Anket ev sahibim 5 kati kira istemisti

Siz olsanız kac tl verirdiniz?

• %25i yani 2250

• 3000

• 4000-4500

• 5000

• 6000

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy valla canım kusura bakma cilt bakım rutini saatim geldi. Ugrasamayacagim. Ayrıca kimin ne olduğunu bilmeden yargıda bulunmak doğru değil.
Aman çoluk çocuğa laf anlatamam. Cilt bakımı rutinini biraz finans dersi ile takas et bedava tavsiye sana.

evet çok yüksek kiralarda % 25 i geçmemeli. ama açıkçası 1000-2000-3000 TL lik kiralara birşey diyemiyorum.
velhasıl bu zamlar insanları çok yordu

Lütfedip evlerini veriyorlar cemos aaaaaaa sende hsgsjshs

Aman çoluk çocuğa laf anlatamam. Cilt bakımı rutinini biraz finans dersi ile takas et bedava tavsiye sana.
Çok komiksiniz, şaka zekaniz yok.ben 35 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi yüksek lisans mezunuyum. Burda gırgır yapıyorum ne siz ne başkası da umrumda değil. Gülüyorum ve geçiyorum.

Canım sat o zaman iyi ya işte kar edersin. Kirayla geçim saçmalamak asgari ücretin 8500tl olan bir ülkede sence hak mı?
Onu vatandaş olarak düşünmek benim hakkım mı? Robin hood muyum ben! Sen bakımını yap anlamadığın şeyler üzerine düşünme bence. Ya malım var geçimimi sağlarım sanane. Şaka gibi. Birde vicdan yaptırmaya çalışıyor

Lütfedip evlerini veriyorlar cemos aaaaaaa sende hsgsjshs
Secim yapılmış kabul edilmiş bu ekonomi dhdhjsjd
O zaman evi kiralarken kime oy verdin diye sor ona göre kirala ona göre zam yap
Bana ne ya ben mi yaptım ki yapmadım seçmedim gelmiş neyi savunuyor.

Kiram 1750 oldu Ocak ayında. Çevreye göre çok düşük kaldı bizde görüyorduk. Ara zam talebinde bulundu şimdi 2500 civarı yapcaz. Muhtemelen Ocak ayında 5bine çekecek diye düşünüyorum...

Çok komiksiniz, şaka zekaniz yok.ben 35 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi yüksek lisans mezunuyum. Burda gırgır yapıyorum ne siz ne başkası da umrumda değil. Gülüyorum ve geçiyorum.
Eğitim cehaleti alır unutmayın. Yaşla zekanın alakası yok çoluk çocuk dersen fizyolojik yaşınızı düşünmedim.

Bu düşüncenizi evinizi kiraya verceğiniz birgün gelirse ozaman kiralamak isteyen kişilerede söyleyin insanlarda mağdur olmasınlar ona göre tutsunlar. Böylelikle sizde kolay kiracı bulamazsınız zaten bulduğunuzlada iyi geçinirsiniz her sene istediğim zamı kabul edecek birini buldum diye.

Vicdan yaptıemaya çalışmıyorum, insan olmaya davet ediyorum. Bu ülkede yaşıyorsunuz, bu ülkenin vatandaşının kiraya oturduğu evinizden geçim sağlamaya çalışıyorsunuz. Sizin haklarınız var yıllarca çalışmış ev almışsınız tamam iyi yapmışsınız ama sizin anlamadığınız şey asgari ücret. Bu ülkede şu an asgari ücret açlık sınırının altında. Ve Türkiye 25ülke arasında en düşük asgari ücret veren 3 ülkeden birisi. Anlayabildiniz umarım?

Herkes işini iyi yapıyor mükemmel biliyor diye bişey olmadığını kanıtladınız.
Ya ne tırı viri bir kadinsiniz. Sizin gibiler yüzünden kadinlar birbirine düşman. Daha yazmayın olur mu saçma sapan..kimin ne olduğunu bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…