Ev alsam mı almasam mı

Yani buna görgüsüzlük denir mi bilmem ama paramı çatır çatır yiyim mi, her yaz tatile gitmek isterim bu sene Fethiye ' ye gidicem, babamın yazlığı var, babam bana büro açıcak , ablamın kuzenlerin ekstra evleri var tarzı cümleler bana göre pek hoş değil...

aman aman aman aman aman sorular üzerine verilmiş cevapları tek elde birleştirmişsiniz.. yazlık al diyene her yıl başka yerlere gitmek istiyorum bu sene fethiye dedim... dükkan al diyene babam büro açıcak dedim..ekstra evleri var bende olsun diye istiyorum yazdım okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ben görgüsüzlük olarak görmedim valla fiyat belirtmesini.Zaten konu sahibi belirtmeseydi sorulurdu ben sorardım şahsen. arkadaşım zaten ailenden ev gelicekmiş arsaya yatırım yap bence ilerde mütahite verirsin birden çok evin olur. Çocukların için yapacağın en güzel yatırım bu olur bence. Allah daha çok versin size de, herkese de, bize de:KK70:

teşekkür ederim canım

yeni ev aldığınızda ödemede zorlanacak mısınız?

yani mesela günlük yaşantından kısmak gerekecekse, yazın tatile gitmeni engelleyecekse alma.

ama alınmış her zaman alınmıştır ve İstanbul'da gayrimenkul yatırımı en iyi yatırımdır.

gelecek olan evler varmış, ama ben her zaman elimdekine bakarım. gelmesini planladıklarım gelirse ne ala.

Aylık geliri 3000 tl olan biri bu kadar krediye gireyim mi dese cevap hayır
Aylık geliri 13000 tl olan birine cevabım evet
Yani kredi ödedikten sonra elinize ne kadar kalacak önemli olan bu
Bir de aylık harcamalarınız ne kadar

Örneğin
Kuaföre ayda kaç tl harcarsınız?
Sağlık harcamalarına ayda kaç tl harcarsınız?
Dışarıda yemek yemek, tatile gitmek size ne kadara malolur?

Aylık geliriniz ne kadar?

evet işte tam bu .. aylık gelirim 13.000 tl değil yani zengin değilim..

ödeyeceğim kredi 3500 tl civarı olacak.

sonrasında elime kalan 2000 tl civarı.

yeni ev aldığınızda ödemede zorlanacak mısınız?

yani mesela günlük yaşantından kısmak gerekecekse, yazın tatile gitmeni engelleyecekse alma.

ama alınmış her zaman alınmıştır ve İstanbul'da gayrimenkul yatırımı en iyi yatırımdır.

gelecek olan evler varmış, ama ben her zaman elimdekine bakarım. gelmesini planladıklarım gelirse ne ala.

evet haklısınız .. engel teşkil edicek biraz o yüzden ailem hayatını yaşa diyor.

TE="istanbulunsultani, post: 39245813, member: 632558"]Kızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.

fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..

annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.

Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )

Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..

alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...[/QUOTE]
Arkadasim maaşallah öncelikle ....ben ev almani oneririm.benim de en büyük hayalimdir ev alnak.bir yakinimiz ev aldi 2 yilda evin fiyati epey degerlendi.hem ne yapiliyorsa gençlikte yapiliyor.kira gelirin olur ne guzel. Fazla mal goz cikaftmaz :)

evet işte tam bu .. aylık gelirim 13.000 tl değil yani zengin değilim..

ödeyeceğim kredi 3500 tl civarı olacak.

sonrasında elime kalan 2000 tl civarı.

maaşından her ay 3000 TL civarı arttırabiliyor musun peki?
2000 TL aylık harcamaların yetecekse, alman mantıklı.

şimdi yazacaklardır 2000 TL ile 4 kişilik aile geçiniyor diye..
ama herkesin yaşam standartları farklı arkadaşlar.

