- 9 Mayıs 2021
- 217
- 214
- 25
- Konu Sahibi blackparrot
Konu sahibi başka konu açmamış demek ki boşanmadı ve mutlu bana öyle gibi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu açıldığında doğan çocuklar şu an üçüncü sınıfa gidiyor.Ee sonuç ne keşke bir bilgilendirme yapsaydı zamanla?
3 değil kız 1.sınıf dahaKonu açıldığında doğan çocuklar şu an üçüncü sınıfa gidiyor.
Konu açıldığında dolar 3.7 lira, asgari ücret 1400 lira, çeyrek altın 158 liraydı.
Ahahah ben onu niye dokuz hesapladım ya3 değil kız 1.sınıf daha
Ablacım ben o zaman evli bile değilmişim, bu konuyu niye hortlattın yavEe sonuç ne keşke bir bilgilendirme yapsaydı zamanla?
Belki gelisimi yasitlarindan ileridir3 değil kız 1.sınıf daha
Hiç yani, sınıf atlamıştır belkimBelki gelisimi yasitlarindan ileridir
Ya başka birileride geçen sene hortlatmış. Önüme çıktı o kadar okudum sabırla son sayfaya geldim ki sonuç yok. İnsan bir ne gelişme oldu söylemez mi ya!Ablacım ben o zaman evli bile değilmişim, bu konuyu niye hortlattın yav
Konu sahibi buraya bunı bırakıp gitmiş daha başka sözü yok seneler olmuş bende sabırla okuyup bitirdim sonra farkettim. İnsan bir demez mi canım ne oldu bitti sonra?Ee be canim bı dur dram dram bı yere kadar helal olsun kendini yetiştirmiş geliştirmiş bir kız dedim oraya kadar güzel gidiyordun bak şimdi pasif bir annen var bu alkoligi bırakıp merdiven silse sen ve kardeşin bu travmaları yaşamadan büyüseniz iyi olurmuş kardeşinin sorunları hep çocukluk travmalari artı en büyük hatan ben böyle bir aile kurmayacagim diye hedef noktani böyle yapman bunu kim dese bı degisigi oluyor bir sonraki hatan elin adamına o eşine ve ailesine bu kadar guvenmen bak şimdi baban alkolik annen pasif olabilir aile seçilemez senin bunda bir suçun yok oteleyen ve sana bunu hissettirenin alnını karislarim.Sen eş ailesini aile bilmeyecektin elle gelen düğün bayram eşine bak bak bak neler biriktirmiş içinde nasilda yarandan vuruyor seni goruyormusun babanla görüşmek konuşmak zorunda değilsin yok boynunun borcu Korkma Allah baba hakkı diyerek Allah adaletlidir o herşeyi bilir bak sevgili konu sahibi biliyorum dinlemeyeceksin belki beni ama seni yarandan vuran kocana dönme bu ezikliği omurboyu kullanacak o sana karşı artık güçlü dur evladına işine Allah'a dostlarına sığın bir gün niye böyle yazdığımı umarım anlarsın.
En sinir üyeler arasında ilk ona girer bu üye.Ulen eski konu muymuş? Püü bi ton da yazdiydim. Eski arkadaşlar yanlış alarm. Cikalim