- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.066
- 37
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
kontrat yapılmadıysa yasal olarak önceki kontrat üzerinden devam eder.Canım kontrat geçen sene bitti daha da yapmadık maalesef
Keşke yapsaydık diyorum şimdi öyle pişmanım ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrat yapılmadıysa yasal olarak önceki kontrat üzerinden devam eder.Canım kontrat geçen sene bitti daha da yapmadık maalesef
Keşke yapsaydık diyorum şimdi öyle pişmanım ki..
küçük bir ev kirası panpa.Valla o zamda insanı fena bozuyor. 450 tl
Ah adam olacak kız maalesef eşimin borçları hasebiyle kredi çekemiyoruzEn fazla 1 sene sarkıtırsınız Kontes seneye kontratı yeniliyorum der çevre kiraları söyler ihtar çeker
Çevrede kiralar cidden o kadarsa adam da kendince haklı,şu zamanda kredi çekip evinin parasını odemek daha mantıklı aslında
ev satılsa bile kontrat süresin dolana kadar yeni ev sahibi de sizi evden çıkaramaz..bir dönem bende araştırmıştım ordan biliyorum..diyelim siz 1 Ocak 2015 te kontrat yaptınız..1 Ocak 2016 da yenilenmezse otomatik olarak 1 Ocak 2017 ye uzar..ve bu süre içinde ev satılsa bile yeni ev sahibi süre dolana kadar sizi evden çıkaramaz..Şimdi açıp baktım ben de evet haklısınız ama ille de satacagım goygoyunu yapacak sürekli
Şimdi açıp baktım ben de evet haklısınız ama ille de satacagım goygoyunu yapacak sürekli
İnan evden taşınma fikri ürkütmüyor beni 6 ev taşımış ve bu 6 evin 4 'ü şehir degişikligi olarak gerçekleşmiştir.iki yıl önce hanımlar sadece iki yıl önce ev fiyatları kiralar ne kadar düşüktü. şimdi sanki hepimiz zengin gibi kira ödüyoruz. ev almak hayal zaten. sadece şunu söylemem gerek ev sahibinin bu ekonomiyi fırsat bilip 450 fiyat istemesi alçakça. bizi bu hale düşürenler utansın. konu sahibi çıkma evden. sadece taşınmak bile ne kadar zor bilirsin
Ah adam olacak kız maalesef eşimin borçları hasebiyle kredi çekemiyoruz
aylık 2000 tl sadece kredi borcu ödüyoruz.
Al şimdi de ev kirası 1250
Birikmişim olsa köşede kenarda inan düşünmezdim ama maalesef birikim borca gidince elde avuçta kalan sadece iki kişinin kuru maaşı .
2 sene daha ödeyecegim bir de ben bu borcu düşün.
Kısmet yine de herşey bakalım neler olacak
o zaman B planı olarak sahibinden kira ara netten. belki denk gelir. sen evde kal ama arada siteye bak derimİnan evden taşınma fikri ürkütmüyor beni 6 ev taşımış ve bu 6 evin 4 'ü şehir degişikligi olarak gerçekleşmiştir.
Beni sadece düşündüren kol gibi komisyon gideri diye alınan yüksek paralar ve kızımın okul ve bakıcısına yakın olması
Maalesef tasınmak istesem elimi kolumu saydıgım sebebler baglıyor