• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ev sahibim 5 kati kira istemisti

Siz olsanız kac tl verirdiniz?

• %25i yani 2250

• 3000

• 4000-4500

• 5000

• 6000

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Makul seviyede kira zammı beklenebilir ama yapmayıp yüksek isterse hakkını ararsın. Ama ev sahibine beddua da edilmez zaten yaptığı yanlış her türlü ayağına dolanır. Üstüne beddua edip bundan kendisi de nasipleniyor.

İstiyor ki kiracılar evler bedava olsun.
Eğer evin değerinden kat fazlasını istiyorsa kiracı zaten haklı. Ama ben sırf bu anlaşmazlıklar yüzünden evimi iki senedir kiraya vermiyorum

Sende bizim ne kadar aldığımızı bilmeden salliyorsun. İstanbul gibi yerde 0 evime 1350 kira alıyorum kendimde kiraciydim diye. Şimdi 2 ay sonra kiracim cikicak bende ederi neyse ona vericem tabiki. Evet iki taraftada fırsatçılar var ve kiracim 5 ten fazla yıldır oturuyor yinede hakkımız olan emsal davasını acmadik insaflı olalım diye. Ev sahibiyiz ya direkt beddua ediyorsunuz herkes kan emici degil. Bende yakın zamana kadar kiraciydim halden anlayan insanlarız .Allah fırsat verdi bir daire daha aldım her ay 20 bin kredi ödüyorum.
Okadar sabit bir kisilign varki daha fazla cvp vermicm degmezsin gercekten..ben firsatci kiracilarida savunmuorm kardesim kendiminkinden bahsediorum isatnbulda durum tabiki farklidir

Fırsatçı %200 %500 zam yapan ev sahiplerine bende karşıyım. Ama ülkenin ekonomisi ortada . Her şeye %100 zam gelirken kiranın %25 te ev sahibine büyük haksızlık.

Şimdi annemlerin orada aynı evin dengi evlerin kirası 20bin tl den başlıyor. Mevcut kiracı 3.000tl oturuyor. Buna ne kadar yapmalı?

Okadar sabit bir kisilign varki daha fazla cvp vermicm degmezsin gercekten..ben firsatci kiracilarida savunmuorm kardesim kendiminkinden bahsediorum isatnbulda durum tabiki farklidir

Sizin diliniz çok sivri ve ters birisisiniz. Hayata negatif bakan birinin hayatında pozitif şeyler beklemesi enteresan

Sende bizim ne kadar aldığımızı bilmeden salliyorsun. İstanbul gibi yerde 0 evime 1350 kira alıyorum kendimde kiraciydim diye. Şimdi 2 ay sonra kiracim cikicak bende ederi neyse ona vericem tabiki. Evet iki taraftada fırsatçılar var ve kiracim 5 ten fazla yıldır oturuyor yinede hakkımız olan emsal davasını acmadik insaflı olalım diye. Ev sahibiyiz ya direkt beddua ediyorsunuz herkes kan emici degil. Bende yakın zamana kadar kiraciydim halden anlayan insanlarız .Allah fırsat verdi bir daire daha aldım her ay 20 bin kredi ödüyorum.
Ben tabiki ne aliosrsun kiraci ne veiror oralarda bilemem istanbul da oturmuorum oranin şartlarıyla burlar cok farkli ben genelden bahsetmiorum burda bana bizzat satasan sen oldun

Sizin diliniz çok sivri ve ters birisisiniz. Hayata negatif bakan birinin hayatında pozitif şeyler beklemesi enteresan sirf cikarci ev sahibime soylendigim icinmi burdan bunu cikardiniz:)tam tersi hic ters sivri dilli degilim hakedene agzinin payini veririm diyelim ona 🙈 pozitif seyler bekliorum derken!! haksiz kazanc saglayan ev sahibinin acimazsizligini elestirdim diye kotuyumu hakedeiorim soyle dusunen birinin senin seviyesine bile inmicem 👏

