Amaaan ne takintilisiniz herkes bana niye yazıyor git cumhurbaşkanına yaz Allah AllahBaşka ne için ev alınır? Yıllardır kredisini ödüyorum. Neden geçim kaynağım olmasın parasını verip aldığım ev??? İyice saçmaladınız. Neden zam geliyor demiyorsunuz da enflasyona oranlanarak çalışılan kira bedeline mi takıldınız???
Bir anda 1küsür verirken 4bin veriyor isterse memnun olmasın hakkı da ypk buna zaten.Pardonda ben ev aldım yatırım yapmak için. Kiracım memnun olmasada olur diyerek kirayı kafasına göre verse sinir olurum. Her şeye zam geldi. Yıllardır kredisini ödüyorum salak mıyım?
Bizim mahalleden birisi öyle yaptı ev 1 senedir boşÇok sevinirim özelden atarsanız
Hergun gelip bakacağım hergun hemde bütün bina ile aramız çok iyi komşularımla onlarda takipte olacak
Sana değil bakış açına yorum yazıyorlar. Yazdığın senden çıkmadı mı?Amaaan ne takintilisiniz herkes bana niye yazıyor git cumhurbaşkanına yaz Allah Allah
Kiracılar kira sözleşmeleri dolmadan evden çıkmaları konusunda baskıcı olan veya haksız oranda zam yapan ev sahiplerini 189'u arayarak veya CİMER ya da e-Devlet üzerinden ihbar formu doldurarak şikayet edebilecektir.Çok sevinirim özelden atarsanız
Hergun gelip bakacağım hergun hemde bütün bina ile aramız çok iyi komşularımla onlarda takipte olacak
Gidip başka yere yazsınlar.Sana değil bakış açına yorum yazıyorlar. Yazdığın senden çıkmadı mı?
Ne demek hakkı yok? Yılda kaç kere zam yapılıyor zaten. Başka neye itiraz ediyorsunuz hiç bir şeye. O nedenle mecbursunuzBir anda 1küsür verirken 4bin veriyor isterse memnun olmasın hakkı da ypk buna zaten.
eviniz diye bahsettiğniz villa falan mı ona göre yorumlayacsğım sşcisüeşfkflBaşka ne için ev alınır? Yıllardır kredisini ödüyorum. Neden geçim kaynağım olmasın parasını verip aldığım ev??? İyice saçmaladınız. Neden zam geliyor demiyorsunuz da enflasyona oranlanarak çalışılan kira bedeline mi takıldınız???
Sesimizi çıkartmadığımızı nerden biliyorsunuzNe demek hakkı yok? Yılda kaç kere zam yapılıyor zaten. Başka neye itiraz ediyorsunuz hiç bir şeye. O nedenle mecbursunuzev sahibi düşmanı doldu her yer.
O zaman sözleşme falan imzalamayalim ev sahibinin Pasa gönlü ne isterse onu verelim nasıl olur uygunmudurNe demek hakkı yok? Yılda kaç kere zam yapılıyor zaten. Başka neye itiraz ediyorsunuz hiç bir şeye. O nedenle mecbursunuzev sahibi düşmanı doldu her yer.
Burası yorum yapılan bir alan. Sizde yazdınız cevap verirler eleştirirler hoşuna gitmiyorsa yazma. Sen sabaha bırak çingeneliği töbe est. Çingenelik mi yapacakmış akşam akşam. Demek ki zamanı gelince yapıyorsun benim tarzım değil.Gidip başka yere yazsınlar.
Benden çıktıysa çıktı sizle.mi ugrascam.
Sizin fikriniz size benimki bana. Cingenelik mi yapcaz akşam akşam
Yo bunların kafası, "Nasılsa kiralar her yerde yüksek, zam da yaparsam taşınmak istese bile ev bulamaz hadi ev bulsa taşınma masraflarını göz ardı edemez. Mecbueen benim dediğim fiyatta anlaşacak." kafası. Fıesatçılar sizi.O zaman sözleşme falan imzalamayalim ev sahibinin Pasa gönlü ne isterse onu verelim nasıl olur uygunmudur
Ayy valla canım kusura bakma cilt bakım rutini saatim geldi. Ugrasamayacagim. Ayrıca kimin ne olduğunu bilmeden yargıda bulunmak doğru değil.Burası yorum yapılan bir alan. Sizde yazdınız cevap verirler eleştirirler hoşuna gitmiyorsa yazma. Sen sabaha bırak çingeneliği töbe est. Çingenelik mi yapacakmış akşam akşam. Demek ki zamanı gelince yapıyorsun benim tarzım değil.
