• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

zaten empati kurarak yazdım yaptım dediğiniz şeyleri ben de kendim yaptım diyorum üstelik çok kısa kalacağım bi eve. istediğiniz gibi yazmadım evi sökerek çıkın, aylarca para ödemeden oturun, ev sahibinin burnundan şöyle getirin vs yazmadım diye beddua edercesine yazmanız yeterince açıklıyor aslında mevzuyu. evet iyi günler.
Yahu sizin bu agresif tutumunuz nedir Allah aşkına.Iyi misiniz siz? Ne bedduası?Size boyle bir durum yasamadiginiz icin empati kuramamaniz normal demek istedim! Agresif şekilde ikidir yorum yaziyorsunuz pekte iyi niyetli bulmuyorum yorumlarinizi.Tabii ki herkes yorumunu yapabilir burası sosyal bir platform ama siz bi okuyun isterseniz uslubunuzun nasil oldugunu...Ben burada kimseye karsi ne kirici konusurum ne de beddua ederim..Saldırır gibi tutumunuz var anlamadim neden boylesiniz rahatlayın biraz.Buraya beni sinir edin yada beninle tartisin diye paylasmiyorum yazdiklarimi aksine pozitif hissettirtigi için yaziyorum.kaldi ki bana yirt diyen de oldu yirtma evi mahvet diyen de herkes istedigi seyi soyleyebilir herkesin yorumuna saygım var ama rica ediyorum siz yorumda bulunmayin.Anlamsiz sekilde gerginlik yaratıyorsunuz.

siz her şeyinizi kolileyin. biz avrupa yakasından anadolu yakasına taşındık. eski ev 4. kattı burası 1. kat. Telefonda görüştük, bana başta 600 700 lira arası nakliye olur dedi adam. Sonra sabah 7'de 4 adam eve geldi. Benim eşyalarım beyaz ve yeni daha 9 aylık evliyim o zaman. Adam dediki abla senin eşyaların beyaz ve yeni, kolilerin de çok, fiyat 900 olur dedi. Tamam siz düzgün taşıyın bir zarar gelmesin ben 1000 vericem dedim. Öyle anlaştık. Arı gibiler. Avize, mutfak malzemeleri onları siz arabanız varsa öyle götürün dediler.

sabah 7de eve girdiler öğlen 4'te her iş bitmişti yeni evdeydik. yeni eve bütün kolileri ben üstüne yazmıştım mutfak salon diye ama çok uğraşırız dediler her koliyi aynı odaya doldurdular, bi o beni zorlamıştı. Yatak odası kurulumunu da onlar yaptı. öyle bitmişti, şimdiden başla kitaplarını kolile. ayakkabılarını kolile, hiç kullanmadığın eşyalarını da aynı şekilde. komodinleri boşaltma streçliyorlar. ben bazanın altını da boşaltmamıştım ama son anda boşalttılar onu
Benim de esyalarim beyaz ve ayni durum soz konusu olabilir,avrupadan anadoluya tasinabiliriz henuz hic bisi belli diil en korktugum sey zaten esyalarimin zarar görmesi ama dediginiz gibi iyi bir firmayla kurumsal bi firmayla anlasayarak tasinmak..hayirlisi bakalim:)

Hep kirayi düzenli oduyoruz,apartman adama ait bula bula bizi mi buldu cikarticak anlamiyorum dusundukce sinirleniyorum,biz masraflari düs desek bile düşmez bu adam eminim.Alt katta oglu oturuyormus bizim oturdugumuz daireyide 2. Ogluna verecekmis oyle demis madem oyleydi bastan deseydi yani ne kadar adi biriymis ya...yepyeni esyalarim mahvolucak yine kiraya cikicam..Biz bir kac yil para biriktirio oyle ev alir cikariz diye dusunurken simdi birikimizden ev nakliyesine aktaricaz yine kira.Kafayi yicem..
Siz niye kredi çekmiyosunuz. Azda birikiminzi varmış. Birikiminizi peşinata verin kira öder gbide kredinizi ödeyin 2200 tl az para degil. Rahat rahat ödersiniz krediyi

Selam kızlar,yaklaşık 1.5.yıl önce evlendim.Haziran 2015'te şu an oturduğumuz evi tuttuk.Duvarları berbat olduğundan en kalın ithal kağitlarla kaplattik,lavabolar,klozetleri yaptırdık(akıtıyorlardı)Parkelerin kalkan kısımlarını bile yaptırdık vs vs yani bir ton masraf ettik yeni ev gelene güzel görünsün dedik...Bir kac ay sonra yagmur yağdığında camlardan kova kova sular akmaya başladı evin içine,elimizde havlular nöbet tuttuk resmen,ev sahibine defalarca dememiz üzerine birini yolladı halloldu dediler,yagmurlar yeniden başlayınca tekrar su almaya başladı,bize kendiniz yaptıriverin ne olacak alt tarafı silikon çekilecek dedi ona da eyvallah dedik yaptırdık,ilk kira artışında en yüksek orandan kirayi arttirdi yine bisi demedik evi seviyoruz diye,yani yapilabilecek en kötü seyleri yaptı bize...