Vay be nekadar ak8llo cijtun sen imzayi benim attigima sozleme

Hadi ya sozlesmeyi kisilerle benim.yaptigima parasini benim sahsen kisiye verdigimi sanki yanimdaymissin gibi biliorsun saka gibisin ya🤣 ben onlarla ve senin gibilerle.muhattab bile olmam🤷🙈 o islerle esim ilgilenir ben arabadayken esim ilgilendi..pasa gibi calisir pasa pasa oderim sizler emin olun o kiracilardan daha muhtac haldesiniz..ayrica senden iyi klavye delikanlisi goremedim masallh herkese herseye yetismissin belli bir karakter yapin var kavgaci ve siliksin ve buralarda kendini on plana cikarma derdine dusmussun vahki ne vahh☹
Sen dedin ya dün imza attık sözleşme yaptık diye fal mi açıp bilicem ben nerden bileyim yoksa AA deli mi ne 😁😁

%25 kısıma da girmiyor. Yani 15bin yapsa yasalar dur demeyecek. Yaptığı rakam 6.000 - 7.000tl. Konuşup orta yolu bulacaklar
Eğer yasalar 15 bin TL yi uygun görüyorsa orta yolu bulmasın hak neyse odur. Bu arada annenizin evi nerde yani normal şartlarda değeri ne kadar

Eğer yasalar 15 bin TL yi uygun görüyorsa orta yolu bulmasın hak neyse odur. Bu arada annenizin evi nerde yani normal şartlarda değeri ne kadar

Üsküdar - Libadiye 105 m2 depreme dayanıklı ara kat

5 yıl bile bu şekilde oturması haksızlık değil mi ya. Herseye yuzde yüzün üzerinde zam gelirken kiraların yuzde 25 artması çok saçma.
Mesela 20 bin kredi ödemek için kim bilir hayatınızdan neleri çıkardınız. İnsanlar zorluklarla ev sahibi oluyor kolay değil ki.
Aslında kanunların ev sahipleri için bir şeyler yapması gerekiyor

düşündüğüm icin 5000 teklif etmiştim ki ben zaten seneye çıkacağım...
4.000tl iyidir bence.
Karsi komsunuz da onu veriyormuş. 8.500tl nedir yani 1.750tl den.
Tamam herşey zamlandı anlıyorum ama kiracılar da taş mı yesin, oturup duvar mi kemirsin böyle acayip zamlar yapılmamalı, zaten 5.000tl demişsiniz hala 8.500 tl diye diretmek neden? Ne siz ne o zorlanmazdıniz ortayi bulsaydınız. Boylesine %25 ideal aslında ama yine de insanlık sizde kalsın.

Kim demiş 200 binlik ev 2 milyon oldu satarken daha düşüğe satsın diye de böyle bir örnek verdiniz asil bu örnek ne alaka ? Kanun ne diyorsa o yüzde 25 ise 25 o kadar. Uğraşmak istemeyen kiraya vermesin o zaman da millet de ev sahiplerinin saçma sapan keyfine göre taşınıp çıkmasın habire. kiracıyı çıkarırken nakliye ücretini ev sahibi mi ödeyecek de yani çocuk oyuncağı mı bu yok 1 yıl otur beğenmedim verdiğin kirayı çık demek enflasyonu kiracı mı yapıyor kiracı bedavaya mı oturuyor .allahtan ev alıyoruz da seneye kadar ugrasmiyoruz ev sahibinin paşa keyfiyle.
Hah cok yaşa ağzın bal yesin bikere yasa belli yüzde 25 fazlası işgüzarlık arkadaşım o zaöan evini kiraya vermicek verilen örnekler o kadar saçma ki anlatamam bide biride evde karısı oturmasın kalksın calışsın ya da ailesiyle beraber otursunlar demiş şaka gibi kafalar😂😂😂 bu zihniyetler 1 adım ileri gidemeyiz zaten ben neden kira veremiyorm diye ailemle oturmak zorında kalıyorm bunu sorgulamıyor da otursun diyo ya da ev hanımı olmaısn kalksın claışsn bir zahmet diyo kafalra bak yazık yazık

Hah cok yaşa ağzın bal yesin bikere yasa belli yüzde 25 fazlası işgüzarlık arkadaşım o zaöan evini kiraya vermicek verilen örnekler o kadar saçma ki anlatamam bide biride evde karısı oturmasın kalksın calışsın ya da ailesiyle beraber otursunlar demiş şaka gibi kafalar😂😂😂 bu zihniyetler 1 adım ileri gidemeyiz zaten ben neden kira veremiyorm diye ailemle oturmak zorında kalıyorm bunu sorgulamıyor da otursun diyo ya da ev hanımı olmaısn kalksın claışsn bir zahmet diyo kafalra bak yazık yazık
Niye kira veremediğini sorgulamak daha mantıklı sanırım.

Back