- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Aynen canım....Ya bir laf varya zenginin malı züürdün çenesi diye..
Keşke rakam vermeseydin ama çünkü inan ben bazı yorumlarda resmen çekememezlik gördüm..
Ayrıcada sen açık açık yazmışsın, burada yorumlarda laf arası görgüsüsüzlük yapan o kadar çok kişi var ki. Mesela çocuğu olmayan ve bunun için üzülen kadınlara "üzülme canım benim 3 tane var , inan bana onlarla uğraşmakta aşırı zor. inşallah 4. olmaz" diye saçma bir teselli verenine bile rast geldim.
ilerde çalışmayacağım diyorsanız alın derim. ama bencede evin değerini yazmak doğru değil. konuyla ilgiisde yok. kimsede sormamış zaten.
Ya bir laf varya zenginin malı züürdün çenesi diye..
Keşke rakam vermeseydin ama çünkü inan ben bazı yorumlarda resmen çekememezlik gördüm..
Ayrıcada sen açık açık yazmışsın, burada yorumlarda laf arası görgüsüsüzlük yapan o kadar çok kişi var ki. Mesela çocuğu olmayan ve bunun için üzülen kadınlara "üzülme canım benim 3 tane var , inan bana onlarla uğraşmakta aşırı zor. inşallah 4. olmaz" diye saçma bir teselli verenine bile rast geldim.
rakam vermeseydim keşke elim kırılaydı
öyle deme. Boş ver herkesin kendi görüşü , burada bir çok türden insan var sana göre belki 300.000 normaldir ama x e göre çoktur. O yüzden her yoruma saygı duy ama önemseme.. Ve dediğim gibi bence arsa al. Babam zamanında bir arsa aldı , herkes ay ne gerek var vs dedi şuan arsayı 7 katına satıyor..Ev almakta mantıklı ama
eğer yazmasaydı %1000 sorulacaktı bunu sizde çok iyi biliyrosunuz. Bu konuda yüklenmenize bir anlam veremedim ben..ilerde çalışmayacağım diyorsanız alın derim. ama bencede evin değerini yazmak doğru değil. konuyla ilgiisde yok. kimsede sormamış zaten.
bak benim babam sarı gazi tarafından almıştı , sende bu taraflardan bakabilirsinarsa nerden alınır ki ist dışında bir yer bilmiyorum
evet evet her ikiside güzel yatırım bir tanecik oğlum var mevlam ömür versin allah nasip ederse şu borcum bitsin oğlumada alacağım çekmesin bizim gibi sıkıntı evlenicek yaşa gelince hiç olmassa allah razı olsun anam babamdan desin çalışsın baksın külfetine kerata..öyle deme. Boş ver herkesin kendi görüşü , burada bir çok türden insan var sana göre belki 300.000 normaldir ama x e göre çoktur. O yüzden her yoruma saygı duy ama önemseme.. Ve dediğim gibi bence arsa al. Babam zamanında bir arsa aldı , herkes ay ne gerek var vs dedi şuan arsayı 7 katına satıyor..Ev almakta mantıklı ama
allah seni netmeyee.Been de bir çok konuda evi fiyatını belirttim ama herhhalde düşük olduğu için kimse önemsemeyip kıskanmadı
zaten hayat yeterince zor, herşey çok pahalı birde insanlar burada yazıyor ya bize babamız mı aldı vs diye iyi ama alsa kötümü olurdu? hayata 1 adım önden başlardı. Ben bu tarz yorumları iyi niyetli bulmuyorum. Yani kendilerine babaları veya kayın pederli ev verse ah hayır istemiyoruz derlermiydi acaba..Kadın gençken çalışıp yaşlanınca rahat etmek istiyor ve bence çoook mantıklı olanı yapıyor. Bu arada inşallah sende hayalini gerçekleştirisin Şefimevet evet her ikiside güzel yatırım bir tanecik oğlum var mevlam ömür versin allah nasip ederse şu borcum bitsin oğlumada alacağım çekmesin bizim gibi sıkıntı evlenicek yaşa gelince hiç olmassa allah razı olsun anam babamdan desin çalışsın baksın külfetine kerata..
hahaha Koalina senin verdiğin fiyat onlara düşük gelmiştir. Değişik bir ortam burasıBeen de bir çok konuda evi fiyatını belirttim ama herhhalde düşük olduğu için kimse önemsemeyip kıskanmadı
seninle aynı fikirdeyim inşallah canım anayım ben madem atalardan kalmamış oğlumun cocuğu desinki bize bu evler atalardan kaldı..ben mezardaykenn. abovvv.. aile birlik olup evlatlarını düşünmelii.zaten hayat yeterince zor, herşey çok pahalı birde insanlar burada yazıyor ya bize babamız mı aldı vs diye iyi ama alsa kötümü olurdu? hayata 1 adım önden başlardı. Ben bu tarz yorumları iyi niyetli bulmuyorum. Yani kendilerine babaları veya kayın pederli ev verse ah hayır istemiyoruz derlermiydi acaba..Kadın gençken çalışıp yaşlanınca rahat etmek istiyor ve bence çoook mantıklı olanı yapıyor. Bu arada inşallah sende hayalini gerçekleştirisin Şefim
Tamam evin fiyatını yazmissinizda çatır çatır parami yemeliyim falan enteresan.Bence gayet güzel bi evim var memnunum babamdanda kalacak yatırım amaçlı bi ev daha almalimiyim yazabilirdin. Bu kadar çok gzl evim var bilmem kaç binlira çatır çatır parami yesem falan bu ayrıntılar kimseyi ilgilendirmez bu polemikte bitmez umarım konunun kapatılır insanlar gerçekten ihtiyacı olanların dertlerini okur ve ilgilenirKızlar çok şükür güzel bir evim var şu an ki değeri 350.000 tl civarı.Bu arada evliyim.
fakat ben yatırım amaçlı bir ev almak istiyorum güzel bir ev için de 3-4 yıl borç ödemem gerekecek..
annemler diyor ki gençliğini yaşa borç ödemekle mi geçireceksin en güzel yıllarını diyorlar.Zaten babanda verecek ev diyor. Ayrıca babam dan da yine 400.000 tl ye yakın bir ev kalıcak 2 yıl içinde yapılıyor.
Kararsız kaldım. Borca girsem mi girmesem mi tamam gelecek ev var ama ben o zaman çalışmayı pek düşünmüyorum. 2 yerden kira gelirim olsun istiyorum..(Ablamın abilerimin ekstra evleri var kuzenlerimin vs. )
Sizce borca girmeli miyim yoksa çatır çatır paramı yemeli miyim ..
alacağım ev 5 sene sonra olacak 2 katı...
eğer yazmasaydı %1000 sorulacaktı bunu sizde çok iyi biliyrosunuz. Bu konuda yüklenmenize bir anlam veremedim ben..
fikir sordum ben sadece fikir değerini yazan ellerim kırılsın. görgüsüz olduk ya. Sanki kendimi üstün gösterip başkasını ezen bir durum paylaştım. sanki birini maddi açıdan ezmişim gibi gösterilmeye çalışıldı.Ardımdan yorum yapılabilir tabi ..ama ben ezici dalga geçici küçük düşürücü birileriyle kıyaslayıcı rencide edici birşey yazmadım..