• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ev sahibim 5 kati kira istemisti

Siz olsanız kac tl verirdiniz?

• %25i yani 2250

• 3000

• 4000-4500

• 5000

• 6000

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
20 yıl kirada oturdum. Kira sürecinde 8 kez ev değiştirdim. Kimi iş dolayısı ile kimi zamlanan miktara bütçem yetmediği için... Ama hiçbir zaman beddua etmedim. Evet kiracılık zor. Ama kiracısınız diye her bedduayı edebilmeyi kendinize hak göremezsiniz. Siz de birikim yapıyorsunuzdur elbet. Döviz, altın vs.
Dişinizden tırnağınızdan arttırıp da yaptığınız birikimi biri gelip alsa! Nasıl olsa sende var dese! Nasıl olur? Yapmayın Allah'ınızı severseniz. İnsanların yatırım olarak aldığı ve kiraya verdiği ev yüzünden kimseye beddua etmeyin. Karşı tarafında kendine göre ihtiyaçları olabilir. Zamanında kısıp, herşeyden mahrum kalıp aldığı ev yüzünden niye beddua alsın. Daha önceden de yazdım. Ülkede paramız hızla değer kaybederken, göç sorunu ile ev sıkıntısı yaşanırken suçlular ev sahipleri seçilemez. Geçen sene 100 liraya aldığın tişört 300 lira olmuşken ve kimse buna ses çıkarmazken ev sahibinin de ederi kadar kiraya da zam yapması gayet doğal. Durun biraz düşünün! Ve ettiğiniz beddua başınıza dönmesin diye tövbe edin. Mal sahibine bir kıvılcım yeter dediğiniz ve oturmaya devam ettiğiniz evin içindeyken o bedduanın başınıza gelmesinden

20 yıl kirada oturdum. Kira sürecinde 8 kez ev değiştirdim. Kimi iş dolayısı ile kimi zamlanan miktara bütçem yetmediği için... Ama hiçbir zaman beddua etmedim. Evet kiracılık zor. Ama kiracısınız diye her bedduayı edebilmeyi kendinize hak göremezsiniz. Siz de birikim yapıyorsunuzdur elbet. Döviz, altın vs.
Dişinizden tırnağınızdan arttırıp da yaptığınız birikimi biri gelip alsa! Nasıl olsa sende var dese! Nasıl olur? Yapmayın Allah'ınızı severseniz. İnsanların yatırım olarak aldığı ve kiraya verdiği ev yüzünden kimseye beddua etmeyin. Karşı tarafında kendine göre ihtiyaçları olabilir. Zamanında kısıp, herşeyden mahrum kalıp aldığı ev yüzünden niye beddua alsın. Daha önceden de yazdım. Ülkede paramız hızla değer kaybederken, göç sorunu ile ev sıkıntısı yaşanırken suçlular ev sahipleri seçilemez. Geçen sene 100 liraya aldığın tişört 300 lira olmuşken ve kimse buna ses çıkarmazken ev sahibinin de ederi kadar kiraya da zam yapması gayet doğal. Durun biraz düşünün! Ve ettiğiniz beddua başınıza dönmesin diye tövbe edin. Mal sahibine bir kıvılcım yeter dediğiniz ve oturmaya devam ettiğiniz evin içindeyken o bedduanın başınıza gelmesinden korkun hiç değilse....
Inanamioeum size ben firsatci hicbirseye igtiyaci ilmayan evsagipeeinden bahsederken sizi
Dişinizden tırnağınızdan arttırıp da yaptığınız birikimi biri gelip alsa! Nasıl olsa sende var dese! Nasıl olur? Yapmayın Allah'ınızı severseniz. İnsanların yatırım olarak aldığı ve kiraya verdiği ev yüzünden kimseye beddua etmeyin. Karşı tarafında kendine göre ihtiyaçları olabilir. Zamanında kısıp, herşeyden mahrum kalıp aldığı ev yüzünden niye beddua alsın. Daha önceden de yazdım. Ülkede paramız hızla değer kaybederken, göç sorunu ile ev sıkıntısı yaşanırken suçlular ev sahipleri seçilemez. Geçen sene 100 liraya aldığın tişört 300 lira olmuşken ve kimse buna ses çıkarmazken ev sahibinin de ederi kadar kiraya da zam yapması gayet doğal. Durun biraz düşünün! Ve ettiğiniz beddua başınıza dönmesin diye tövbe edin. Mal sahibine bir kıvılcım yeter dediğiniz ve oturmaya devam ettiğiniz evin içindeyken o bedduanın başınıza gelmesinden korkun hiç değilse....
Tamam bacim yazdigimi okumama gibi bir sorununuz var anliorum ben firsatci ev sahiperinden bahsederken almissin sazi eline..hic cevp bile vermicem tek dusunceli sizsiniz tek iyimser sizsiniz hadi gule gule

Back