- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Haklısınız konunuzu dağıttım kusura bakmayın.
Anladığım kadarı ile hukuk okuyup 3 yıl sıkıntılara katlanmakta fayda var...
Banada icrayı öneriyorlar.ben şu an icraya bakıyorum icra üzerine. ileride bir banka dosyaları bulursam anlaşıp ohh deyme keyfime. şu an tek yaptığımız imza. taahhüdü ihlal açma. itirazın iptali açma.vs..
Banada icrayı öneriyorlar.
Ama hayırlısı bakalım...
Alınmış alınmıştır ben olsam alırdım :) ama kredili değilde mütahite borçlanma olmaz mı. kredili işten hayır gelmiyor pek..[/QUOT
valla mtahite borçlanma büyük projelerde oluyor. diğerlerinde yok maalesef canım
nedir bu ev merakı insanlarda anlamış değilim. tamam bi ev aldın ikinci de eyvallah diğerleri nedir yahu? insanlar iki göz bi gecekonduda otururken bu kadar keyfimize düşkün olmak biraz bencillik.
bizde villadan gelmedik bu günlere. belki bizde gecekonduda doğduk olamaz mı? keyfillik değil bu. borca girip ileriyi düşünmek mi diye sorulan bir soru.
Ne yapsın kazandığını harcasın mı? en azından şimdinedir bu ev merakı insanlarda anlamış değilim. tamam bi ev aldın ikinci de eyvallah diğerleri nedir yahu? insanlar iki göz bi gecekonduda otururken bu kadar keyfimize düşkün olmak biraz bencillik.
bizde villadan gelmedik bu günlere. belki bizde gecekonduda doğduk olamaz mı? keyfillik değil bu. borca girip ileriyi düşünmek mi diye sorulan bir soru.
Ne yapsın kazandığını harcasın mı? en azından şimdi
tasarruf yapıyor.yarın birgün çocuğu olduğunda ona yatırım yapmış olacak.
Herkesin geliri farklı sonuçta. İmkanlar el veriyorsa almak mantıklı tabi harcamaktansa[/QUOTE3
birden fazla ev almayan insanlar kazandığını harcıyor mu? tasarruf bence ev alıp kenara koymak değil. günümüzde en iyi yatırım ki bu yatırım gelecek amaçlıysa tarla almaktır. alırsın koyarsın 10 sene sonra sana katlaya katlaya geri döner. ama 1 ev 1 ev olarak kalır. yani ben sırf 2 3 evi var desinler diye almam. çocuğumun geleceğini de o evlere bağlamam
siz buradaki yorumlara kulak asmayın en açık şekilde yazmışsınız.
ama bence ev almak yerine arsa alın arsa epey bir para ediyor..
Ya bir laf varya zenginin malı züürdün çenesi diye..dedim kajmer bana sayıcak bildirim de görünce.. içim rahatladı yorumu görünce..ohh