Bende burda özel üniversite yazsam okuyabilir miyim diye düşünüp durayım.
Zengin babamız olmadıki (olanıda yedi bitirdi) Kader işte :confused:

Bende burda özel üniversite yazsam okuyabilir miyim diye düşünüp durayım.
Zengin babamız olmadıki (olanıda yedi bitirdi) Kader işte :confused:

kaderle ilgisi yok canım. bende ailemden uzakta 4 yıl üniv okudum. mal var ama nakit çok yoktu o zaman. öğrenim kredisiyle geçti hayatım.

kaderle ilgisi yok canım. bende ailemden uzakta 4 yıl üniv okudum. mal var ama nakit çok yoktu o zaman. öğrenim kredisiyle geçti hayatım.
Eeee bu saydıkların nasıl oldu? :KK57:
Ben memurum 2bin tl gelirim var özelde hukuk okumak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum :KK12:
Okusam bende çok kazanacamda :KK53:

Eeee bu saydıkların nasıl oldu? :KK57:
Ben memurum 2bin tl gelirim var özelde hukuk okumak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum :KK12:
Okusam bende çok kazanacamda :KK53:

ya evimizi k.pederim aldı ..babamın evi diğeri de. benim alacağım da kendi kazancım olacak. bileziklerim altınlarım vs.bozdurduktan sonra kredi çekicem .

bende hukuk fakültesi mezunuyum.

ya evimizi k.pederim aldı ..babamın evi diğeri de. benim alacağım da kendi kazancım olacak. bileziklerim altınlarım vs.bozdurduktan sonra kredi çekicem .

bende hukuk fakültesi mezunuyum.
Aaaa süpermiş :KK49:
Avukat mısın? Nerden mezunsun? Ne zaman mezun oldun? Sence ne yapıp edip borçla dahi olsa hukuk okumam mantıklı mı? :KK48:
Bulmuşken sorayım :-)

Aaaa süpermiş :KK49:
Avukat mısın? Nerden mezunsun? Ne zaman mezun oldun? Sence ne yapıp edip borçla dahi olsa hukuk okumam mantıklı mı? :KK48:
Bulmuşken sorayım :-)

evet.ankara üniversitesi. 2010 yılında bitirdim.

valla yılda 1000 e yakın mezun var. şu an baro siciline kayıtlı 80.000 yakın avukat vardır. İş bulunur ama temel hangi hukuk dalında ilerleyeceğin önemli.

evet.ankara üniversitesi. 2010 yılında bitirdim.

valla yılda 1000 e yakın mezun var. şu an baro siciline kayıtlı 80.000 yakın avukat vardır. İş bulunur ama temel hangi hukuk dalında ilerleyeceğin önemli.
Çok fazla mezun var biliyorum. İdari yargıda çalışıyorum ben. Oldukça hakimim bu dala.
Mezun olduktan sonra yine idari yargıda devam etmeyi ama yanında aile ve ceza davalarıyla da ilgilenmek istiyorum.
Şimdi bir sendikada yöneticiyim. En kötü ihtimalle sendikada avukat olacağım.
Ankarada amcam 30 yıllık avukat. Onunla da çalışabilirim.
Şu an önemli olan kısım kazanıp okumak..

Çok fazla mezun var biliyorum. İdari yargıda çalışıyorum ben. Oldukça hakimim bu dala.
Mezun olduktan sonra yine idari yargıda devam etmeyi ama yanında aile ve ceza davalarıyla da ilgilenmek istiyorum.
Şimdi bir sendikada yöneticiyim. En kötü ihtimalle sendikada avukat olacağım.
Ankarada amcam 30 yıllık avukat. Onunla da çalışabilirim.
Şu an önemli olan kısım kazanıp okumak..

adaletten geçişte yapabilirsin 3.sınıftan alan okullarda var yada yurt dışında 3.sınıftan başlatan.

