• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.
Bunun dışarı sütyeni, ev sütyeni kısmı falan var ki oralara girersek herhalde bir daha çıkamayız😂😂😂

Çünkü kumaş pantolonun takım elbisenin altına evde giyilen çamaşır giyilmez. Sabah işe giderken iş kıyafetinin altına uygun çamaşır, eve dönünce duştan sonra rahat ve sağlıklı olan.
Ha ona ben de katılıyorum. Ben tatildeyken de günde 2 kez değiştiriyorsunuz diye düşündüm. Her neyse sizin tercihniz zaten. Ben sadece nedenini öğrenmek istemiştim.

yanlışsın. Benim kocam evde pijamayla dolaşılmasından nefret eder mesela. Yatak kıyafeti ayrı olmalı ve bir giyilen şey bir daha giyilmemeli. Günde en az bir kez duş alınmalı iç çamaşırlar iki kez değişmeli. Bizim alışkanlıklarımız aynı olduğu için hiç zorlanmadık. Ama böyle bir adama denk gelirsen dikkatini çeker.
Ne güzel siz denk gelmişsiniz. Ben de aynı şu yazdığınız mesajdakilerin olması gerekenler olduğunu ve abartı olmadığını düşünüyorum. Ama normal kız arkadaşlarımda dahi bu şekilde düşünen bir kişiye denk gelmedim. Yani bu maddelerden bir kaçını yapıyor diğerini yapmıyor ve benim içinde ''sen de çok abartıyorsun ya'' tepkileri geliyor.

Ha ona ben de katılıyorum. Ben tatildeyken de günde 2 kez değiştiriyorsunuz diye düşündüm. Her neyse sizin tercihniz zaten. Ben sadece nedenini öğrenmek istemiştim.
Duşa girersek ya da kirli hissedersek değiştiriyoruz. Ama genelde şu ara günü tek çamaşırla kapatıyoruz.

Ne güzel siz denk gelmişsiniz. Ben de aynı şu yazdığınız mesajdakilerin olması gerekenler olduğunu ve abartı olmadığını düşünüyorum. Ama normal kız arkadaşlarımda dahi bu şekilde düşünen bir kişiye denk gelmedim. Yani bu maddelerden bir kaçını yapıyor diğerini yapmıyor ve benim içinde ''sen de çok abartıyorsun ya'' tepkileri geliyor.

Alışkanlık meselesi işte. Bana da diyorlar yakın arkadaşlarım abartıyorsun diye. Hatta geçen çamaşır yıkama mevzusu döndü. Benim hemen hemen her gün makina çalışıyor. Diğer arkadaşlarım haftada 1-2 yıkıyorlarmış.

Sinirlerim bozuldu :KK70: kusura bakmayın. Bi an niye "Biz böyle şeyleri konuşuyoruz ya?" Oldum. Yaşama biçiminiz takdir edilesi.
Ya konu buraya yeni evlenecek arkadaşın erkekler böyle şeylere dikkat etmez değil mi diye sormasından geldi. Dikkat edenleri var demek için yazdım. Ben de buraya geleceğini tahmin edemedim 😂

Takdir edilecek bişey yok bence. Ben aşırı titiz, temiz bir insan değilim valla. Hatta bir konuda bildiğiniz pis olduğuma karar vermiştim. Temizlik yapmam, haftada bir kadın gelir. Şu korona dönemi hariç marketten gelen her şey olduğu gibi yerleşir, ne bileyim eve ayakkabıyla girerim, paraya dokunup üstüne elimle yemek yiyebilirim. Ama yatağa pijamayla girip her gün duş alırım. Diyorum ya alışkanlıklar değişiyor işte insandan insana.

