GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Sİzin şikayetten hiçbişi çıkmaz boşuna beklentiye girmeyin. Benzer bişey benim başıma geldi, kocasıyla ilişkim oldugunu düşünen biri vardı (oyle bisey yok) benim adresimi bulmuş falan, aramalar yapıyordu vs ...polise gittim hiçbişi yapmadılar ortada bi suç yok diye...kocaları damgalı bunların yakalamışlar guvensizlik var sonra onune gelene saldırıyorlar...kocasıyla benim ilişkim oldugunu düşünmesinin sebebi şuydu, kocası bana msj atmıştı face ten bulmuş, ben de terslemiştim evli bir adam olarak bu ne cüret falan demiştim...karısı da benim peşime düştü hep ondan sonra zar zor kurtuldum işyerimi bile aradı ...polis asla bişi yapmadı neden cunku ortada belli bi suç yokmuş

Sİzin şikayetten hiçbişi çıkmaz boşuna beklentiye girmeyin. Benzer bişey benim başıma geldi, kocasıyla ilişkim oldugunu düşünen biri vardı (oyle bisey yok) benim adresimi bulmuş falan, aramalar yapıyordu vs ...polise gittim hiçbişi yapmadılar ortada bi suç yok diye...kocaları damgalı bunların yakalamışlar guvensizlik var sonra onune gelene saldırıyorlar...kocasıyla benim ilişkim oldugunu düşünmesinin sebebi şuydu, kocası bana msj atmıştı face ten bulmuş, ben de terslemiştim evli bir adam olarak bu ne cüret falan demiştim...karısı da benim peşime düştü hep ondan sonra zar zor kurtuldum işyerimi bile aradı ...polis asla bişi yapmadı neden cunku ortada belli bi suç yokmuş
Sizi bildiğin başlarından savmışlar. Israrlı takip var, telefonla taciz var, adres bulmalar falan, eminim ki hakaret ve tehdit de vardı. Konu sahibi başlarından savabilecekleri biri değil ama.

Sizi bildiğin başlarından savmışlar. Israrlı takip var, telefonla taciz var, adres bulmalar falan, eminim ki hakaret ve tehdit de vardı. Konu sahibi başlarından savabilecekleri biri değil ama.

BAştan savma değil bana beni arayan kişinin kimliğinin tespit edildiğine dair bilgi geldi ama bi işlem yapılmadı cunku ortada tehdit yok hakaret yok..

Ayrıca ben vatandaş olarak konu sahibi ile aynıyım ne demek seni bastan savmıslar onu savamazlar ben enayi miydim ben de gerekeni yaptım ama bakın ortada hakarat tehdit ya da zarar verme yoksa işlem de yok..kapiş

BAştan savma değil bana beni arayan kişinin kimliğinin tespit edildiğine dair bilgi geldi ama bi işlem yapılmadı cunku ortada tehdit yok hakaret yok..

Ayrıca ben vatandaş olarak konu sahibi ile aynıyım ne demek seni bastan savmıslar onu savamazlar ben enayi miydim ben de gerekeni yaptım ama bakın ortada hakarat tehdit ya da zarar verme yoksa işlem de yok..kapiş
Birisi kırsaldan bahsetmiş de, ona istinaden dedim. Anladığım kadarıyla Zaren ile eşi polis veya asker zaten. Neyse, bi dahakine direkt savcılığa gidin. Orda sonuçsuz geri döndürülme durumunuz olmaz. Israrlı takip suçtur. Kimse sizin adresinizi bulup ağız altından tehdit edemez.

Birisi kırsaldan bahsetmiş de, ona istinaden dedim. Anladığım kadarıyla Zaren ile eşi polis veya asker zaten. Neyse, bi dahakine direkt savcılığa gidin. Orda sonuçsuz geri döndürülme durumunuz olmaz. Israrlı takip suçtur. Kimse sizin adresinizi bulup ağız altından tehdit edemez.

Evet polis hiçbişi yapmıyor malesef aynen savcılıga gitmek lazım

Sevdiğim bir arkadaşım, bütün uyarılarımıza rağmen, sevgiliyken "Yaa sevdiğinden çok kıskanıyor" diye gitti o adamla evlendi.