Şimdi bu aksam ev sahibi eşimi aramış ve oğlum evlenecek nisana kadar evden çıkmanızı rica ediyorum demis,eşimde yarın konusuruz su an musait diilim deyip beni aradi,önce çok sinirlendim sonra oturdum emeklerim için ağladım,taşınmak kolay diil hele bu kış zamanı nerden ev bulup tasinicam,esyalarim mahvolucak...

Ev sahibine ne gibi bir yaptırım uygulayabiliriz?Yani simdi taşın dese taşınmak masraf,bize baştan söylemesi gerekmiyor muydu oğlunun evleneceğini?Böyle kiracı çıkartılabilir mi?
bu masrafalrı zamanında yaparkenev sahibiyle konuşmalıydınız kiradan düşme konusunu, sanırım kira uygun o sebeple ses çıkarmadınız, yapılacak şey geç de olsa konuşmak çıkabileceğinizi fakat son birkaç ay kira ödemeden turmayı teklif edin masraflara karşılık

Çok merak ettim daha önce de yorum yapmıştım :) bu 2200e oturduğunuz ama duvarlarından su akan ev nerede Allah aşkına:) nasılsa taşınacaksınız diye soruyorum

bu masrafalrı zamanında yaparkenev sahibiyle konuşmalıydınız kiradan düşme konusunu, sanırım kira uygun o sebeple ses çıkarmadınız, yapılacak şey geç de olsa konuşmak çıkabileceğinizi fakat son birkaç ay kira ödemeden turmayı teklif edin masraflara karşılık
Acikcasi ev sahibinden hic bir talepte bulunmiycaz,hazirana kadar da cikamicaz buyuk ihtimal cunku ha diyince ev bulunmuyor..sadece son kirayi depozitoya saymasini istiycez sonra gidicez buradan insallah.

Çok merak ettim daha önce de yorum yapmıştım :) bu 2200e oturduğunuz ama duvarlarından su akan ev nerede Allah aşkına:) nasılsa taşınacaksınız diye soruyorum
:KK48:Tarabya'da ama semtten ziyade manzarası hakkini yemiyim muazzam full 3.kopru ve deniz seviyesinde ev..Biz zaten manzarasina bayildik ona aldandık bu civarda 2200e boyle ev bulamayiz dedik ama o bile gozumuzde yok artik bir an once gitmek istiyoruz buradan bi defa midemiz bulandı bu durumlardan..

Yahu sizin bu agresif tutumunuz nedir Allah aşkına.Iyi misiniz siz? Ne bedduası?Size boyle bir durum yasamadiginiz icin empati kuramamaniz normal demek istedim! Agresif şekilde ikidir yorum yaziyorsunuz pekte iyi niyetli bulmuyorum yorumlarinizi.Tabii ki herkes yorumunu yapabilir burası sosyal bir platform ama siz bi okuyun isterseniz uslubunuzun nasil oldugunu...Ben burada kimseye karsi ne kirici konusurum ne de beddua ederim..Saldırır gibi tutumunuz var anlamadim neden boylesiniz rahatlayın biraz.Buraya beni sinir edin yada beninle tartisin diye paylasmiyorum yazdiklarimi aksine pozitif hissettirtigi için yaziyorum.kaldi ki bana yirt diyen de oldu yirtma evi mahvet diyen de herkes istedigi seyi soyleyebilir herkesin yorumuna saygım var ama rica ediyorum siz yorumda bulunmayin.Anlamsiz sekilde gerginlik yaratıyorsunuz.

bu yazdığınız mesaja cevap dahi vermek istemiyorum iyi günler dilemiştim zaten uzatmayın.

