- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
O zaman kendi kendinizi kurup özgüveninizi düşürmeyin. Eşinizin beğenmiyor olabileceğini düşündüğünüz için söylüyorum. Kendisine baksın o. Siz her halinizle güzelsiniz.Yaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diye
Al bir tane.aklım salıncakta kaldı
Ama yani şimdiUyuyo..
Çok teşekkür ederim, sağ olunO zaman kendi kendinizi kurup özgüveninizi düşürmeyin. Eşinizin beğenmiyor olabileceğini düşündüğünüz için söylüyorum. Kendisine baksın o. Siz her halinizle güzelsiniz.
Ne olduğunu anlasak belki değerlendiririsssAl bir tane.
Bir tane üye vardı evlatlık mıyım diye yazdı yazdı dedi sonra ramazandan sonra soracam annem üzülmesin. İnşallah konu sahibi de ramazandan sonra Sormaz. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktanEyyy konu sahibi :) sonuç ne oldu eşine sordun mu?
Şimdi ne oldu yani sonuç ne? O değil bu değil
baktım şimdi. geçti bizdenNe olduğunu anlasak belki değerlendiririsss
Ramazan sonuna kadar bekleyemem soracak ise sorsunBir tane üye vardı evlatlık mıyım diye yazdı yazdı dedi sonra ramazandan sonra soracam annem üzülmesin. İnşallah konu sahibi de ramazandan sonra Sormaz. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktan
Yüzleşmekten korkmuyorum.Başkası olmadığına eminim sadece bana almayacaksa orda durması beni rahatsz hissettiriyor . Yetemiyormuşum gibi hissediyorumKonu sahibi eğer gerçekleri öğrenmekten korkuyor ve yüzleşince ne yapacağımı bilemiyorum dersen dümdüz sor eşine o da sana duymak istediğin yalanları bir bir sayar.Sana alacaktım vs gibi. Ama yok ben aslını astarını bilmek istiyorum diyorsan bir şey sorma gözlemle sessizce. Sana mı alındı.Veya alışveriş yapıldı ama sizin adrese değil başka bir yere mi
Size almayacaksa neden favorilemiş onu düşünmek lazımMerhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
Beğenmiş işte, yeterince çekmiş kendisiniSize almayacaksa neden favorilemiş onu düşünmek lazım
Aldatılmadığıma eminim diyorsunuz, öyleyse abartıyorsunuz.Favorilerden birini sipariş veririm ben olsamMerhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
Yani birini beğenecek olsa trendyoldan yapmaz herhalde bunu yapabileceği çok yer var telefondan eşinizin telefonuna bakıyor musunuzBeğenmiş işte, yeterince çekmiş kendisini
Bu salıncak olayı ne ola ki?Al bir tane.
Sadece duruyor işteAldatılmadığıma eminim diyorsunuz, öyleyse abartıyorsunuz.Favorilerden birini sipariş veririm ben olsam
Bakmıyorum şüphelenmediğim içinYani birini beğenecek olsa trendyoldan yapmaz herhalde bunu yapabileceği çok yer var telefondan eşinizin telefonuna bakıyor musunuz