Anket ev sahibim 5 kati kira istemisti

Siz olsanız kac tl verirdiniz?

• %25i yani 2250

• 3000

• 4000-4500

• 5000

• 6000

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Amaaan ne takintilisiniz herkes bana niye yazıyor git cumhurbaşkanına yaz Allah Allah

Çok sevinirim özelden atarsanız
Hergun gelip bakacağım hergun hemde bütün bina ile aramız çok iyi komşularımla onlarda takipte olacak
Bizim mahalleden birisi öyle yaptı ev 1 senedir boş
Kiralık değildir diye yazı asıldı kiraya verse bu sefer hapis istemi var.
Ben numaraya bakicam.

Çok sevinirim özelden atarsanız
Hergun gelip bakacağım hergun hemde bütün bina ile aramız çok iyi komşularımla onlarda takipte olacak
Kiracılar kira sözleşmeleri dolmadan evden çıkmaları konusunda baskıcı olan veya haksız oranda zam yapan ev sahiplerini 189'u arayarak veya CİMER ya da e-Devlet üzerinden ihbar formu doldurarak şikayet edebilecektir.

eviniz diye bahsettiğniz villa falan mı ona göre yorumlayacsğım sşcisüeşfkfl

Ne demek hakkı yok? Yılda kaç kere zam yapılıyor zaten. Başka neye itiraz ediyorsunuz hiç bir şeye. O nedenle mecbursunuz ev sahibi düşmanı doldu her yer.
O zaman sözleşme falan imzalamayalim ev sahibinin Pasa gönlü ne isterse onu verelim nasıl olur uygunmudur

Gidip başka yere yazsınlar.
Benden çıktıysa çıktı sizle.mi ugrascam.
Sizin fikriniz size benimki bana. Cingenelik mi yapcaz akşam akşam
Burası yorum yapılan bir alan. Sizde yazdınız cevap verirler eleştirirler hoşuna gitmiyorsa yazma. Sen sabaha bırak çingeneliği töbe est. Çingenelik mi yapacakmış akşam akşam. Demek ki zamanı gelince yapıyorsun benim tarzım değil.

O zaman sözleşme falan imzalamayalim ev sahibinin Pasa gönlü ne isterse onu verelim nasıl olur uygunmudur
Yo bunların kafası, "Nasılsa kiralar her yerde yüksek, zam da yaparsam taşınmak istese bile ev bulamaz hadi ev bulsa taşınma masraflarını göz ardı edemez. Mecbueen benim dediğim fiyatta anlaşacak." kafası. Fıesatçılar sizi.

Ayy valla canım kusura bakma cilt bakım rutini saatim geldi. Ugrasamayacagim. Ayrıca kimin ne olduğunu bilmeden yargıda bulunmak doğru değil.

Ne demek hakkı yok? Yılda kaç kere zam yapılıyor zaten. Başka neye itiraz ediyorsunuz hiç bir şeye. O nedenle mecbursunuz ev sahibi düşmanı doldu her yer.
Ev sahibi mülkünden zarar etmiyor değil mi?
Geçen sene 500 bine alınan ev şuan 2.5 milyon yani kâr elde edilmiş.
Uzerine 1000 TL olan kira en az 7-8 bin TL bunda da kâr edilmiş.
%25 sınır bu durumda yeterli çünkü kiracının başka türlü ödemesi mümkün değil.
Evli kişilerin asgari ücretle evine giren maaş en fazla 17 bin.
7 bin kiraya verilince gıda,faturalar varsa çocuk masrafı zaten 10 binden fazla tutuyor ulkemizde.
Ev sahiplerinin malını gasp etmedikçe kirayı gününde verdiği sürece eve zarar vermediyse sizde biraz ılımlı olun lütfen.
Sözde diyorum çünkü bunları hesap etmeden ev sahibi savunmasına geçtiniz.

Benim evim kirada değil zaten kardeşim bedava oturuyor. Bu kadar hesap yapabiliyorsanız ev alsınlar. Yakın zamanda seçim oldu bu halkın yarısı bu şartları kabul etti. O nedenle kiracım olsa böyle düşünürdüm. Enflasyona ayarlardım. Ben evi aldığımda beş yıl iki işte çalıştım. Gece gündüz uykusuz nöbet tuttum. Bedava değil.

Canım sat o zaman iyi ya işte kar edersin. Kirayla geçim saçmalamak asgari ücretin 8500tl olan bir ülkede sence hak mı?

Iste sizin gibi düşünenler hak ediyor %25 i, neyseki daha yüksek isteyene ceza var

Hesabimiz uysa ev alacağız zaten ama şuan bu durumdaysak hesap yapmamız lazım bu durumda gidin ev alın demek haddinize değil.
Enflasyona göre kira zammı yapsak da şuan fahiş zamlardan daha az zam yapılacak çünkü gerçek enflasyon rakamları aciklanmiyor.
Bizde oturudugumuz evde bedavaya oturmuyoruz kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…