Şu an markete gitse sorun, garsona teşekkür etse sorun, kurye gelse sorun. Bu arkadaşım doktordu! Erkek hasta bakmasın diye mesleğinden etti. Boşanmak istiyor fakat "Kimi buldunda boşanmak istiyorsun? Sen, benim namusuma (!) Laf getireceksin. Bunu yaparsan Semih'i öldürürüm" Semih ise ikizi ve canından çok sever.

Kocası manyak, hani kıza kurtul bile diyemiyoruz. Büyük sorumluluk çünkü. Desek belkide dediklerini yapar adam. Onunla beraber, inşallah eceli ile ölür diyoruz.

Bu adam cezadan bile korkmuyor. "Namus için yatarımda" diyor. E tabii 3 sene yatar.

Ya arkadaşıma gelseydi bu telefon?? Dediğiniz gibi başka kadınlarıda böyle yoklayacak. Bana olmadı aman boşver demem.

Öncelikle gerçekten arkadaşınıza çok üzüldüm Allah kurtarsın kendisini inşallah. Bu konuya yazan kadınların kocaları böyle olmayabilir ,belki böyle bir şeye müsaade etmez, bir fiske vurmaz laf söylemez hemen inanır karısına ama Türkiye'de ki çoğu erkek böyle değil bu da bir gerçek. Hele ki namus söz konusuysa karşınızdaki en nazik en kibar insan bile olsa uyku sersemi kimsenin sağ soluna kimse garanti veremez . Sizin karşınızdaki de resmen eşiniz bu tarz bir insan olsa sizi hedefe koymuş oluyor. Ben aldatılan kadın karşısındakiyle yüzleşmesin demem ama %100 emin olmak zorunda sırf isim benzerliği yüzünden öyle bir şeye kalkışılmaz resmen deneme tahtası gibi o olmazsa bu olur bu olmazsa o olur kesinlikle şikayetinizden asla vazgeçmeyin. Yoksa bu kadın gider başkasının başını yakar olan başka bir masumun hayatına mal olabilir. Ben sizi destekliyorum kesinlikle sonuna kadar gidin.

Kadın da kendince delil toplamaya çalışıyor aslında ama bunun yolu bu değil. Çok üzüldüm ve kızdım sizin adınıza. Bence de şikayette bulunun. En azından bir ifadeye çağırılır da biraz aklı başına gelir.
Daha nasıl bir delile ihtiyacı var ki başka kadınla sex muhabbetleri var bunun açıklaması kocamla nasıl takılırsın kocam suçsuz kadın suçlu

Bence o resmi bulamadı herkesi tek tek yemliyor
Kesinlikle öyle. Benim iş yerinde memur iki arkadaşım vardı. İkisi de aynı amirle çalıştı. Biri evli diğeri bekar kendi hallerinde kızlar. Neyse bu ikisi başka ile gittiler ayrı zamanda. Gece vakti o amir ikisini de görüntülü aramış. İkisi de deli mi ne demiş. BeSonra sekreteri ile ilişkisi çıkmış ortaya. Eşi ve eşinin ailesi işyerini basmış. Alt katta olduğu için ben sonradan duydum. Arkadaşlarıma anlatınca. Aaa gece beni aradı dedi biri diğeri de aaa beni de dedi. Belli ki kadın tek tek denedi. Aynı şey olmuş burdada belli ki

Siniri, aile içi durumları beni rahatsız etmesi için yeterli sebep mi? Kaldı ki o kadın ben değilim. Elin dengesizi için bir güzelleştirme yapamayacağım Mihrimah Sultan. O kadın, koca boşayacak olsa elindeki delille mahkemeye gider. Koşa koşa gecenin bir köründe o kadını bulmaya çalışmaz.

Bana resim atmış elinde kapı gibi delil var. Sinirle iş yapacaksa telegramda o an, o sinirle, doğru kadına saldırırdı. Eline almış bir yazışmayı, boşanmayacak, kocişinin seks yaptığı kadını suçlayacak yer arıyor. Yazışmada kocası fantezi kuruyor, şimdi olsan felaket canım seni çekti gibi ifadeleri var. Kadın, şimdi iştesin falan demiş demek ki sadece sanal değil. Ve hic alakam olamayan ben, kocasının çünkünün keyfini görmek zorunda mıyım???

