- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
massalhh massallahhhh magdem evlerin var yazlık al bari hangi seehirdesin bilmiyorum ama istanbulsa tekirdag gibi yerlerden al büyük bi arsa yap bi yazlık hafta sonlari gidersin sahsen suan ben,m kenardam 150 binim bile olsa yaparım
Kendi eviniz var galiba,alacağınız evide kiraya mı vereceksiniz.Eğer imkanınız varsa alın,alacağınız evin fiyatı ne kadar peki?Eğer alacak iseniz özellikle üniversite civarını tercih ederseniz yatırım için daha uygun olur.Kızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.
fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..
annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.
Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )
Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..
alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...
istanbulunsultanı hepsini sat saray al bence
istanbulunsultanı hepsini sat saray al bence
Kendi eviniz var galiba,alacağınız evide kiraya mı vereceksiniz.Eğer imkanınız varsa alın,alacağınız evin fiyatı ne kadar peki?Eğer alacak iseniz özellikle üniversite civarını tercih ederseniz yatırım için daha uygun olur.
ya istanbulun göbeğinde oturunca ev fiyatları mağlumunuz
Tamam da evlerin bedelini neden yazıyorsunuz ki onu anlamadım ne gerek var?
eee arsa al belli yerderde cok daha iyiy 50 bine ne arsalar var istanbul dısına tabi bu arada yani babaın yazlıgı baska senin her hafta sonu gidicein yer baska cumadan gider pazar gelirsin karasu uzak baya bu arada hangi sehirdesinya istanbulun göbeğinde oturunca ev fiyatları mağlumunuz
BENCEDE TAM ANLAMIYLA Bİ GÖRGÜSÜZLÜKTamam da evlerin bedelini neden yazıyorsunuz ki onu anlamadım ne gerek var?
eee arsa al belli yerderde cok daha iyiy 50 bine ne arsalar var istanbul dısına tabi bu arada yani babaın yazlıgı baska senin her hafta sonu gidicein yer baska cumadan gider pazar gelirsin karasu uzak baya bu arada hangi sehirdesin
aa mesela esenyurtta saadet dere mahallesinde toruum a yakın 150 bine 1 tane daire alabilrisin
Kızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.
fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..
annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.
Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )
Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..
alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...