Seni çok iyi anlıyorum.. Benim de nişanlım benzer durumdaydı. Beni, ailemi, arkadaşlarını dolandırdı bu şekilde. Dolandırmak demeye bile dilim varmıyor ya sen anla. Çok illet bir durum. Asla söylediklerine güvenme. Yenisini alacağım, daha iyisini yapacağım cümleleri ilerleyen zamanlarda 'kaybettiklerimi kazanmak için oynadım'a dönüyor. Senin için 2 işte çalışırım diyen nişanlım aslında bunu sevgisinden söyle de gerçekte eline 5 lira geçti ben bunu 10 yaparım oynayarak diyor. Seni sevmiyor diyemem seviyordur elbet eşisin, çocuğunun annesisin. Ama duygularının önüne geçen hazları var bu insanların. Aylardır bu konuda psikolojik tedavi görüyorum çünkü anlamıyorum. Beni seviyor, ağlıyor, özür diliyor. Ama yaptıkları kabul edilebilecek şeyler değil. E seven insan bunu yapar mı bana? diye soruyorum. Yapıyormuş. Eşini dövüp dövüp seviyorum diyen insanlar gibi. Bu da psikoloğumun sözüdür. Böyle bir sevgi sen istiyor musun önemli olan o. Çünkü gerçekten dibi olmayan bir kuyu bu. Benden ne krediler gitti ona arkadaşlarından da aynı şekilde. Ailemin takılarını aldı, nişan takılarımızı da. Eniştemi dolandırdı işe gireceğim diye. Arkadaşlarına zor durumdayım demiş. Bana ne yalanlar ne yalanlar.. Yüzüme gülerken içinden geçenleri ve yaptıklarını öğrendikten sonra midem kaldırmadı. Beni salak yerine koyan, arkamdan iş çeviren bir insan.. Ve gerçekten 1 yanlışını görmediğim, evimin içindeki insandı bu. Altınlarımızı satıp aylarca saklayıp bizimle yaşamaya devam eden kişi bu. Ayrıldığım için karşılığında da ben suçlu oldum gözünde. Affedebilirdim çünkü onun bakış açısıyla ama bu normal düşünce tarzı değil. Onlar normal düşünmüyorlar. Gerçekten 1 geçse eline 2 yaparım deyip gözleri dönüyor. Dikkatli olmak fayda etmeyecektir. Elden de para alabilir arkadaşlarından. Ki o da öyle yapmışlığı var. Yapma nolur. Daha güzel şeyleri hak ediyoruz..