- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Aynı kontrat yine geçerli imza atsanda atmasanda her yıl yenilenir.Canım kontrat geçen sene bitti daha da yapmadık maalesef
Keşke yapsaydık diyorum şimdi öyle pişmanım ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı kontrat yine geçerli imza atsanda atmasanda her yıl yenilenir.Canım kontrat geçen sene bitti daha da yapmadık maalesef
Kontrat 1 kere yapıldıysa evden çıkmadığın sürece yeniler kendini diye biliyorum yani geçerliliği olur sanırım ayrıca şuan istediği fiyata evi satamayacağını düşünüp vazgeçmiş olabilir ve 450 tl zam hiç etik değil ama taşınmak zor olur kal istersenCanım kontrat geçen sene bitti daha da yapmadık maalesef
Kızlar taşındık 100 m2 1100 tl bizim ev sahibi evi kiraya koydu önce 1500 yazmış internete sonra 1300 e kadar inmiş umarim veremez ve beni mumla arar :)
Teşekkür ederim öncelikleGercekten merak ettigim icin soruyorum. Evin ayni muhitte emsal kira degeri 1.500 lira mi?
Eger boyle ise veya atiyorum buna yakinsa, ev sahibi dolandirici falan olmuyor ki. Hatta konu sahibini bir suredir ederinden cok aza evinde oturtmus oluyor.
Eviniz kira bedeli olarak 1.500 etse 800 e kiraya verir misiniz? Diyelim bir sekilde verdiniz ve artik ederine yakin bir miktar almak istiyorsunuz.
Bu durumda neden dolandirici olasiniz?
Edit: Konu sahibi tasinmissiniz, yeni evinizde huzurla oturun.