Ev sahibi mülkünden zarar etmiyor değil mi?Ne demek hakkı yok? Yılda kaç kere zam yapılıyor zaten. Başka neye itiraz ediyorsunuz hiç bir şeye. O nedenle mecbursunuzev sahibi düşmanı doldu her yer.
Evet bazıları ödedikleri kiranın iki misli masraf çıkarıyorlar.Yok biz mülteciye vermiyoruz normal yerli halktantı ama zararı kira karşılamıyor yani hiç bu açıdan bakılmıyor biz yüzde 25 den fazla zam yapmıyoruz olan da bize oldu bi dünya masraf çıktı
Büyük şehirde katta 3+1 on yıllık daire ama Sen villa al canım. Asdfghjk sonra bin tl ye kiraya ver.eviniz diye bahsettiğniz villa falan mı ona göre yorumlayacsğım sşcisüeşfkfl
Benim evim kirada değil zaten kardeşim bedava oturuyor. Bu kadar hesap yapabiliyorsanız ev alsınlar. Yakın zamanda seçim oldu bu halkın yarısı bu şartları kabul etti. O nedenle kiracım olsa böyle düşünürdüm. Enflasyona ayarlardım. Ben evi aldığımda beş yıl iki işte çalıştım. Gece gündüz uykusuz nöbet tuttum. Bedava değil.Ev sahibi mülkünden zarar etmiyor değil mi?
Geçen sene 500 bine alınan ev şuan 2.5 milyon yani kâr elde edilmiş.
Uzerine 1000 TL olan kira en az 7-8 bin TL bunda da kâr edilmiş.
%25 sınır bu durumda yeterli çünkü kiracının başka türlü ödemesi mümkün değil.
Evli kişilerin asgari ücretle evine giren maaş en fazla 17 bin.
7 bin kiraya verilince gıda,faturalar varsa çocuk masrafı zaten 10 binden fazla tutuyor ulkemizde.
Ev sahiplerinin malını gasp etmedikçe kirayı gününde verdiği sürece eve zarar verdiyse sizde biraz ılımlı olun lütfen.
Sözde diyorum çünkü bunları hesap etmeden ev sahibi savunmasına geçtiniz.
Canım sat o zaman iyi ya işte kar edersin. Kirayla geçim saçmalamak asgari ücretin 8500tl olan bir ülkede sence hak mı?Benim evim kirada değil zaten kardeşim bedava oturuyor. Bu kadar hesap yapabiliyorsanız ev alsınlar. Yakın zamanda seçim oldu bu halkın yarısı bu şartları kabul etti. O nedenle kiracım olsa böyle düşünürdüm. Enflasyona ayarlardım. Ben evi aldığımda beş yıl iki işte çalıştım. Gece gündüz uykusuz nöbet tuttum. Bedava değil.
Iste sizin gibi düşünenler hak ediyor %25 i, neyseki daha yüksek isteyene ceza varBenim evim kirada değil zaten kardeşim bedava oturuyor. Bu kadar hesap yapabiliyorsanız ev alsınlar. Yakın zamanda seçim oldu bu halkın yarısı bu şartları kabul etti. O nedenle kiracım olsa böyle düşünürdüm. Enflasyona ayarlardım. Ben evi aldığımda beş yıl iki işte çalıştım. Gece gündüz uykusuz nöbet tuttum. Bedava değil.
Hesabimiz uysa ev alacağız zaten ama şuan bu durumdaysak hesap yapmamız lazım bu durumda gidin ev alın demek haddinize değil.Benim evim kirada değil zaten kardeşim bedava oturuyor. Bu kadar hesap yapabiliyorsanız ev alsınlar. Yakın zamanda seçim oldu bu halkın yarısı bu şartları kabul etti. O nedenle kiracım olsa böyle düşünürdüm. Enflasyona ayarlardım. Ben evi aldığımda beş yıl iki işte çalıştım. Gece gündüz uykusuz nöbet tuttum. Bedava değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?