Bir sinir kendinde mi var? Ben de bunu alttan almayacak, şikayet edecek derecede sinirliyim. O da bunu hoş karşılasın.
Emin ol çok haklısın lakin burada bir suçlu var benim gözümde o da şerefsiz herif yani kadının kocası, kadın kolay kolay boşamaz zaten buna eminim maalesef , bunun dışında böyle birsey ile suçlanmak çok kötü, aynısını ben yaşasam ben de çok öfkelenirdim...

Bana nedense U dönüşü yapmış gibi geldi. Bence kadın değil adamın kendisiydi sizden karşılık alamayınca rol yaptı. Ama eşi de olsa kadında olsa şikayet edin edin ki bi bedeli olsun bu yapılan iki taraf için de çok çirkin, edepsizlik.
Kadınların maalesef genel olarak eşine hesap sormaya cesareti olmuyor o zaman ne diye ispat peşine düşersin ki? Sanki boşanabilecek... Eşiyle konuşmaya korkan şüpheyle yaşayıp gücünün sadece hem cinslerine yetenlere de üzülüyorum.
Ama dediğim gibi ben adamın kendisi olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle öyle. Benim iş yerinde memur iki arkadaşım vardı. İkisi de aynı amirle çalıştı. Biri evli diğeri bekar kendi hallerinde kızlar. Neyse bu ikisi başka ile gittiler ayrı zamanda. Gece vakti o amir ikisini de görüntülü aramış. İkisi de deli mi ne demiş. BeSonra sekreteri ile ilişkisi çıkmış ortaya. Eşi ve eşinin ailesi işyerini basmış. Alt katta olduğu için ben sonradan duydum. Arkadaşlarıma anlatınca. Aaa gece beni aradı dedi biri diğeri de aaa beni de dedi. Belli ki kadın tek tek denedi. Aynı şey olmuş burdada belli ki
Yani ne diyebilirim ki insanlar kafayı yemiş artık. Yani hadi kadın sadece görüntülu aramış buradakinin yaptığı komple etik dışı . Ne demek bir kadına seninle seks yapmıştık gecenin bir vakti . Kadını bırakın biri benim eşime yazsa çıldırırum herhalde binayı inletirdim

Benzer şey eski çalıştığım yerde oldu. Yan yana çalışan hatta iyi geçinen bi evli bi bekar arkadaşı başka birimde bir herif aynı anda yokladı. 🤣 Biz de salak galiba, bu kadınlar her şeyi anlatır birbirine, ne akla hizmet ikisine birden yürüyor diye çok şaşmıştık. Bazısı cidden kör abaza oluyor.

Neden bırakalım mesela? Bu dünya düşüncesizlerin, hasta ruhların dünyası mi? Ben arayamayayım hakkımı, o aramasın, bu aramasın peki kim arasın?

Ben, kardeşimi bile o vakitte arayıp uyandırmam. Her şeyi geçtim kimin haddine beni uykumdan bilr etmek? Diğerlerini söylemiyorum bile. Evimde konudan bihaber yatmışım ve sabah işe gideceğim. Densizin birisi benim uykumu bölsün ve tekrar uyumama mani olsun.

Hayır efendim, kimsenin yaptığı yanına kalmasın. Mesela isterim ki bu tarz suçların cezası park bahçelere bağlı 1 ay çiçek dikimi cezası alsın, bir işe yarasın.

O deli, bu psikopat, öbürü tarikatta... Yeter, cidden yeter. Elin delisi benimle uğraşacağına şikayet edeyim ki pisliklerinde asıl öyle boğulsunlar.
Kardeşim 5 yerinden bıçaklandı , hiç ceza almadı yillar once.Hatta yeni bir olay söyleyeyim, Urfa da hastane basıp bir tanesini oksijen tüpüyle kafasına vura vura öldürerek , bir tanesini 16 yerinden kursunlayarak , birinin de tedavi almasını engellemek suretiyle ölümüne neden olan iki kişi cezaevinde sadece bir yıl yatıp saliverildiler geçen gün.Bence bu davadan hicbirsey çıkmaz.Uzaklastirma verirler o kadar.Ama avukat değilim tabi ki.Sadece adalete güvenim yok.Dogrudur demiyorum ama benim böyle insanlarla uğraşacak halim yok.Bu tipler bir şekilde belasını buluyor.Ben bir daha muhatap bile olmak istemem.

