Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz

Yaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diye
O zaman kendi kendinizi kurup özgüveninizi düşürmeyin. Eşinizin beğenmiyor olabileceğini düşündüğünüz için söylüyorum. Kendisine baksın o. Siz her halinizle güzelsiniz.

Eyyy konu sahibi :) sonuç ne oldu eşine sordun mu?
Şimdi ne oldu yani sonuç ne? O değil bu değil
Bir tane üye vardı evlatlık mıyım diye yazdı yazdı dedi sonra ramazandan sonra soracam annem üzülmesin. İnşallah konu sahibi de ramazandan sonra Sormaz. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktan

Bir tane üye vardı evlatlık mıyım diye yazdı yazdı dedi sonra ramazandan sonra soracam annem üzülmesin. İnşallah konu sahibi de ramazandan sonra Sormaz. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktan
Ramazan sonuna kadar bekleyemem soracak ise sorsun o zamana kadar daha fantastik bir konu gelir

Konu sahibi eğer gerçekleri öğrenmekten korkuyor ve yüzleşince ne yapacağımı bilemiyorum dersen dümdüz sor eşine o da sana duymak istediğin yalanları bir bir sayar.Sana alacaktım vs gibi. Ama yok ben aslını astarını bilmek istiyorum diyorsan bir şey sorma gözlemle sessizce. Sana mı alındı.Veya alışveriş yapıldı ama sizin adrese değil başka bir yere mi

İç çamaşırı giyen kızlara bakmak hoşuna gidiyordur bu yüzden eklemiş olabilir.

Yüzleşmekten korkmuyorum.Başkası olmadığına eminim sadece bana almayacaksa orda durması beni rahatsz hissettiriyor . Yetemiyormuşum gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…