Eşimin iş yerindeki kadın

srbst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
42
-17
Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?

Merhaba herkese,
Eşimle yeni evlendik bir ara staj yaptığı işe yeniden başladı. Orda iki kişi olarak çalışıyolar. Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip. İlk başlarda takmadım ama artık çok rahatsız oluyorum. Önceleri ne yapıyorsunuz dediğimde sevmiyorum o kızı sorma bana vs diyordu. Sonra sürekli birlikte iş yerinde bir şeyler yapmaya başladılar. Eşimin yakın arkadaşlarını eve çağırdık oda gelsin dedi bende tanışmıyorlar bile ne alaka dedim. Gelmesine izin vermedim.O hep çağırıyor bizi ayıp olmasın diye dedi.Kuyumcuya gidiyorlar. Yok markete gidiyorlar onun önerdiği şeyi alıyor eşim. Araba yıkamaya bile birlikte gittiler. Sonra bunun kirası ile sorunu vardı eşim yine avukat arkadaşıyla yardımcı olmuş. Sonra araba arıyormuş kız eşim ona wpden Öneri atmış. İşte nakit çekememiş atmden eşime atmış birlikte para çekmişler. En son doğum gününe bilerek kızı çağırdım ay seninle tanışmak çok istiyorum vs dedi bana geldi eşimin istediği bir şey vardı o şeyi unutmamış eşime onu almış. Ailesinin çok özel bir durumu vardı eşimin kıza onu bile anlatmış Eşime diyorum ki hani sevmiyordun neden bu kadar yakınsın her şeyi neden beraber yapıyorsun rahatsız oluyorum. Ne yapayım biz iki kişi çalışıyoruz diye kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında cidd bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bu yakınlıktan rahatsızım eşim ben kötü bir şey yapmıyorum sen abartıyorsun diyor kaileye almıyor gülüyor Ne yapmalıyım?
Sen bu saçmalıkları dinlersen başın çok yanar ….. Bu kadar samimilik farklı şeyleri de doğurabilir . Olur demiyorum ama olmaz da demiyorum .

Ben flört dememiştim ki zaten. Kadının piremses sendromunda olduğunu ve kirasını ödemek, arabasını yıkatmak gibi işleri bile yanında biri olmadan yapamadığını, adamın da kendisine ihtiyaç duyulduğu için egosunu tatmin ettiğini ve kendini süper kahraman sandığını söyledim.

Nitekim kadın gerçekten de elden kira ödüyorsa ve nakit çekme limiti yetmiyorsa limitini arttırması gerekir. Çünkü bu tek seferlik bir iş değil her ay kira ödeyecek. Bunu yapmak yerine her ay kirasını ödemek için birine ihtiyaç duyması normal mi? İnsanın kendini bile isteye bu kadar aciz duruma düşürüp başkalarına işini hallettirmesi piremseslikten başka bir şey değil. Flört meselesindeyse onu diyen arkadaşlara söyleyebilirsiniz ben hiç demedim
Gencligini biraktim da 36 yasinda kadin herseyini tek basina yapar ya, muhtemelen adam biraz gevsek, o da bu durumu kullaniyor.

Merhaba herkese,
Eleştirinizi kadın üzerinden yapmanız çok garip, eşinize toz kondurmamak adına kadına yüklenmiş gibi bir haliniz var. 36 yaş genç zaten bu arada. Evli olduğu halde kadının peşi sıra gezinen kocanıza kızmalısınız.

Eşiniz size değil de o bayana ilgi gösteriyor. Aralarında ilişki olmasa bile flört durumları var orası kesin ve ayrıca güzelliğin feminenliğin yaş ile bağlantısı nedir ?

Eşinizin çalışma arkadaşı 36 değil de 26 yaşında olsaydı peki ? Aynı tepkiyi gösterir miydiniz ?

25 yaşındaki İslam Peygamberi, 40 yaşındaki Hz.Hatice ile evlenmiştir. İngiltere Kralı 3.Charles kendisinden 2 yaş büyük Camilla ile aldattı sonra da evlendi, Prenses Diana ile aralarında 13 yaş vardı halbuki . Fransa Cumhurbaşkanı Macron 24 yaş büyük bir kadınla evli. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizar'dan 6 yaş küçük..

Hemcinslerinize 29 yaşından sonra son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapıyorsunuz. Siz 36 olmayacak mısınız ? 30 yaşınızdan sonra eşiniz sizden ayrılıp sizden daha genç bir kadına yönelebilir o halde ?

36 yaşında, hiç evlenmemiş, yalnız yaşıyor demek ki arızalı bir tip değil mi ? Sizin boşanmayacağınızın ve yalnız yaşamak zorunda kalmayacağınızın garantisi var mı ? Şu hayatta neyin garantisi var ölüm dışında söyler misiniz ?

Bulunduğum ülkede erkeklerin kendilerinden 6-7 yaş büyük kadınlarla evlilik yaptığına şahit oldum. Yaş takıntısından sıyrılın.

O kadının size sadakat borcu yok, eşinizin var. Suçlu eşiniz. Vıcık vıcık ilişkiler. İş ahlakı yok. 14 yaşından beri çalışma hayatının içerisindeyim, 35 yaşındayım ve ilk çocuğuma hamileyim. Ofiste erkek çalışanlarla asla böyle lakayit ilişki kurmadım.

