- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Manolyalarca
Ve haziranda evden tasinmadan önce o evi pislet kirli birak kagit falan cikar silikonlari da cikar kendi ugrassin sen ödemissin o rahat rahat sizi cikartcak ha oc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve haziranda evden tasinmadan önce o evi pislet kirli birak kagit falan cikar silikonlari da cikar kendi ugrassin sen ödemissin o rahat rahat sizi cikartcak ha oc
Asil siz kusura bakma bu kadin kira evine özene bözene düzenli herseyi kendi parasiyla ama 1 senelik icin o yaptigi paralar bosa gitti siz anlamazsiniz bz ev sahibinin ayipligi utanmadan daha hazirana kadar evden atamaz zaten fakat kusura bakma ben acimam sen aci bunun gibilere acinmiyor üstüme atlamana gerek yok sen oldan anla da yasarsin bu kadin yazikcagiz özenli düzenli düzelti evi orada belli ki uzun süre kalacagi ev sahibi sence niye sesini cikarmamis ha? Yapmaniza gerek yok oglum evlencek siz hazirana kadar kalabilirsiniz diye bir uyari yapabilirdi bu gibilere hep uyaniklar zaten ödememek icin kiracilar ödesin diye evin icini sonra nisanda cikmasini rica edecege vermeseymis oglu evlenecegi icin bu yanlis!!!!!!!!!! kaziklayan ev sahipleri sevmem benimki ev sahibi cok iyi ne zaman istersem cikarim o yönde de rahatim bana sazan gibi atlayacagina hic atlama kendine ban ben bu kadina üzüldüm de sende hic mi acimadin???
Ama o zamanda dava acmaz mi ev sahibi odemediler diyeEsim avukat. Hazirana kadar sizi evden cikaramazmis. 2 ay kirayi odemezseniz atarmis. Nisana kadar odeyin. Mayisi hazirani odemeyin ve cikin
Öncelikle bizi tanimadan berbat bir kiracı olduğumuzu nerden çıkarttınız anlamış diilim:)Belli ki bütün konuşmalari okumamissiniz okusaniz yorumunuza boyle baslamazsiniz.Benim ailemin de esimin ailesinin de evleri var kirada yani bizler de ev sahibiyiz..Burada etik olmayan bir durum söz konusu,bizim ev sahibimiz bizi resmen enayi yerine koydu ki artik eminim.oglu falan evlenmiyecek 3 gundur ev arastirmasi yapıyoruz ve bu civarda evin manzarasi dolayisiyla biz bayaa ucuza oturuyormusuz sanirim ev sahibimiz boyle bir durumun yeni farkina vardi ve bizi cikartip 3500ten kiraya verecek cubku oglu evlenicek kisi esim"söz vermiyorum simdi ha diyince ev bulunmuyor kış günü,yine bu konuyu gorusuruz x bey" dediğinde tekrar arayip" karar verdiniz mi durum ciddi oglumun kesin yerlesmesi lazim vs " gibi seyler derdi adam oralı bile diil.Bize ej son telefon gorusmesinde isterseniz sizi diger daireme aldiriyim gibi birsey soyledi bu ne demek?Adamin apartmanları var 50 daireden bizi mi buldu 1 yılda cikarticak..Biz 1 kere bile kirasını geciktirmedik aksine esim cok hassastır sabah erkenden yapar kira gunu odemelerini netten.Bu adamin evini resmen adam ettik her seyi bize yaptirdi."x bey ne kadarlik sey yaptiriverin ne olacak"der mi ev sahibi kiracisina kendi evinin biz girmeden once bozulmus klozet motoru,tıkanmış lavabo borusu,akitan muslukları için?Ya bosverin biz bize ne yapildigini cok net biliyoruz cirkef insanlar olsak cok daha farkli yollar izlerdik zaten aksine biz çıkın demesine bile yuz goz olmamak için tamam eyvallah bulup cikariz dedik çünkü boyle insanlara alışık diiliz biz bunlar köylü kurnazı..Kusura bakmayın ama berbat bir kiracı olmalısınız.
Hayretle bu nefret dolu yorumları okuyorum. Bu kadar mı anlayışsız kiracılar dolu ortalık.
Adam evin sahibi. Kiracıya komple devretmiyor bir farkına varın istersiniz! Siz sadece kiralıyorsunuz ama mülk adamın. Kendi oğlu başkasına kira verirken kiracı mı o evde oturacak pardon da biraz mantıklı düşünün.
Ne biçim akıllar veriyorsunuz. Başkasının mülküne zarar vermeyi gayet doğal tavsiye edebilecek ahlakınızın olması da şaşırtıcı.
