Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz

Başkası olmadığına eminim , bana da almayacak ama favoride olması rahatsız edici geliyor nedense.Saçma mı düşünüyorum
Favoride kalmaya devam eder de size almazsa sıkıntı. Sapık mı mastır mı yapıyor diye düşündürür ama bi bekle bakalım ya ama kesinlikle bu ne ya falan diye hesap sorma

Esinizin telefonunda şifre vardi, goremiyodunuz takipcilerini. Disarida baska bir hayati olmadigina emin misiniz?
Trendyol favorilerde bu varsa Instagram keşfette neler vardır diye aklımdan geçti.Evden işe işten eve giden , dışarda hayatı olmayan biridir ama

Ben trendyolda eşimle ortak hesap kullanıyorum
Bazen çok önceden ekleyip unutuyorum bu ne ki bunu niye eklemişim diyorum
Burda ismini duyup öğrendiğim fantezi salıncağı vardı onu eklemiştim unutmuşum öyle
Eşim diyor sen iyice şaşırdın
Ya da eşim bişey alacağım bir bakıyorum sepetim de 11 ürün diyor

Siz eklemiş unutmuşsunuzfur yada eşiniz size alacaktır

Yok hesaplarımız ayrı o eklemiş yani

Bana almıyorsa onun orda işi ne diyorum
Alacaktır belki müsait zamanda. Benim koleksiyonlarımda üç senedir bekleyen ürün var ona sıra gelmedi almak için.

Yani kocanızın bir alışveriş sitesinde iç çamaşırlara bakıp kendini tatmin ettiğini falan mı düşünüyorsunuz anlamadım hala. Bu kadar mı yoklukta adam?

İnternette o kadar şey varken Trendyoldaki kıyafete takılmak saçma biliyorum ama kendimi alamıyorum bu düşünceden

Fantezi salıncağı neymiş diye hemen baktım trendyola eşinize hak verdim

Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
İlk aldığında tepkiniz hevessiz ve özensiz olduysa belki ikna ederim belki severek giyer diyerek eklemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…