- 26 Ağustos 2017
- 2.667
- 6.772
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Konuda yazmıyor evet, yorumlarda gördüm görmemiş olabilirsiniz diye yazdım yorumuKonuda küçük göğüslü olduğunu okumadım yazmıyor. Ama hangi normal evli erkek sırf memesi büyük diye kalkıp fantezi giyim mankenine bakıp tatmin olur? Bana biraz tuhaf geldi bu :)
Bence sorma. Yani öyle saçma bir soru ve tek bir cevabı var o da "tabii ki sana alacaktım hayatım"Teşekkür ederim.Sorcam neden orda diye .İster istemez bir yetersizlik duygusuna kapıldım
E o da seni öyle sevsin o zaman niye sevemiyor veya seviyor belki de. Sen neden olduğun halinle sevildiğini düşünmüyorsun ki?Hayır değil ama seviyorum
Yakın zamanda mı kaydetti acaba, belki size alacaktır. Uzun zaman önce kaydettiyse bile belki almaya çekindi. Ama söyle bir şey de var, ikinci el sitesinde üzerine kıyafeti deneyerek foto koymus az seksi görünen kadinlarin fotolarının yüksek favorisi oluyor bir bakıyorsun neredeyse hepsi erkek. Ordan yola çıkarak belki de tanıtım fotolarındaki kadinlara belki de alttaki yorumlara atılan fotolara bakmak içim kaydetti. Çok muamma, sorsanız da son söylediğim şekilde yapıyorsa dürüst cevap vermez bence. Sizi bu rahat hissettirecekse umarım size supriz yapmayı düşündüğü için kaydetmiştir.Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
Evet.Başkası olmadığına eminim , bana da almayacak ama favoride olması rahatsız edici geliyor nedense.Saçma mı düşünüyorum
belki kargo parasını bedavaya getirmek için toplu alıyordur yada kampanyası vardır 3 al 2 öde falanBaşkası olmadığına eminim , bana da almayacak ama favoride olması rahatsız edici geliyor nedense.Saçma mı düşünüyorum
Arkadaşımın kocası trendyoldaki kadınların ekran görüntüsünü alıyordu teline ,kendi beğendiği tarzdaki kadınların ya bir de değişik biri tesettürlü kadınların açıkta görünen işte ayak bileği vs ekran görüntüleriAlacaktır belki müsait zamanda. Benim koleksiyonlarımda üç senedir bekleyen ürün varona sıra gelmedi almak için.
Yani kocanızın bir alışveriş sitesinde iç çamaşırlara bakıp kendini tatmin ettiğini falan mı düşünüyorsunuz anlamadım hala. Bu kadar mı yoklukta adam?
adamın böyle şeylere merakı vardı siz hiç aldınız mı peki?Daha önce bana aldı ama çok sık almaz bir kez falan
Aborey sapııık…Arkadaşımın kocası trendyoldaki kadınların ekran görüntüsünü alıyordu teline ,kendi beğendiği tarzdaki kadınların ya bir de değişik biri tesettürlü kadınların açıkta görünen işte ayak bileği vs ekran görüntüleri
Alıyorum giyiyorum daadamın böyle şeylere merakı vardı siz hiç aldınız mı peki?
önceden almış ya size hani belki yine almıştır
bizim hanımın alacağı yok bari ben yapayım demiştir :)
Trendyolda arama kısmına yazınca çıkıyor. Bende ilk defa duyuyorum bi bakayım dedim abooooFantazi salıncağı nedir yahuilk defa duydum yok fantazi kıyafet severim ama bu nedir yahu
Yani biraz saçma ama belki size yakisacagini düşünmüştür eklemiştir sepete yâda favorilere gözlemleyin , erkeklerin herseylerini bulup söyleyince daha da gizli kapaklı yapmaya başlıyorlar o yüzden her görüp bildiğinizi söylemek yerine önce gözlemlemek takip etmek gerekiyor umarım benim dediğim gibi masum bişeydir ..Başkası olmadığına eminim , bana da almayacak ama favoride olması rahatsız edici geliyor nedense.Saçma mı düşünüyorum
İhtimali bile yokYani biraz saçma ama belki size yakisacagini düşünmüştür eklemiştir sepete yâda favorilere gözlemleyin , erkeklerin herseylerini bulup söyleyince daha da gizli kapaklı yapmaya başlıyorlar o yüzden her görüp bildiğinizi söylemek yerine önce gözlemlemek takip etmek gerekiyor umarım benim dediğim gibi masum bişeydir ..