Umarım bir gün evsahibi olduğunuzda kendiniz gibi kiracılarınız olur. Çocuğunuz evlendiğinde çıkmasını istediğiniz kiracı almak için kendinizi paraladığınız eve zarar verir çıkar da anlarsınız o zaman bu verdiğiniz akıl insanlığa sığar mı?
Canım herkes bu durumu anlayamaz o yuzden boşver..Ben zaten 1 yıl oturacagimi bilsem tul perde bile yaptirmaz daha uzun sureli kalacagim yada kendi evime yaptiridim ölçüleri..daha bunun gibi o kadar cok detay var ki bu eve gore ayarlanmıs..Ev sahibi bize"size vestiyer yaptiricam diger dairelerin tamam bi sizinki kaldi bugun yarin yaparlar dedi uzerinden 6 ay gecti yok gittik aldik ikeadan..simdi baktigim bütün evlerde zaten vestiyer dolap mevcut bu dolap bile bana su an ekstradan yer kaplicak külfet oldu:)Yani artik bisi demiyorum bir an once gonlume gore bir yer olsun her şerde vardir bir hayır.Keske bastan uzun kalmicaksiniz deseydi"ohoo uzun yillar birlikteyiz gencler "demek yerine o zaman tutmazdık..Asil siz kusura bakma bu kadin kira evine özene bözene düzenli herseyi kendi parasiyla ama 1 senelik icin o yaptigi paralar bosa gitti siz anlamazsiniz bz ev sahibinin ayipligi utanmadan daha hazirana kadar evden atamaz zaten fakat kusura bakma ben acimam sen aci bunun gibilere acinmiyor üstüme atlamana gerek yok sen oldan anla da yasarsin bu kadin yazikcagiz özenli düzenli düzelti evi orada belli ki uzun süre kalacagi ev sahibi sence niye sesini cikarmamis ha? Yapmaniza gerek yok oglum evlencek siz hazirana kadar kalabilirsiniz diye bir uyari yapabilirdi bu gibilere hep uyaniklar zaten ödememek icin kiracilar ödesin diye evin icini sonra nisanda cikmasini rica edecege vermeseymis oglu evlenecegi icin bu yanlis!!!!!!!!!! kaziklayan ev sahipleri sevmem benimki ev sahibi cok iyi ne zaman istersem cikarim o yönde de rahatim bana sazan gibi atlayacagina hic atlama kendine ban ben bu kadina üzüldüm de sende hic mi acimadin???
Halden anlayan insanlari gördükçe mutlu oluyorum,işte biraz empati Allah hayırlısını versin..sen bakma canım yaa ağzı olan konusuyor işte , siz haklarınızı yasal yollardan aramaya bakın ,
o evden çıkarsanda aldıgın gıbı teslim etmeyi unutma
çok ayıp eller kınamasın seni
Haksiz yere banlandim tabi neye yanlis yaptiysam veya birileri sinirlendi :) sahibi söyleseydi bastan tutmazdi bence :)Canım herkes bu durumu anlayamaz o yuzden boşver..Ben zaten 1 yıl oturacagimi bilsem tul perde bile yaptirmaz daha uzun sureli kalacagim yada kendi evime yaptiridim ölçüleri..daha bunun gibi o kadar cok detay var ki bu eve gore ayarlanmıs..Ev sahibi bize"size vestiyer yaptiricam diger dairelerin tamam bi sizinki kaldi bugun yarin yaparlar dedi uzerinden 6 ay gecti yok gittik aldik ikeadan..simdi baktigim bütün evlerde zaten vestiyer dolap mevcut bu dolap bile bana su an ekstradan yer kaplicak külfet oldu:)Yani artik bisi demiyorum bir an once gonlume gore bir yer olsun her şerde vardir bir hayır.Keske bastan uzun kalmicaksiniz deseydi"ohoo uzun yillar birlikteyiz gencler "demek yerine o zaman tutmazdık..
Siz site kuralları gereği banlandınız, birileri sinirlendi veya istedi diye değil.Haksiz yere banlandim tabi neye yanlis yaptiysam veya birileri sinirlendi :) sahibi söyleseydi bastan tutmazdi bence :)
Peki öyle olsun sinirlendim öyle sahipcilere ne yapabilirdim küfürden dolayi banlandim anlasildi bir dahaki sefere kibarlik olurSiz site kuralları gereği banlandınız, birileri sinirlendi veya istedi diye değil.
Uyarı alan mesajınızda yer alan renklendirdiğim ve altını çizdiğim kelimenin açılımı uyarı almanıza sebeptir.
Hepimiz zaman zaman sinirleniyoruz fakat site de küfür yasak, dikkat edersek sevinirimPeki öyle
Peki öyle olsun sinirlendim öyle sahipcilere ne yapabilirdim küfürden dolayi banlandim anlasildi bir dahaki sefere kibarlik olur