Anket ev sahibim 5 kati kira istemisti

Siz olsanız kac tl verirdiniz?

• %25i yani 2250

• 3000

• 4000-4500

• 5000

• 6000

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bende diyorum ki boyle halden anlamayan ev sahiplerine haram zehir zikkim olsun..ben duygusal bir donemde oldugumdan cok fazla sesimi cikarmadim ugrasmadimm dr stresi yasakladigindan.. yoksa hakkimi catir catir arardım.hicte bir bok yiyemezlerdi..ne malina ne guzelligine guvenmiceksin derler.ah ta almicaksin yani..mesela dun sozlesme imzalandi ben parayi verirken hayrıni gorme insallh diye dua ettim.. her seferinde de bu sekilde yatiricam parasını.. hayrini gormesinler firsatci ev sahipleri.. malina guvenme bir kivilcim yeter o malin mulkun yok olur...

5 yıl bile bu şekilde oturması haksızlık değil mi ya. Herseye yuzde yüzün üzerinde zam gelirken kiraların yuzde 25 artması çok saçma.
Mesela 20 bin kredi ödemek için kim bilir hayatınızdan neleri çıkardınız. İnsanlar zorluklarla ev sahibi oluyor kolay değil ki.

akil vermeyide iyi bilirler dengesizler..ozamn ne yapacaksin bacim her haksiz buldugunuz kira parasini versiginizde hayriini gorme benden beter hale gel.de..inan ise yarior ..burdaki bazialrina da bosa cene yorma ev sahiplerini koruma dernegi kurmuslar.galiba oyuzden sinirleirni bile bozma vallahi degmez

Ama olur mu illa ev sahibi suçlu olacak

Bu kadar beddua etmekle zaten sizin karşınıza iyi ev sahibi çıkmaz. Biliyorsunuz beddua döner dolaşır sahibine gider

Haksızlık bencede ama yapacak bişey yok. Kiracı için çok zor olan şartlar ev sahibi icinde çok zor.
Tabiki öyle 20 bin kredi ödemek kolay mı hiç değil. Neden yaptım iki çocuğum var iki evim olsun ileride zorluk yasamasinlar bu konuda istedim. Tek maaşız tamam çok şükür geciniyoruz ama 20 bin kredi ödemekte insanın belini büken bişey yani.

Bedduaya nereye gidiyosun demişler geldigim yere demiş bu kadar beddua ediyorsunuz hayrını göremesin diyorsunuz ya eğer hayrını sizin evinizden goremezse siz uykudayken eve bişey olursa naapcaksiniz. Onun mulku gider o geri döndürür ama sizin canınız geri dönmez. O kıvılcım siz uykudayken çıkarsa kaçacak delik bulamayan siz olursunuz yanlız.

O zaman ederini alamayan her ev sahibide beddua etsin hayrını goremesin haram olsun ederinden az verdiği her kuruş diye. Böyle bişey olabilir mi?

Benim annemin 2 evi var birinde kendi oturuyor birini 3-4 ay oldu kiraya vereli(kredi cekerek mutfak masrafindan ondan bundan kisarak yaptirdi evlerini hep).Izmirin küçük bir ilçesinde yaşıyor.4binden verdi.Asgari ücret bu kadar dusukken birde 3 çocuklu bir aile kadın kayinvalidesiyle yaşıyor.Yinede ben o kadar yükseğe veremem evime baksın benle iyi gecinsin zamanında versin yeter dedi.Daha zamanı gelmeden 1 hafta önceden yatiriyorlar bankaya.Iyi insanlar şimdilik.Ileriki zamanlarda göreceğiz bakalım degisecekmi.