adaletten geçişte yapabilirsin 3.sınıftan alan okullarda var yada yurt dışında 3.sınıftan başlatan.
2014 haziranda adaleti bitirdim. Devlet için gereken yeterli puanı alamadım.
Özelleri de yazamadım çok yüksek fiyatları.
Bu sene yine dersaneye gidiyorum hazırlanıyorum ve devlet olmadığı takdirde özellerden birini yazmayı düşünüyorum.
3'ten başlatan çok az ve bilgi aldığım hukukçular asla 3'ten başlamamı önermiyorlar.
2'den başla yoksa çok zorlanırsın eksik bilgi almış olursun diyorlar.

2014 haziranda adaleti bitirdim. Devlet için gereken yeterli puanı alamadım.
Özelleri de yazamadım çok yüksek fiyatları.
Bu sene yine dersaneye gidiyorum hazırlanıyorum ve devlet olmadığı takdirde özellerden birini yazmayı düşünüyorum.
3'ten başlatan çok az ve bilgi aldığım hukukçular asla 3'ten başlamamı önermiyorlar.
2'den başla yoksa çok zorlanırsın eksik bilgi almış olursun diyorlar.

ya haklısıın eksik bilgi ama bu maddeleri yaşayarak öğreniyorsun.sor bakalım hmk 120 madde kim hatırlar..

Canım ne güzelki kayınpederden ev gelmiş size keşke şu an evlenecek olanlarada böyle nimetler görse..de çiftler maddi sıkıntılara girmeseler..vee ne güzel babandanda kalacakmışş allah uzun ömür versin babana.. keşke benim babamdanda kalabilse sevinmezmi insan ben (görgüsüzlük )yaptığını düşünmüyorum bunu söyliyenlerde niye söylemiş anlamadım.. 26 yaşındasın ev alma imkanın varsa al tabiki senin emeğin olduğu için daha bir mutlu olursun ama bir önceki yorumdada yazmıştım azıcık yaşamakta lazım bu dünyada şuna inanıyorum ben mevla sağlık versin hepimize şu hayatın bir yerlerinden tutunup yaşayalımm..rabbim sağlık içinde huzur içinde dünya nimetleriyle yaşamayı nasip etsinn...ben 10 yıl kredi çektim aldığım ev 130 tl idi şuan 220 yi zorluyor ne mutlu bana keşke babamdan olsaydı fenamı olurdu ayağımı daha sağlam basardım..yada kayınpederdenn..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

Canım ne güzelki kayınpederden ev gelmiş size keşke şu an evlenecek olanlarada böyle nimetler görse..de çiftler maddi sıkıntılara girmeseler..vee ne güzel babandanda kalacakmışş allah uzun ömür versin babana.. keşke benim babamdanda kalabilse sevinmezmi insan ben (görgüsüzlük )yaptığını düşünmüyorum bunu söyliyenlerde niye söylemiş anlamadım.. 26 yaşındasın ev alma imkanın varsa al tabiki senin emeğin olduğu için daha bir mutlu olursun ama bir önceki yorumdada yazmıştım azıcık yaşamakta lazım bu dünyada şuna inanıyorum ben mevla sağlık versin hepimize şu hayatın bir yerlerinden tutunup yaşayalımm..rabbim sağlık içinde huzur içinde dünya nimetleriyle yaşamayı nasip etsinn...ben 10 yıl kredi çektim aldığım ev 130 tl idi şuan 220 yi zorluyor ne mutlu bana keşke babamdan olsaydı fenamı olurdu ayağımı daha sağlam basardım..yada kayınpederdenn..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

yok kadın görgüsüz yaftası yapıştırdı kenara çekildi gitti..peşinden gelende aynısı.. her neyse çok ta umrumda değil. ben zaten almama konusunda hayatımı yaşasam mı diye düşündüm. farklı fikir duymak için sordum.kararsız kaldığım için.

X