Yoo sizi öğrendim. Daha çok yazacağım meydan size kalmasınYa ne tırı viri bir kadinsiniz. Sizin gibiler yüzünden kadinlar birbirine düşman. Daha yazmayın olur mu saçma sapan..kimin ne olduğunu bilmeden
İşte derdiniz belli. Size iyi yazmalar. Yazın yazın hoşçakalın.Yoo sizi öğrendim. Daha çok yazacağım meydan size kalmasın
İşini mükemmel yapan başka birisi de aldığı evle geçinmeye çalışıyorYoo sizi öğrendim. Daha çok yazacağım meydan size kalmasın
4bin iyidir. Allah ev sahiplerine vicdan versin1 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş
1750ydi 8500 istedi biz 5000 teklif etmiştik .
4000 düşünüyoruz tavrından dolayı. siz olsanız kac verirdiniz?
merhaba kiram 1200 le başladık 1750 oldu şuan. biz yeni zam 4000 beklerken 8500 istedi. alt komşum ve karşı komşum aynı girmiştik onların 4000 oldu. 1.katin 2000 di 3000 oldu. Ben böyle ne kira artışı gördüm ne duydum. evet çevre de kiralar 7000 8000. Ama biz bilinçsiz insanlar değiliz daha...www.kadinlarkulubu.com
Yiyin birbirinizieviniz var tuzunuz kuru kira veremeyenler icin ciddi bir sayi
Evi olup kiraya veren adamin tek geliri ev degildir bu arti gelirdir ya emeklidir ya da calisandir 2. evini alabilen adsm icin bu ek gelirdirBal gibi de kira geliriyle ev geçindiren var evet fahiş zamlara bende karşıyım ama yüzde 25 de çok az
seni de bir yiyen bulunur aminYiyin birbirinizi
sikayet hatti ?Cikartamaz ben vericim sizi mahkemeye de hatta şikayet et şikayet hattı var.
Anında ulaşırlar ona.
Eğer gerçekten kızı gelecekse ihtar çeker yasal süre 6 ay sonra çıkarsınız ama kiraya veremez verişe bir senelik kirayı size tazmin etmek zorunda.
Aslında var tek geliri kira olan kişiler ilde yada ilçede bir evi olsun cocuguna kalsın diye alıp köyde yaşayan kişiler için tek gelir kaynağıEvi olup kiraya veren adamin tek geliri ev degildir bu arti gelirdir ya emeklidir ya da calisandir 2. evini alabilen adsm icin bu ek gelirdir
Asgari ucreti ev sahibi mi belirliyor, patlayacaginiz kisi ev sahibi degil. Kiralara ve enflasyona cozum bulmasi gerekenler belli... 2 taraf icin de sikinti, umarim cozum bulunur. Şu sartlarda utopik bir istek amaAnlamazlar halden aynı duruma gelmeden herkes düşmüş bir para peşine iddia onun evi bu kadar sanada yapacağım insanlık berde evin içinde oturan hakkı nerde evin içindekine %500 zam yapılırmı küçük bebek var ev bul çık kolaymı askeri ücret 8 bin 7 sini sana verirse neyle geçincek ne yiyip içecek hicmi borç yok
Komik rakam derken kime göre neye göre ev sahibi kirayla geciniyorsa tamam ama geliri varsa kira ek gelir oluyor. biraz kiracıyı düşünmek gerekir bence geçim kiracılar için daha zorYüzde 25 zam ev sahibini mağdur etmekten başka bir işe yaramıyor. Ayrıca bu zaman da 4000 TL çok komik bir rakam
Asgari ucretin dusuklugu herseyin zamli olmasi ev sahiplerinin suçumu sizce? Adam zamaninda calismis para biriktirmis ev almis. 1000 tl de verir kiraya 5000 tl de. Ev sahibide sonucta zamaninda yemedi icmedi aldi o evi. Bence bunun sebebini ev sahiplerine degil hukumete sorun isterseniz niye ulkede hersey bu kadar pahali diye. alt kat yada karsi apartman 5000 e kiraya veriyorsa ben niye 1000 tl kiraya veriyim evimi ben evi alirken kiraci benle birliktemi cekti zorlugunu sikintisini.4000 tl falan diyenler kesinlikle ev sahibi alclsğwşflvlgl Arkadaşlar gerçekten ev sahibine haksızlık falan diyenleri de anlayamıyorum bu ülkede çoğu insan asgari ücretle geçiniyor farkında mısınız ya da tek bir emekli maaşıyla 4000 tl kira verdiklerni düşünün bunun alışverişi var ki bundan kastım da sadece temel ihtiyaçlar her şey ateş pahası olmuş en kötü yağ tuvalet kağıdı salça şeker alsan 500tlden fazla kıyma et hayal oldu meyveyi katmıyorum bile. E sadece marketke bitmyor pazar alışverişi faturalar falan derken insanların kendilerine giyecek alması bile lüks. İnsanların kira geliryle geçindiğini söyleyenler var bu olmamalı ama? Gerçekten insanlar sadece kendi maaşına bakarak konuşuyor.
1 sene çıkaramayacagini anlayınca biz hiç birsey demeden 1 sene daha oturun , kirayı sen belirle dedi sinirli bir şekil de. Kendi kendine küsmüş
1750ydi 8500 istedi biz 5000 teklif etmiştik .
4000 düşünüyoruz tavrından dolayı. siz olsanız kac verirdiniz?
merhaba kiram 1200 le başladık 1750 oldu şuan. biz yeni zam 4000 beklerken 8500 istedi. alt komşum ve karşı komşum aynı girmiştik onların 4000 oldu. 1.katin 2000 di 3000 oldu. Ben böyle ne kira artışı gördüm ne duydum. evet çevre de kiralar 7000 8000. Ama biz bilinçsiz insanlar değiliz daha...www.kadinlarkulubu.com
Asgari ucreti hukumet belirliyor gidin hakkinizi orda arayin ev sahibi ne yapabilir asgari ucret dusukse yada hersey cok pahaliysaPeki eşşek gibi 30 gün boyunca çalışıp 8500tl maaş alan ve bu maaşın neredeyse yarısını kiraya veren insanların hakkı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?