekmez. Erkekler duz dusunur, yanlismiyim?
Hmm, haklisiniz galiba.yanlışsın. Benim kocam evde pijamayla dolaşılmasından nefret eder mesela. Yatak kıyafeti ayrı olmalı ve bir giyilen şey bir daha giyilmemeli. Günde en az bir kez duş alınmalı iç çamaşırlar iki kez değişmeli. Bizim alışkanlıklarımız aynı olduğu için hiç zorlanmadık. Ama böyle bir adama denk gelirsen dikkatini çeker.
Sen bulursan çekmezsin şekerimaşırı titiz erkek de çekilmez ya
Benim kışlık pijamalarımın çoğunun altı taytlı, taytlı olmayanlar paçası lastikli. Ama pijama olarak üretilmiş pamuklu kumaştan taytlar. Bol paça şeyleri sevmiyorum. Yazın da moduma göre gecelik ya da şortlu takım. Hatta bir de tulumum var penye.Hmm, haklisiniz galiba.
Zaten evde giyilen taytlarla yatakta yatilmaz sanki istesem bile, terletir. Almam gerekenlerin listesini hazirlayip ceyizime eklemeyi dusunuyorum yakin zamanda.
Haklisiniz, ama bol bol geceligim evde giymelik kiyafetim olsa zarari olmaz. Farkli farkli giyinirim evde yatakta. Aliyim diyorum yakin zamanda yeni setlerden.Yazilanlarda evde giyilen yatakta giyilmemeli dusuncesi soyle idi mesela gun icinde temizlik, yemek yapiyorsun onunla yatağa girilmemeli, kirleniyor, koku siniyor vs. Ve sabah kalkinca farkli bir sey giymenin enerjiyi yukselttiği, uyku modundan cikardigi, kisiyi daha iyi hissettirdigi manasinda yazildi.
Benim gonderdigim gece icin daha uygun mesela. Kapi calsa ben ustumde o varken acamam. Ama bunun daha gunluk olani ve ustune bir tisortle gun icinde de gezilebilir.
Erkekleri baz alma onlarin cogu fark etmez, sen nasil daha iyi hissediyorsan öyle takil
valla ben çekemem zaten. bulsam da boşarımSen bulursan çekmezsin şekerim
Bul da önce sonra düşünürsün boşamayıvalla ben çekemem zaten. bulsam da boşarım
Ama bu asırı titizlik değil ki normal benceaşırı titiz erkek de çekilmez ya
Benim kışlık pijamalarımın çoğunun altı taytlı, taytlı olmayanlar paçası lastikli. Ama pijama olarak üretilmiş pamuklu kumaştan taytlar. Bol paça şeyleri sevmiyorum. Yazın da moduma göre gecelik ya da şortlu takım. Hatta bir de tulumum var penye.
aynı eve girmeden bunu bilmek zor. ama belki postaladıklarım içinde vardırBul da önce sonra düşünürsün boşamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?