- 14 Nisan 2022
- 478
- 449
- Konu Sahibi naughty__girl
Bence arsizlik yapın. Esinizde aileside hak ediyor. Ben sizin yerinizde olsam kaynanama "gel cicegim az yardim et vallahi yoruldum gelirkende marketten sunlari sunlari al alamadik biz" falan derim surekli. Yani tatli tatli kullanirim bu durumu lehime cevirmek icin. Gidipte ogluna senin karin benden ekmek, yumurta istedi diyecek degil herhalde o kadar cigersiz degildir diye dusunuyorum. Esinizde de -yanlis anlamayin ama- karakter zayif baya, anneside oyle oguldan aldigi cesareti konusturuyor. Size su noktada bu tavsiyeyi veriyorum ki baska turlusu sizide üzer cunku hamilesiniz. Bebeginizin ömru guzel olsun umarim her sey yoluna girer.. siz simdi duygulariniza esir olmayin. Arkadan ne derse desin onemsemeyin, isterse nefret etsin cokta onemli degil. Madem geliyor ne eksikse hepsini aldirin, anne benim su elbiselerim kuculdu durum malum diyin giysi falan isteyin, talepkar olun yani. Madem oyle, gozunuze baka baka hayir demenin mahcubiyetini yasar en kotu. Ama teke tekken yapin bunlari saf bi tavirla yapin tabi. Yani gunün sonunda ya size hayir diyen hayirsiz durumuna duser ya da bir sekilde en azindan cikarlariniza uygun bir seyler yaptirmis olursunuz.