Cooook evde ayagim pislikten yere yapismistir milana. Abartisiz soyluyorum bak. Esime hep derim ben kimsenin temizlik yaptigini gormuyorum diye kizar bana ne biliyorsun diye:KK66: yasanmisliklar. Cocukken arkadas evlerinde oynamaya giderdik bembeyaz coraplarim kapkara olurdu :KK66: biliyoruz da soyluyoruz dimi
Ay evet ya ,bende temiz corapla giderdim kapkara donerdim eve 😂
Diyorum ya milletin titizligi va tamamen gosteris baska da birsey degil

Ay evet ya ,bende temiz corapla giderdim kapkara donerdim eve 😂
Diyorum ya milletin titizligi va tamamen gosteris baska da birsey degil
Daha kotuleri de var cocuklugumun kabusudur hatta 😂
Komsu evlerinden birindeyim,yasim en fazla 6-7
Komsu teyze pogaca yapiyor,hamur falan hazir,buyuk yuvarlak tepsiyi sivi yagla yaglamis, elinde koyacak yer araniyor kadin mutfakta. Arandi arandi bulamadi. Bundan 30 yil oncenin evleri,duduk kadar mutfak,kiralik ev tabi. Oyle ankastreler ada mutfaklar nerdeee. Kadin en sonunda pes etti emaaaaan nolacagmis dedi suraciga koyuvereyim dedi ve o tepsiyi buzdolabi onune yasladi soyle 70 derece aciyla ;) yaglar oldugu gibi asagi akiyor. Ben dehsete dusmusum bakiyorum. Kadin icin olagan durum tabi,istifini bozmadan isine bakti,pogacalari tepsiye dizmek icin tepsiyi aldi,yerdeki o golcuge bakmadi silmedi bile. Oyle durdu orasi. ;)

darkmore boyle boyle delirdi azizim. Simdi gel de temizlik yapicam diye yardirma

Evde gün boyu giyilen kıyafetle yatağa girilmez dedik diye biz pis, pasaklı, evini temizlemeyen kadınlar ilan edildik. Çünkü evlerimiz yeteri kadar temiz olsaymış o kıyafetle yatabilirmişiz de.

Saka mi cidden öyle diyen de çıktı mı. E o zaman bu arkadaş harıl harıl temizlik yapıp aynı terledigi tişörtle gece yatıyor demek oluyor. :kusmuk:

Daha kotuleri de var cocuklugumun kabusudur hatta 😂
Komsu evlerinden birindeyim,yasim en fazla 6-7
Komsu teyze pogaca yapiyor,hamur falan hazir,buyuk yuvarlak tepsiyi sivi yagla yaglamis, elinde koyacak yer araniyor kadin mutfakta. Arandi arandi bulamadi. Bundan 30 yil oncenin evleri,duduk kadar mutfak,kiralik ev tabi. Oyle ankastreler ada mutfaklar nerdeee. Kadin en sonunda pes etti emaaaaan nolacagmis dedi suraciga koyuvereyim dedi ve o tepsiyi buzdolabi onune yasladi soyle 70 derece aciyla :KK66: yaglar oldugu gibi asagi akiyor. Ben dehsete dusmusum bakiyorum. Kadin icin olagan durum tabi,istifini bozmadan isine bakti,pogacalari tepsiye dizmek icin tepsiyi aldi,yerdeki o golcuge bakmadi silmedi bile. Oyle durdu orasi. :KK66:

darkmore boyle boyle delirdi azizim. Simdi gel de temizlik yapicam diye yardirma
Amanin cok korkunc bir aniymis , bende yok boylesi , bizim eski mahallede evler genisti baya allahtan 😂😂 ben titiz bir kadin degilim , benim temizlik anlayisim kirletmemek uzerine kuruludur ama hijyene onem veririm , mesela lavaboma kesinlikle cop atilmaz , sebze kabugu bile soyulmaz , ya da yag vs damladiginda bile kirk kere silinir vs vs

Kızımı okula getirip götürecekken hergün üstümü değiştirirdim.saçımı yapardım.şimdi evdeyiz diye saldım kendimi. Pijama giyiyorum sürekli.zaten hamileliğimden dolayı Zor geçiyor herşey eşofmanlarım sıkıyor.yaz gelse de elbiseyle dolaşsam diye bekliyorum

Gece yatağa pijamayla girince uykuya daha güzel daldığım hissediyorum, pijama giymek bana mutluluk hafiflik veriyor, ev kıyafetleriyle yatağa girince günün ağırlığını da yatağa almışım gibi geliyor, ne bileyim gün içinde terliyorsun, yemek yiyorsun, ediyorsun vs, bana hoş gelmiyor açıkçası yemek kokan giysilerle yatağa girmek.

Back
X