Hadi ya alma mazlumun ahini diyede bosa soylememisler hani bedduadan yola ciktin ya..nice mallariyla ovunen gördüm geride bircok.insandan daha muhtac haldeler.ayrica kacacak delik bulamicagima kararda veren de sen olamazsinayrica ben haksiz yere kazanc saglayan ev sahiplerini baz aldim niye bukadar batti sana kardesim be..hayirlarini gormesinler dedim birde malina guvemme kibilcim yeter dedim senin gibi atasozuyle yola ciktim..beddua etmek mi buherkese satasiorsun.cocuklugunda agir bir travma yasadigin belli yazik sana..ha sende haksiz kazanc saglayanlardansan ki buyuk ihtimallle oyle oldugunu hissetirdin yazdikalrindan sende hayrini görme millet sana dua edecek degil dimi ev sahiplerini koruma dernegi baskani seni :)

O zaman ederini alamayan her ev sahibide beddua etsin hayrını goremesin haram olsun ederinden az verdiği her kuruş diye. Böyle bişey olabilir mi?
O zaman bela okuduğu adamın evinde niye oturuyorlar. Yani ev sahiplerine yükleniyorlar da hiç mi suçlu kiracı yok. Değerinden az kira ödeyen eve zarar veren kirayı bir kaç ay geciktiren fatura bile ödemeyen.

Bunları dün sözleşme imzalarken ev sahibine söyleseydin ya az yüreğin varsa :) paşa paşa attın imzanı çünkü biliyorsun mecbursun sonunda zararlı çıkan sen olursun :) şimdi burda klavye üzerinden yaz tabi kral sensin neyse banlanmaya degmezsin sen her ay ödemeye devam et kirani hadi canım.

Anlamamakta israr eden bir insansin ben sadece ac gozlulerden bahsettim her kiracida haklidir demiorum ev sahipleri tabiki uygun olan neyse onu almalilar fazlasiyal alanlardan doymayanalrdan bahsettm lutfen lavga cikaetan bie kisiloginjz avr ama benden size hicbirsey cikm

Bide o var kirayı ödedikten sonra hayrını görme diye beddua ediliyor
Sen iyimisin benim.nekadar odedigimi benden nekadar alindigini bilmeden neye gore hukum verdin? E dua edeck degilim bu durumda..sen bol bol dua et neye fazladan para oduorsan okey..

Bide o var kirayı ödedikten sonra hayrını görme diye beddua ediliyor

Makul seviyede kira zammı beklenebilir ama yapmayıp yüksek isterse hakkını ararsın. Ama ev sahibine beddua da edilmez zaten yaptığı yanlış her türlü ayağına dolanır. Üstüne beddua edip bundan kendisi de nasipleniyor.

İstiyor ki kiracılar evler bedava olsun.

Sende bizim ne kadar aldığımızı bilmeden salliyorsun. İstanbul gibi yerde 0 evime 1350 kira alıyorum kendimde kiraciydim diye. Şimdi 2 ay sonra kiracim cikicak bende ederi neyse ona vericem tabiki. Evet iki taraftada fırsatçılar var ve kiracim 5 ten fazla yıldır oturuyor yinede hakkımız olan emsal davasını acmadik insaflı olalım diye. Ev sahibiyiz ya direkt beddua ediyorsunuz herkes kan emici degil. Bende yakın zamana kadar kiraciydim halden anlayan insanlarız .Allah fırsat verdi bir daire daha aldım her ay 20 bin kredi ödüyorum.

Vay be nekadar ak8llo cijtun sen imzayi benim attigima sozleme
Hadi ya sozlesmeyi kisilerle benim.yaptigima parasini benim sahsen kisiye verdigimi sanki yanimdaymissin gibi biliorsun saka gibisin ya ben onlarla ve senin gibilerle.muhattab bile olmam o islerle esim ilgilenir ben arabadayken esim ilgilendi..pasa gibi calisir pasa pasa oderim sizler emin olun o kiracilardan daha muhtac haldesiniz..ayrica senden iyi klavye delikanlisi goremedim masallh herkese herseye yetismissin belli bir karakter yapin var kavgaci ve siliksin ve buralarda kendini on plana cikarma derdine dusmussun vahki ne vahh☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…