GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Haklılığın üzerine gitmek diye bir tabir var ya.Sanki onu yaşıyorsunuz.Ben bu olaya bu kadar anlam katip, büyük büyük eşime anlatmam.Gecen böyle oldu .çok korktum felan derim.Birakirim kendi pisliklerinde bogulsunlar.
Neden bırakalım mesela? Bu dünya düşüncesizlerin, hasta ruhların dünyası mi? Ben arayamayayım hakkımı, o aramasın, bu aramasın peki kim arasın?

Ben, kardeşimi bile o vakitte arayıp uyandırmam. Her şeyi geçtim kimin haddine beni uykumdan bilr etmek? Diğerlerini söylemiyorum bile. Evimde konudan bihaber yatmışım ve sabah işe gideceğim. Densizin birisi benim uykumu bölsün ve tekrar uyumama mani olsun.

Hayır efendim, kimsenin yaptığı yanına kalmasın. Mesela isterim ki bu tarz suçların cezası park bahçelere bağlı 1 ay çiçek dikimi cezası alsın, bir işe yarasın.

O deli, bu psikopat, öbürü tarikatta... Yeter, cidden yeter. Elin delisi benimle uğraşacağına şikayet edeyim ki pisliklerinde asıl öyle boğulsunlar.

Herkes sakin olmalı. Sen sorun yaşamamışsin o yuzden ılımlı olabilirsin diyorum sadece. Neyse kararlısın zaten umarim başınız cok agrimaz. Günlerinizi almaz bu is. Gelismelerden haberdar et bari de umduğun gibi olduğunu gorebilelim umarim.
Samantha, şu an ılımlı olamıyorum. Ehlileşmez bunlar ve ders almadıkça önleri kesilmez. Hem belki hayrına olur kocası yediği haltın nelere sebep olduğunu anlar.

At sahibine göre kişner derler. Burda sahip yanlış yorulmasın. Ben, eşimi kızdıracak şeyleri bilirim ve bunu yapmaktan imtina ederim. O da benimkileri bilir. Sorun yaşayacaklarına bile sanmıyorum. Sadece kadın bu sebepten mahkemeyle karşılasınca en azından artık daha temkinli hareket eder.

Ceza almaz, burası Türkiye çünkü. Ama silkelenir diye umuyorum. Haberdar ederim.

Gercekten cok tuhafsiniz hanimlar , konu sahibi bi olay anlatti neyse siz gidip konu sahibinin varsayimindan yok kocan seni niye dövsün yok niye böyle düşündün diye olmayan birsey üzerinden yorum yapiyorsunuz
Konu o mu sizce ? Belki kocası çok kibar sakin bir insan ama bilinmez ki bi anda cinnet geçirir bişey olur
Yani hiç mi haber okumuyorsunuz ?
Cinayet işleyenlerin konu- komşusu hiç böyle biri degildi diyor
Hersey olabilirdi yani

Kadınların çoğu maalesef bu yola gidiyor. Şahsen ben ilk kocam ile kavga ederim. Çok fevriyim bu konularda.

Ama bazısı benim kemalim yapmaz. Olsa olsa kadın baştan çıkarmıştır. Diye düşünüp hareket ediyor. Ki burada da kocası ile konuşmayıp bulmaya çalışan çok kadın var...

Kadını şikayet etmek benim içime sinmezdi. Evet hatalı.. Ama şikayet edince bir sürü şey açığa çıkacak. Kadının yaptığı. Kocanın yaptığı hepsi. Adam işinden olsa, adam karısına bilenir. Olan aldatılan kadına olur muhtemelen 🙄. Çoluk çocuk varsa yazık yani

Bende çok fevriyim. Eşime bu konuda güvenirim ama asla Kemal'im yapmaz demem. Çatır çatır kavga ederim. O da aynı şekilde ama alenen iftira var burda. Polis olduğu için büyük ihtimalle oda aynı birimden biriyse sürülür işini kaybedeceğini sanmıyorum. Hem kocasından korkan kadın olayların içine balıklama atlamaz bakar delil toplar sonra yüzleşir. Önüne gelene sırf aynı ismi taşıyor diye de benim kocamla şunu bunu yapmışsın diye yazılmaz. Kadının ders alması lazım bence yoksa kocasının telefonundan başka masum olan bir ayşe daha bulur onun kocası onu dövedebilir ya da daha kötüsü. Türkiye de yaşıyoruz çoğu erkek dinlemeyi bilmiyor malesef.