Eşimin erkekten çok kadın meslektaşı var , aralarında evli olmayan ve hiç evlilik düşünmeyen başarılı uzman cerrah arkadaşları var. Aralarında resmiyet var, yılışık tavırlar yok saatlerce aynı ameliyathanede vakit geçirseler bile.
Özel işlerini halletmek, ailevi sırları anlatmak, mıc mıc ilişkiler, mesai saatleri dışında buluşmak asla yok.

Sorun eşinizdir. Önce bunu kabullenin. Sakın çocuk yapmayın düzelir diye düşünmeyin. Eşiniz ya iş değişikliği yapacak ya da siz eşinizden ayrılacaksınız ikisinin ortası yok gibi görünüyor. Siz de bu paranoya ile evliliğinizi yürütemezsiniz psikolojik olarak yıpranırsınız.
Eşim 5 yaş küçük mesela benden, 22 yıllık evliyiz çok da mutluyuz. 10 yaş da fark olsa yine evlenecektik.

Eleştirinizi kadın üzerinden yapmanız çok garip, eşinize toz kondurmamak adına kadına yüklenmiş gibi bir haliniz var. 36 yaş genç zaten bu arada. Evli olduğu halde kadının peşi sıra gezinen kocanıza kızmalısınız.
Zaten konuyu ve benim yazdıklarımı iyice okuyup anlarsanız böyle saçma bir yorum yapmazdınız

Zaten konuyu ve benim yazdıklarımı iyice okuyup anlarsanız böyle saçma bir yorum yapmazdınız
Bakıyorum herkes saçmalamış bir siz haklısınız. Konu çok açık eşiniz ya flörtöz ya da aşık olmuş siz de farkındasınız. Kadının tek suçlu olduğunu eşinize asla layık olmadığını onu ayarttığını burada teyit edip kafanızı rahatlatmak istiyorsunuz.

36 yaş evet size göre genç olmaz..

Onun dışında Burda tek sorumlu eşiniz. Bu olanlar yüzünden eşiniz dışında kimse hatalı değil.

Eğer hatun evli erkek avcısıysa bugün eşiniz olmasa başkası olur onun için..

O yüzden evli olan eşiniz o hareketlerine dikkat edecek.

Merhaba herkese,
Bu yakınlık bana da çok fazla geldi. Tepkinizi bile ciddiye almıyor adam karım rahatsız oluyor der yine de mesafe koyar. Ne iş yapıyor eşiniz konumu ne yani çok yakınlık gerektirecek ne iş olabilir işini yapar geçer sohbet muhabbet tabiki olur ama bu kadarı fazla tabi

Bakıyorum herkes saçmalamış bir siz haklısınız. Konu çok açık eşiniz ya flörtöz ya da aşık olmuş siz de farkındasınız. Kadının tek suçlu olduğunu eşinize asla layık olmadığını onu ayarttığını burada teyit edip kafanızı rahatlatmak istiyorsunuz.
Siz hayatınızda karşılaştığınız sorunlara böyle çözümler buluyor olabilirsiniz ama ben gerçekten soruna bir çözüm arıyorum hiç bir yazımda da kadın suçlu eşim suçsuz demedim zaten eşim evliliğimizden aramızdaki bağdan sorumlu olan o evlilikte karşılaşılan her bir şeyde kötü olarak nitelendirmek doğru olmadığını düşünüyorum ve ben rahatsız olduğum bu durumda ne yapmam gerektiğini bulmaya çalışıyorum fakat benim gözümde kadının da hareketleri doğru değil hiç bir erkek arkadaşıma özellikle eşi veya hayatında biri varsa bu şekilde davranmam daha mesafeli olurum yanlış anlaşılma olmaması adına ve ek olarak kadın ister 26 ister 46 olsun ben yinede bu özellikleri yazacaktım

Siz hayatınızda karşılaştığınız sorunlara böyle çözümler buluyor olabilirsiniz ama ben gerçekten soruna bir çözüm arıyorum hiç bir yazımda da kadın suçlu eşim suçsuz demedim zaten eşim evliliğimizden aramızdaki bağdan sorumlu olan o evlilikte karşılaşılan her bir şeyde kötü olarak nitelendirmek doğru olmadığını düşünüyorum ve ben rahatsız olduğum bu durumda ne yapmam gerektiğini bulmaya çalışıyorum fakat benim gözümde kadının da hareketleri doğru değil hiç bir erkek arkadaşıma özellikle eşi veya hayatında biri varsa bu şekilde davranmam daha mesafeli olurum yanlış anlaşılma olmaması adına ve ek olarak kadın ister 26 ister 46 olsun ben yinede bu özellikleri yazacaktım
Çözüm arayışınızda kolay gelsin o zaman.

Çalıştığı kişi 36 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın kendini genç sanan falan bir tip
1- Kadın gayette genç biri yaşından vuruyor olmanızı kıskançlığınıza veriyorum.
2- Eşiniz de maşallah hiçbir şekilde mesafe koymadan aynı samimiyetle karşılık veriyor. Gücünüz ve lafınız eşinize geçmeyince tabi kadını gömmüşsünüz direk.
3- Kadının yaklaşımı kötü niyetliyse bile eşiniz karşılık veriyorsa geçmiş olsun. Güven probleminizin olması 36 yaşında ki genç kadından değil eşinizden dolayı.

X