Ev alsam mı almasam mı

HAHHA benim param olmadan öncede kullandığım bi nick bu dert etme..kişiliğime direk laf edilince de cevap hakkımı kullanırım tıpkı şu an sana yaptığım gibi..

çekilebilirsin demek te ömür boyu benim konuma yorum yapmayacaklarına göre laf söyle kaç taktiği olduğundan zaten lafı söyleyip gidecek ben deyince mi sorun oluyor neyse

ev tavsiyen için teşekkürler

KIZLAR AZ ÖNCE YÜREĞİMİ YAKACAK BİR HABER ALDIM.. ev bark başkalarının olsun.. sevinebilirsiniz şimdi

Aaa canim kiyamam sana, soyle hangi konularda dedin hemen gidip kiskanayim.
_İtinayla ev kiskanilir_
Büttün konularda söyledim aslında;
ev aldık
şey ev aldık benim üzerime zaten
EV ALDIK BİZ
daha evlenmeden aldık
ev ev Ev alındı EVİMİZ VAR

kimseden ses çıkmadı çok bozuldum, burada kıskanabilirsin küflü evimizi

sen para na kıyıp pro üye olmuşsun bak kıskandım şimdi.

sanki tapu örneği koyduk hey yarabbim
Ben o yorumu size yazmadim ki, neden alindiniz?
Kaldi ki ben sizin evlerin degerlerini yazmanizi gayet yerinde buldum, bu konu ve verilecek cevaplar ancak evlerin fiyatlari goz onunde bulunduruldugunda anlamli olur. Siz soylemeseydiniz de herkes soracvakti zaten evin degeri ne diye.

YAHU BEN ŞAKA YAPTIM biliyorum bana yazmadığınızı :)

Iyi be anladik, iyi ki bir ev almissiniz. Yok ''ev aldık'', yok ''şey ev aldık benim üzerime zaten'', ''EV ALDIK BİZ''. Gormemisin evi olmus... Yeter artik!!!
(Nasil, oldu mu?)

Kişi kendinden bilir işi demişler demek ki sen insanların malını mülkünü kıskanıyorsun
Ama bunu içten içe yapıyorsun şimdi burada konuşuyorsun. Neyini kıskanıcam ya hu gerçek mi değil mi o bile belli olmayan şeyi?

Bizim neye sahip olduğumuzu mal varlığımızı ne biliyorsunda bık bık konuşuyorsun kıskandılar diye?

Buraya yazmam mı gerekiyor sahip olduğum şeylerin bedelini?

Evinden bahseder de ( açıp fiyatını bildirmek nedir?

Çatır çatır yiyeceğim falan demeler..

Herşeyin bir anlatın uslubu var. Kocasına şuyunu buyuna sahip olamayan geliyor burada bize laf sokuyor.

gülücük koymamın amacı şaka yaptığımı anlasın diye yahu sizin empati yeteğiniz ne kadar katı.... evet geldim paylaştım.. anında .. oldu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…