Hukuk olabilirdilerle işlemiyor, olmuşlarla işliyor. Dolayısıyla davalık bi durum yok. Zaren zarar görmedi ama diğer kadın ve hatta çocukları zarar görebilir. Adam is yerine rezil olunca gelip acısını kadindan çıkaracak.
Beni düşünmeyen birisini ben neden düşünmek zorundayım? Ben ya da çocuğum zararlı çıksa karşı tarafın umrunda olacak mı, tabi ki hayır...benimde umrumda olmaz yani, milleti taciz ederken 10 kere dusunseymis

Gercekten cok tuhafsiniz hanimlar , konu sahibi bi olay anlatti neyse siz gidip konu sahibinin varsayimindan yok kocan seni niye dövsün yok niye böyle düşündün diye olmayan birsey üzerinden yorum yapiyorsunuz
Konu o mu sizce ? Belki kocası çok kibar sakin bir insan ama bilinmez ki bi anda cinnet geçirir bişey olur
Yani hiç mi haber okumuyorsunuz ?
Cinayet işleyenlerin konu- komşusu hiç böyle biri degildi diyor
Hersey olabilirdi yani
Size katılıyorum İpek. Normal evlilik yaşamımızda hiç şiddet görmedim, beni ciddi kıracak sözlerden bile imtina eder. Hı hiç mi tartışmayız? Elbette zaman zaman bu olur ama birbirimizi ağır yaralamadan, bir özürle, bir daha tekrar etmemekle telafi olacak şeyler.

Ama bu konu hassas bir konu. Bana "Sen kimsin? Nesin? " diye sorulsa belki en çok o vakitte arıyor diye kızarım ama bu derece tehlike arz etmez. Konuya öyle bir giriş var ki, Kocasının resmini bana atıyor, beni tanımadın mı? Diyor. Tanımadığımı, bana yazmaması, şikayetçi olacağımı dile getirdiğim halde "Neden? Sabaha kadar seks konuşurken çok eğleniyordun" diyor arkasına konuşma resmi geliyor vs.

Ben eşime vurmadım hiç ama o an eşime ben bile vurabilirdim, ağır konuşabilirdim. Bunları bu güne kadar yapmadım ama bir aldatma söz konusu ise yapmayacağımın garantisi yok. En çokta hiç ummadığım için çok daha sert davranırım yani bunca sene sana nasıl inandım diye.

Mağaradan artık evlilmemiz, medeni olmamız, sorunları balta ve taşla çözmememiz için kanunlar konmuş.

Kanun ne kadar yeterli? Adam alkollü araca biniyor, kaza yapıp adam öldürüyor ama cezasını "kaza" statüsünde alıyor. Geçenlerde bir anne intihar etti ve videoda ailesi bile destek olmamış bunları anlatıyor. Kaç kere konuştum diyor. Veya bir koca, karısını intihara sürüklüyor. Sonuç ne? Biri kazadan öldü, biri kendini öldürdü. Buna sebep olanlar cezasız???

Şunu demelerini beklerdim. Zaren, dediklerin olabilirdi, şükür olmamış. Sebebiyet ortamı yaratan kişiden şikayetçi olmalısın. Diyen ve beni anlayan arkadaşlar var. Şu an kendi başına gelecekler hiç umrumda değil, yapmasaydı.

Beni düşünmeyen birisini ben neden düşünmek zorundayım? Ben ya da çocuğum zararlı çıksa karşı tarafın umrunda olacak mı, tabi ki hayır...benimde umrumda olmaz yani, milleti taciz ederken 10 kere dusunseymis
Değil mi yani? Bir de bu insan bir anne muhtemelen. Bu düşüncesizlikle bir gelecek yetiştirecek. Ben şikayetçi olursam benzer durumda çocuğuna doğru telkinde bulunacak belki.