Bu havada zaten tasınıp ezıyet cekmeye degmez
Sozlesmede var
Artık ev sahıplerı oglum evlencek cıkın dıyemıyor
Hıcbısey yapamaz dava acsa 1 sene surer
Ben olsam cıkmam ıcıme sınen bı ev bulana kadar otururdum
Ama bıdahakı kış bu sıkayet ettıgınız sorunlarla ugrasmazdım

Yanı onumuzdekı kısa kadar 1 sene daha oturur sonra pat dıye evden cıkardım

Bu havada zaten tasınıp ezıyet cekmeye degmez
Sozlesmede var
Artık ev sahıplerı oglum evlencek cıkın dıyemıyor
Hıcbısey yapamaz dava acsa 1 sene surer
Ben olsam cıkmam ıcıme sınen bı ev bulana kadar otururdum
Ama bıdahakı kış bu sıkayet ettıgınız sorunlarla ugrasmazdım

Yanı onumuzdekı kısa kadar 1 sene daha oturur sonra pat dıye evden cıkardım

Haklısınız,bunu ben de düşünüyorum.Bize kontrat bitmeden çıkın diyor bitmesini beklediğimiz arada da krediyle alelacele bir ev alıp sonrasinda pisman olmaktan korkuyorum,hic planimizda yokken boyle birseyin yasanmis olmasi cok üzücü.Kalsakta ev sahibi huzur vermicek acikcasi ona daha fazla kira ödemek de beni irite ediyor yani bilmiyorum ne yapicaz..

Kuzenim avukat. Biz de bu yaz annemin evine yerleşeceğiz. Kuzenim çocuğum oturacak dersek kiracımızın çıkmak zorunda olduğunu söylüyor. Bir iki ay önceden haber vermeniz yeterli diyor. Çıkmam derse de evi annemin bize tapusuyla devretme hakkı varmış. Böylece mal sahibi biz olduğumuz için yine geçebiliyoruz evimize.
Burada size hak verenler olmuş ama mal sahibi kiraladığında evi size taşınma planı yoktur ama şimdi vardır, ev onun evi bu kadar sorun etmeniz doğru değil.
Kendi evimde kiracıların hevesleri var diye masraf ettiler diye ben mi mağdur mu olayım? Adamın kendi evi sonuçta masraf ettiniz diye neden çocuğu mağdur olsun ki?
Abartıyorsunuz.

Kuzenim avukat. Biz de bu yaz annemin evine yerleşeceğiz. Kuzenim çocuğum oturacak dersek kiracımızın çıkmak zorunda olduğunu söylüyor. Bir iki ay önceden haber vermeniz yeterli diyor. Çıkmam derse de evi annemin bize tapusuyla devretme hakkı varmış. Böylece mal sahibi biz olduğumuz için yine geçebiliyoruz evimize.
Burada size hak verenler olmuş ama mal sahibi kiraladığında evi size taşınma planı yoktur ama şimdi vardır, ev onun evi bu kadar sorun etmeniz doğru değil.
Kendi evimde kiracıların hevesleri var diye masraf ettiler diye ben mi mağdur mu olayım? Adamın kendi evi sonuçta masraf ettiniz diye neden çocuğu mağdur olsun ki?
Abartıyorsunuz.
Beni üzen masraf yapmamız değildi,apartman adamın,ayni zamanda baska yerlerde de apartmani var 50 tane daireden bizi bulmuş olması vs vs..aman neyse zaten bizde diretmedik kalicaz diye,kotu ev sahibi adamı ev sahibi yapar:))

Beni üzen masraf yapmamız değildi,apartman adamın,ayni zamanda baska yerlerde de apartmani var 50 tane daireden bizi bulmuş olması vs vs..aman neyse zaten bizde diretmedik kalicaz diye,kotu ev sahibi adamı ev sahibi yapar:))
Gerçekten oğlu evlenecek mi acaba,isterseniz çıkmazsınız zorlada çıkartamaz içine sinen bir ev bulmadan da çıkmayın kontratınız var.

Gerçekten oğlu evlenecek mi acaba,isterseniz çıkmazsınız zorlada çıkartamaz içine sinen bir ev bulmadan da çıkmayın kontratınız var.
Orasını bilemiyorum belki doğru söylüyor belki yalan.Tek bildiğim adamdan midemiz bulandı,ev bakiyoruz netten ama öyle ha diyince de ev bulunmuyor ki...bilmiyorum yapicaz bisiler artik..

Evin mülkiyeti ev sahibine de ait olsa, sözleşme olduğu sürece yazılı uyarı yapmadan veya haklı sebep göstermeden sizi evden atamaz. Ev arkadaşım avukat :) Bilgi sağlam. Bu konuda uzmana danışırsanız mağdur olmazsınız.

Back