Ev alsam mı almasam mı

Haklısınız konunuzu dağıttım kusura bakmayın.
Anladığım kadarı ile hukuk okuyup 3 yıl sıkıntılara katlanmakta fayda var...

ben şu an icraya bakıyorum icra üzerine. ileride bir banka dosyaları bulursam anlaşıp ohh deyme keyfime. şu an tek yaptığımız imza. taahhüdü ihlal açma. itirazın iptali açma.vs..

Alınmış alınmıştır ben olsam alırdım :) ama kredili değilde mütahite borçlanma olmaz mı. kredili işten hayır gelmiyor pek..

anladım..senin özel mesaj kutun kapalı galiba bişi yazacaktım.. düşün taşın kararını ver...

nedir bu ev merakı insanlarda anlamış değilim. tamam bi ev aldın ikinci de eyvallah diğerleri nedir yahu? insanlar iki göz bi gecekonduda otururken bu kadar keyfimize düşkün olmak biraz bencillik.

nedir bu ev merakı insanlarda anlamış değilim. tamam bi ev aldın ikinci de eyvallah diğerleri nedir yahu? insanlar iki göz bi gecekonduda otururken bu kadar keyfimize düşkün olmak biraz bencillik.

bizde villadan gelmedik bu günlere. belki bizde gecekonduda doğduk olamaz mı? keyfillik değil bu. borca girip ileriyi düşünmek mi diye sorulan bir soru.

bizde villadan gelmedik bu günlere. belki bizde gecekonduda doğduk olamaz mı? keyfillik değil bu. borca girip ileriyi düşünmek mi diye sorulan bir soru.

boşver canım iyi yapıyosun kendini sağlama almakla, bu devirde evlatların bile malın mülkün maaşın varsa bakılıyor..bir tanıdıgımın eşi öldü hem eşinden hem devletten maaş bağladı çocuklar birbirine girdi anneye bakmak için..güçlü olmaktan zarar gelmez...

Ne yapsın kazandığını harcasın mı? en azından şimdi
tasarruf yapıyor.yarın birgün çocuğu olduğunda ona yatırım yapmış olacak.
Herkesin geliri farklı sonuçta. İmkanlar el veriyorsa almak mantıklı tabi harcamaktansa

ben sadece ikiden fazla eve karşıyım. bu da benim şahsi görüşüm. siz insanlara fikirlerini sormuşunuz ben de kendi fikrimi söyledim. yatırım yapmak güzel bişey tabi bu yaşınızda yapmayıp ne zaman yapacaksınız ama bunu ev almak yerine daha farklı alanlarda kullanabilirsiniz. bi ev size kiradan başka bişey getirmez.

Eğer zorlanicaksam,biseylerden kisicaksam almazdim ben. Evim varken yani,yatırım amaçlı. Ama zorlanmayacaksan al tabi, yatırım yapmak güzel şey,ama arkadaslarin dediği gibi farklı yatırım araçları da dusunebilirsin,ileride degerlenecek cinsten arsa, yada ev olsada kiraya vereceksin madem daha uygun birşeyler olabilir.

dedim kajmer bana sayıcak bildirim de görünce.. içim rahatladı yorumu görünce..ohh
Ya bir laf varya zenginin malı züürdün çenesi diye..
Keşke rakam vermeseydin ama çünkü inan ben bazı yorumlarda resmen çekememezlik gördüm..
Ayrıcada sen açık açık yazmışsın, burada yorumlarda laf arası görgüsüsüzlük yapan o kadar çok kişi var ki. Mesela çocuğu olmayan ve bunun için üzülen kadınlara "üzülme canım benim 3 tane var , inan bana onlarla uğraşmakta aşırı zor. inşallah 4. olmaz" diye saçma bir teselli verenine bile rast geldim.

umze
siz tarlayı bir yatırım aracı olarak görüyorsunuz ama ben göremiyorum malesef.
20 sene olcakta hala değerlenecek.iyi yerden almaya kalksan ev değerinde zaten.
diğer türlü değerlenmiyor.ev alır kiraya veririm.o parayla da çocuğu okuturum.
Evleneceği vakitte üstüne para koyar evini alırım.aylık 1.000 tl kira geliri
hiç azımsanamayacak bir miktar.
ayrıca 2-3 tane evi var desinler diye de alma fikri bana saçma geldi.onu düşünerek yatırım yapmıyoruz sonuçta.
bende okuduğum işe girdim 23 yaşında babam sayesinde ev sahibi oldum.kira vermedim.
şimdide ben kira veriyormuş gibi her ay çocuğuma yatırım yapıyorum.
bana mantıksız gelmedi.siz yatırım aracı olarak tarla alırsınız başkası ev alır.
büyütülecek bir mevzu değil.

ilerde çalışmayacağım diyorsanız alın derim. ama bencede evin değerini yazmak doğru değil. konuyla ilgiisde yok. kimsede sormamış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…