Kocaya hesap sormazlar ama gidip hic alakasi olmayan birisine mesaj atarlar niye cunku kocalari daha degerli
Sikayetci ol bacim esine de anlat durumu sonra ortaya cikar esine de aciklayamayacak konuma dusmeni istemezsin

Bende çok fevriyim. Eşime bu konuda güvenirim ama asla Kemal'im yapmaz demem. Çatır çatır kavga ederim. O da aynı şekilde ama alenen iftira var burda. Polis olduğu için büyük ihtimalle oda aynı birimden biriyse sürülür işini kaybedeceğini sanmıyorum. Hem kocasından korkan kadın olayların içine balıklama atlamaz bakar delil toplar sonra yüzleşir. Önüne gelene sırf aynı ismi taşıyor diye de benim kocamla şunu bunu yapmışsın diye yazılmaz. Kadının ders alması lazım bence yoksa kocasının telefonundan başka masum olan bir ayşe daha bulur onun kocası onu dövedebilir ya da daha kötüsü. Türkiye de yaşıyoruz çoğu erkek dinlemeyi bilmiyor malesef.
Sevdiğim bir arkadaşım, bütün uyarılarımıza rağmen, sevgiliyken "Yaa sevdiğinden çok kıskanıyor" diye gitti o adamla evlendi.

Şu an markete gitse sorun, garsona teşekkür etse sorun, kurye gelse sorun. Bu arkadaşım doktordu! Erkek hasta bakmasın diye mesleğinden etti. Boşanmak istiyor fakat "Kimi buldunda boşanmak istiyorsun? Sen, benim namusuma (!) Laf getireceksin. Bunu yaparsan Semih'i öldürürüm" Semih ise ikizi ve canından çok sever.

Kocası manyak, hani kıza kurtul bile diyemiyoruz. Büyük sorumluluk çünkü. Desek belkide dediklerini yapar adam. Onunla beraber, inşallah eceli ile ölür diyoruz.

Bu adam cezadan bile korkmuyor. "Namus için yatarımda" diyor. E tabii 3 sene yatar.

Ya arkadaşıma gelseydi bu telefon?? Dediğiniz gibi başka kadınlarıda böyle yoklayacak. Bana olmadı aman boşver demem.

Kocaya hesap sormazlar ama gidip hic alakasi olmayan birisine mesaj atarlar niye cunku kocalari daha degerli
Sikayetci ol bacim esine de anlat durumu sonra ortaya cikar esine de aciklayamayacak konuma dusmeni istemezsin
Bugün olacağım, işe gitmedim. Bakın bu bile hakka girmek. Şu an kamuda hizmet vermem lazım. Devlet, bana çalışmam karşılığında para ödüyor. Hafta sonu şikayet edemeyeceğim için, çalışmayarak bunu, bugün halledeceğim.

Bir kaç vatandaşın ve kurumun isteğini yarına sıkıştırmaya çalışacağım. 2 adet evrak yarına yetişmez ve pazartesiye kalır. Vatandaş haklı yere "Zaren, işimizi yetiştirmedi,bu evrak bu kadar sürmez, savsakladı" olacak.

Gel o insana anlat ne tür bir manyakla uğraştığımı. Bazen evraklar cidden yetişmiyor ve o durumda bile söyleniyorlar ama kurumlar arası git gel var ne yapabilirim? Bu durumda şak diye cevabını alıyor ama şu an ne deseler susacağım.

Neden bırakalım mesela? Bu dünya düşüncesizlerin, hasta ruhların dünyası mi? Ben arayamayayım hakkımı, o aramasın, bu aramasın peki kim arasın?

Ben, kardeşimi bile o vakitte arayıp uyandırmam. Her şeyi geçtim kimin haddine beni uykumdan bilr etmek? Diğerlerini söylemiyorum bile. Evimde konudan bihaber yatmışım ve sabah işe gideceğim. Densizin birisi benim uykumu bölsün ve tekrar uyumama mani olsun.

Hayır efendim, kimsenin yaptığı yanına kalmasın. Mesela isterim ki bu tarz suçların cezası park bahçelere bağlı 1 ay çiçek dikimi cezası alsın, bir işe yarasın.

O deli, bu psikopat, öbürü tarikatta... Yeter, cidden yeter. Elin delisi benimle uğraşacağına şikayet edeyim ki pisliklerinde asıl öyle boğulsunlar.

