Ev alsam mı almasam mı

Ben görgüsüzlük olarak görmedim valla fiyat belirtmesini.Zaten konu sahibi belirtmeseydi sorulurdu ben sorardım şahsen. arkadaşım zaten ailenden ev gelicekmiş arsaya yatırım yap bence ilerde mütahite verirsin birden çok evin olur. Çocukların için yapacağın en güzel yatırım bu olur bence. Allah daha çok versin size de, herkese de, bize de

Valla maşallah ne diyim 10 senedir kırayadayım.hergün allaha yalvarıyorum bi evi bile çok görüyo bana .para parayı çekiyo demekki.

ben olsam arsa alırdım...

Maşallah hakkaten para parayı çekiyor mu nedir Allah daha çok versin canım gözümüz yok yanlış anlama. Ama ekonomistlerle filan görüşsen daha iyi sanki, iyi bir yatırım çünkü maliyet yönünden senin ki. Arsa mantıklı gibi gelecek vaadeden bir yerden. Bunun yanında profil fotondan belli inançlısın , zekatı da var bunların bilgin olsun diye yazıyorum. öğrenci de okutabilirsin , ahirete yatırım olarak

Aylık geliri 3000 tl olan biri bu kadar krediye gireyim mi dese cevap hayır
Aylık geliri 13000 tl olan birine cevabım evet
Yani kredi ödedikten sonra elinize ne kadar kalacak önemli olan bu
Bir de aylık harcamalarınız ne kadar

Örneğin
Kuaföre ayda kaç tl harcarsınız?
Sağlık harcamalarına ayda kaç tl harcarsınız?
Dışarıda yemek yemek, tatile gitmek size ne kadara malolur?

Aylık geliriniz ne kadar?

görgusuzluk cok baska birsey neden bukadar alindilar anlamsiz ki evin miktari apartilacak miktar degil .....ki yorumlarin kibarca bence cvp bile verme ne alaka isteyen istedigini anlasin bosver canim yaa ....

30-40 bin belirtilince kimse görgüsüz demiyo meblağ 300-400 bin olunca konu sahibi görgüsüz oluyo.herkesin alım gücü farklı belirtmekte ne gibi bi sakınca var.belirtmişki ederiyle birlikte daha net yorum yapabiliyoruz.
benim fikrim 2 çocuk için oturduğunuz ev ve size düşen mirasla birlikte çocuklara yeterli bi birikiminiz var.ben olsam bu evi alabilirdim ama çocuklarımdan çok ek kira getirisi için.bunun içinde ödediğiniz para kaç yılda geri gelir kiradan, o önemli.ve sizi maddi olarak zora sokar mı.eğer sizi zora sokmıycaksa,yatırım için uygunsa alın.

parantez içinde ki yazı dikkatimi çekti nedense ablamın abilerimin extra evi var derken anlamadım. siz onlarla yarışmaya çalışıyorsunuz sanırım. karar sizin ödeme sorununuz olur mu? Çalışmayı pek düşünmüyorum demişsiniz çünkü. ayrıca fiyat yazmanın sebebini de anlayamadım

Hazır imkanınız varken bence ev alın, çünkü İstanbulda saçma sapan 30-40 yıllık evlere ( mesela Cihangir) Milyonlar istiyorlar .İlerde hangi semtin ,nerenin ne kadar getireceğini bilemezsin.Ama şundan emin ol ki birkaç yıl içinde bile ,aldığın fiyatın iki katına çıkabilir.
Madem ailenizde herkes yatırım yapıyor,bu fırsatı kaçırmayın.

Bu paralı seyleri bende konu acmiyorum cunku bi para fiyat bisey gecse detayli anlatmak icin bile olsa bazilari yok gorgusuz yok hava atiyor diye tepene binerler boyle :)) ben olsam ev varken ev almazdim -.- borcu ve sıkısmayı sevmedigim icin fazla malada gerek duymuyorum rahat yetiyorsa ama senin icin problem olmucaksa al :))

Valla durumumuz neredeyse aynı ben almamaya tercih ediyorum. Borç ödemek için bu günlerimi ziyan etmek istemiyorum. .. he siz zora girmeyecekseniz alın bence biz alırsak gezmemizden kismamiz gerekecek diye almiyoruz

extra evi var bende olsun diye dedim..ne abarttınız ya.sanki banka da trilyonum var benim.. biri oturduğum diğeri gelecek evim... baştan okuyun da yorumları sonra yazmak için yazmayın. ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…