Sizin bileceğiniz iş tabi ki.Ben sanırım bıktım

Çok sinir bozucu bir durum , şikayetçi mutlaka olun , bisey çıkmasa bile öfkeniz biraz soğur , karşı tarafta da güzel bir ders olur .

Esiniz sanırım üst düzey emniyet görevlisi saten şimdi yeteri kadar tutuşmuşlardır 😁😁😁

Olayda siz haklısınız ama size tavsiyem daha sakin olmanız , mesajlardan bile telaşlı, panik haliniz belli .

Ez cümle kötü bir olay yaşamışsınız geçmiş olsun 💐
Zaten isim ve ünvan verince R yaptı. Dün bütün gün şikayetle falan uğraştım şimdi onlar uğraşsın.

Kardeşim 5 yerinden bıçaklandı , hiç ceza almadı yillar once.Hatta yeni bir olay söyleyeyim, Urfa da hastane basıp bir tanesini oksijen tüpüyle kafasına vura vura öldürerek , bir tanesini 16 yerinden kursunlayarak , birinin de tedavi almasını engellemek suretiyle ölümüne neden olan iki kişi cezaevinde sadece bir yıl yatıp saliverildiler geçen gün.Bence bu davadan hicbirsey çıkmaz.Uzaklastirma verirler o kadar.Ama avukat değilim tabi ki.Sadece adalete güvenim yok.Dogrudur demiyorum ama benim böyle insanlarla uğraşacak halim yok.Bu tipler bir şekilde belasını buluyor.Ben bir daha muhatap bile olmak istemem.

Sizin bileceğiniz iş tabi ki.Ben sanırım bıktım
Ben zaten ceza beklemiyorum. Sadece her aynı isme emin olmadan pata küte tehlikeli şeyler yapmasın artık diye.

Daha nasıl bir delile ihtiyacı var ki başka kadınla sex muhabbetleri var bunun açıklaması kocamla nasıl takılırsın kocam suçsuz kadın suçlu
Bibibella, aynen dediğiniz gibi. Bana attığı resimde zaten elinde tuttuğu muhtemel adamın telefonu.

Hadi diyelim ben sandın, saldırdın. Ben isim ve ünvan verince niye R yaptın? Maksadı delil toplamaksa, kocasına bir şey olur korkusu ile R yapmazdı. Daha iyi ya, istemeden kocanı, en olmayacak kişinin eline patlatmışsın, ordan devam edip, yardım bile talep edebilirdi.

Kocişine bir şey olur diye özür üstüne özür diliyor, artı eşinizdende özür dilerim yazmış.

Benim, eşim kaportacı olsaydı eminim devam edecekti çirkinliğe. Amaç, kocasını yoldan çıkaran, günahkar kadını bulmak (!)

Konuşmanın ispatı zor ve özellikle done elde etmek için, ben bilinçli yazıştım. Konuşmanın ilerleyen bölümlerinde şikayetçi olacağımı, ss aldığımı belirttim ki hani yarın bir gün özel konuşma adı altında delil niteliğini yitirmesine, kayıt altında olduğunu belirttim. Bir de zaten ceza beklemiyorum, evine bir celp gitsin, o sebepten mahkemeye çıksın, yani ders alsın bu şekilde.

Bir de böyle yerlerde adli görevliler ile, polis, asker birbirini tanır. Yani onun orada bulunması, ne için geldiğinin bilinmesi vs. Yani bunlar duyulur. Ben, yerinde olmak istemezdim.

Kadın için dedim. Yani kadını bulup ona da tazminat davası açmak için.
Canım benim, onun derdi mahkeme değil ki? Allah aşkına elinde delil varken, kapı kapı kadın mı aranır? Yazışmaları istemeden okudum ve aldatma var, bayağı kemerli, kırbaçlı fantezi yani. Biz bunları okusak, önce kocamın kafasında bir vazo patlatırım, arkasından boşanma davası açarım.

Bazen kadın aldatılma bile detay bilmiyor ama yakaladığı şeylerde seks detayını gözleri ile görüyor. Belki karısı ile onları yapmamıştır bile bit yavrusu.

Elindeki delil çok sağlam. Bir bölümü attı, bir bölümü detay vererek bana yazdı. Bu delille o kocanın donuna kadar alır.

X