Haklısınız lütfen şikayetçi olun. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama korkusu yeter o gerizekalıya.

Hukuk olabilirdilerle işlemiyor, olmuşlarla işliyor. Dolayısıyla davalık bi durum yok. Zaren zarar görmedi ama diğer kadın ve hatta çocukları zarar görebilir. Adam is yerine rezil olunca gelip acısını kadindan çıkaracak.

Kadın bu rezilliğe devam edecek biliyorsunuz değil mi? Eşinin telefonunda her gördüğü kadın ismine bunu yapacak. Kadın normal değil. Bir şeyin acısı çıkacaksa kendi ettiğinin çıkacak zaten. Başka kadınlardan acısı çıkacağına ondan çıksın tabi ki.

Maalesef yapılanın bir bedeli oluyor. Şimdi benim sevgilim olsa, Rosa bu ne der açıklama yapmamı beklerdi. Benimki bir kilo papatya çayı içmişçesine sakin bir adamdır, kıskanç değildir, yumuşak huyludur, daha bana hiç bağırmadı bile. Dolayısıyla kendisinden hiç ama hiç korkmadım şimdiye kadar, vereceği herhangi bir tepkiden de korkmuyorum haliyle.
Bu mesaj bana atılsaydı, ben arar ağzıma geleni sayar kapatırdım moduma göre şikayetçi olmayabilirdim.
Ama herkesin koşulları bir değil. Zaren için değil mesela, yani eşi evde olsa olay çok kötü yerlere gelebilirmiş.
Yani demem o ki benim keseceğim cezayla bir başkasınınki bir olmayabiliyor.
32 yaşında kadınım, gerçekten bu kadının kanıt toplama şekline inanamadım. Kim nasıl bir akıl verdi, hadi verdi sen niye tutup tanımadığın insanlara böyle mesajlar atarsın be kadın. :olamaz:
Size katılıyorum. Gecenin bir yarısı emin olmadığı birine bu denli mesajlar atıp ne olmasını bekledi acaba? Sonucunu düşünmeden hemde?

Kızlar merhabalar, dün gece saat 1 civarı telefonun sesine uyandım ama açamadım. Telefonu elime alınca zaten uyku sersemi öncesinde aynı numaranın bana wp.tan yazdığını, profil resmi erkek ama wp. Kullanıcı ismi olarak Sevtapkara56 (değiştirdim) gibi bir şey yazdığını gördüm.
Online olunca karşı bana yazmaya başladı o yazarken geçen konuşmayı yazacağım A benim B yazan kişi. Bu arada yarışmada geçen benim ismim Ayşe olsun, erkek olan Ahmet.
B- Merhaba (yaklaşık bir saat önce yazmış)
A: Kimsiniz?
B: Tanımadın mı?
A: kimsin kardeşim, gecenin körü beni arıyorsun sen?
B: o sırada bir erkek resmi atıyor ve tanımadın mı?
B: Hatta sana diğer numaramı vermiştim, numaram şu xxxxxxxxxx
O sırada verdiği numaranın son 4 hanesine wp. Yazınca taaa aylar önce bir etkinlikte mesela etkinlik Sezen Aksu konseri diyelim adamı Sezen Aksu Konseri Polis diye kaydetmişim ve o alanın konumunu atmışım yani başka bir konuşma yok. Bu arada bu tarz etkinliklerde yerine göre polis veya asker refakati olur, bu şekilde kaydederim kim refakat ediyor ise çünkü bağlantıda olmamız lazım.
B: Seninle sabaha kadar seks muhabbeti yapıyorduk, hem de bu vakitlerde onun için şimdi aradım.
B: Bayağı eğleniyorduk şimdi ne oldu?
A: Şaka mısın sen? 😡
B: polis misin sen? (Ben de adam sarkıntılık ediyor sandım) direkt şikayet etmek için.

Bana ağır bir ithamda bulununca
A: Ben ne zaman seninle seks muhabbeti yaptım? İspatla!
B: Tamam, bekle.
Bana bir resim attı ekran görüntüsü değil, bir cep telefonunun resmi çekilmiş orda Ahmet, Ayşe diye biriyle bildiğin fantezi yapmış.
A: Bu konuşma bana ait değil! Saçmalık!
A: Seni savcılığa şikayet edeceğim, verdiğin numaraya baktım seni etkinlik için kaydetmişim, bu ne hadsizlik!

Ben hala karşımdaki adam, taciz ediyor diye elimde done olsun, savcılık için düşünüyorum o esnada.

A: Sen, benim falanın eşi olduğumu bilmiyor musun? (Ünvan ve isim) terbiyesiz! Ben seninle ne zaman bu muhabbetleri ettim? Normal bile konuşmadık. (Ağır hakaret edeceğimde kafamda done almak var hakaret içermesi diye)

B: Ben Ahmet'in eşiyim, kusura bakmayın. Size attığım konuşmaları Ayşe isimli bir bayan ile yapmış. Sizi wp. Ta aynı isimle görünce böyle yaptım.

A: Ruh hastası mısın? Git tedavi ol. Kusura bakarım!!! Gecenin köründe yaptığına bak.

B: Özür dilerim, kadınsın beni anlarsın.

Bu konuşmaların hepsini kayıt altına aldım. Bu polis başka şubeden ve gidip müdürleri ile ilk konuşacağım, arkasından şikayetçi olacağım. Burda polisim bana yaptığı bir durum yok. Bir halt yemiş benimle aynı isim.

Ama ne hakla karısı böyle bir saldırıya geçer? Gecenin körü kocam yanımda olsaydı ve durum açıklığa kavuşacak kadar beklemeyip, birisi uygunsuz arayacak, erkek resmi atacak, seks konuştuk diyecek, arkasından bir konuşma resmi daha atacak?? Bana çok güvenen eşim bile uyku sersemi bana zarar verebilirdi? Ben de eşime çok güvenirim ama durumun gidişatı yüzünden ben de sonunu beklemeyebilirdim. Bu adamlar silahlı, silah baş ucu çekmecesinde Al sana mis gibi kadın cinayeti!! Hı kocam bu kadar ileri gitmezdi muhtemel ama hassas konu ve farklı reaksiyon gösterebilirsiniz uykudan uyarılmış.

Bu yapacağım eylem kadına ders olsun. Cehaletinin nelere sebep olacağını anlasın diye. Tamam adamdan dolayı kadın şüphe duymuş ama madem öyle gündüz ara beni konuş. Senin ne haddine alakasız insana bu cehaleti yapmak? Şimdi çeksin cezasını.

Kızlar böyle yapacağım, sizce de bu hakkım değil mi?

Sinirden umarım anlaşılır yazdım 🙏

Bu arada buraya bile ss leri gelen resmi atmak istedim ama deşifre olmamak adına atmadım gerekli görürsem özelden atarım!
Belli ki kadın o sinirle size yazmış gece yarısı, ben çok üstelemezdim, umarım kocasını boşar...

Bir beceriksizlik söz konusu maalesef. Ama rastgele bütün Ayşe'lere mesaj atarak da nereye varacaktı acaba konu?
Hiç çalışacak bir plan değil maalesef. Bomboş, gereksiz bir plan. Zararlı çıkması ta başından belli.
Hadi diyelim birinin eşi anlayışlı çıktı önemsemedi vs. Başkası cinnet geçirse ne olacak? Al işte hemcinsinin ölümğne bile neden olabilir.

Belli ki kadın o sinirle size yazmış gece yarısı, ben çok üstelemezdim, umarım kocasını boşar...
Siniri, aile içi durumları beni rahatsız etmesi için yeterli sebep mi? Kaldı ki o kadın ben değilim. Elin dengesizi için bir güzelleştirme yapamayacağım Mihrimah Sultan. O kadın, koca boşayacak olsa elindeki delille mahkemeye gider. Koşa koşa gecenin bir köründe o kadını bulmaya çalışmaz.

Bana resim atmış elinde kapı gibi delil var. Sinirle iş yapacaksa telegramda o an, o sinirle, doğru kadına saldırırdı. Eline almış bir yazışmayı, boşanmayacak, kocişinin seks yaptığı kadını suçlayacak yer arıyor. Yazışmada kocası fantezi kuruyor, şimdi olsan felaket canım seni çekti gibi ifadeleri var. Kadın, şimdi iştesin falan demiş demek ki sadece sanal değil. Ve hic alakam olamayan ben, kocasının çünkünün keyfini görmek zorunda mıyım???

Bir sinir kendinde mi var? Ben de bunu alttan almayacak, şikayet edecek derecede sinirliyim. O da bunu hoş karşılasın.

Arkadaşlar kusura bakmayın konu sahibi neden ılımlı davransın anlamadım . Beni tanımadın mi seninle seks yapmıştık diye fotoğraf geliyor . Cinnet ne demek biliyorsunuz değil mi? Gerçekten o an gözü görmese vursa kadını . Aklın aradan çıktığı anlar var insanlar çocuklarını öldürüyor. Birine böyle bir mesaj atamaz kimse gece vakti. Şikayeti bırakın biterse temyiz e giderim oradan gerekirse Avrupa Insan Hakları mahkemesine giderim. Bu kadını ömür boyu bırakmam. Yok böyle birşey ya. Kocası bu b*ku yemişse boşasın. Mesajları hadi diyelim aldatan kadına atmanın ne manası var? Kocası masum çünkü kadın suçlu.

Siniri, aile içi durumları beni rahatsız etmesi için yeterli sebep mi? Kaldı ki o kadın ben değilim. Elin dengesizi için bir güzelleştirme yapamayacağım Mihrimah Sultan. O kadın, koca boşayacak olsa elindeki delille mahkemeye gider. Koşa koşa gecenin bir köründe o kadını bulmaya çalışmaz.

Bana resim atmış elinde kapı gibi delil var. Sinirle iş yapacaksa telegramda o an, o sinirle, doğru kadına saldırırdı. Eline almış bir yazışmayı, boşanmayacak, kocişinin seks yaptığı kadını suçlayacak yer arıyor. Yazışmada kocası fantezi kuruyor, şimdi olsan felaket canım seni çekti gibi ifadeleri var. Kadın, şimdi iştesin falan demiş demek ki sadece sanal değil. Ve hic alakam olamayan ben, kocasının çünkünün keyfini görmek zorunda mıyım???

Bir sinir kendinde mi var? Ben de bunu alttan almayacak, şikayet edecek derecede sinirliyim. O da bunu hoş karşılasın.
Tabi ki boşamayacak kocasını . Kadının gözü o kadar kör olmuş ki önüne gelen kadını bu şekilde itham edebiliyor . Bosayacak olsa kimle konuştuğunun ne önemi var ki ?

Arkadaşlar kusura bakmayın konu sahibi neden ılımlı davransın anlamadım . Beni tanımadın mi seninle seks yapmıştık diye fotoğraf geliyor . Cinnet ne demek biliyorsunuz değil mi? Gerçekten o an gözü görmese vursa kadını . Aklın aradan çıktığı anlar var insanlar çocuklarını öldürüyor. Birine böyle bir mesaj atamaz kimse gece vakti. Şikayeti bırakın biterse temyiz e giderim oradan gerekirse Avrupa Insan Hakları mahkemesine giderim. Bu kadını ömür boyu bırakmam. Yok böyle birşey ya. Kocası bu b*ku yemişse boşasın. Mesajları hadi diyelim aldatan kadına atmanın ne manası var? Kocası masum çünkü kadın suçlu.
Hayır yani bir de telegramda kadını bulmuşsun zaten. Elindeki resim muhtemelen kocasının telefonu. Ordan git bul belanı. Şuursuz yaa.. Bu arada işlemlere devam ediyoruz. Yani şikayet süreci başladı.

Çok sinir bozucu bir durum , şikayetçi mutlaka olun , bisey çıkmasa bile öfkeniz biraz soğur , karşı tarafta da güzel bir ders olur .

Esiniz sanırım üst düzey emniyet görevlisi saten şimdi yeteri kadar tutuşmuşlardır 😁😁😁

Olayda siz haklısınız ama size tavsiyem daha sakin olmanız , mesajlardan bile telaşlı, panik haliniz belli .

Ez cümle kötü bir olay yaşamışsınız geçmiş olsun 💐

X